Pamukova'dan geçtiğinde arkasından seyrederken çok pişman oldum iznimi ayarlamadığıma. Motosiklet ile takip edip her ânını yaşamak, şahit olmak isterdim böyle bir başarıya....
Şu an burada ki herkes bir Tarihe tanıklık etmenin vermiş olduğu huzur ile derin bir uykuyu hak etti. Osman Şirin kardeşimizi bu başarısından dolayı kutluyorum ve helal olsun diyorum.Foruma yeni gireceklere günaydın, bizlere de iyi uykular.
Şu an kaç kilo verdi ve durumu nasıl merak ediyorum, bacaklar, beyin, gözler, kulaklar, sinir sistemi, ciğerler yani herşey rekora odaklanmıştı. Ağrı sızı vb. ne haldedir ?
@Kudret Kurtcebe
Maşşallah gerçekden sağlık durumu konusunda bilgi alabılırmısınız sıhati nasılmış cunki zorlu bir yol süre ter su kaybı vesaire say say bitmez yani hastanedemi kendileri şuan yoksa iyi durumdamı onu merak ettik.
@Kudret Kurtcebe yani bi doktor kontrolü olsn ulaşabılırsenız o telaşe atlamasınlar o kısmı kötü bi son olmasın sonra allah korusunda zorlu bı süreç geçirmiş kendileri ben bitirebilecegine şaşkınlıkla bakıyordum erken bitirince şok geçirdim.
osman üstat ,başta sıkı tempo ile istanbuldan çıktı,bisikletin teknik üstünlüğü artı performansta eklenince ,üzerine daha önce 24 saatte 500 km'yi aşması artılarına yazıldı, tabi en önemlisi kafada bitirmişti her şeyi,,,,