Scudo Sports

48 saatte 850+ km

@MuratHan

o anı yaşamak ,asla para ile ölçülmez....
yerinizde olmak isterdim.

(link)

galba bitti

865 km

43 saat 48 dakika,

19.75 km/h

Maks 77.72 km/h

• 17350 kcal

Kalori
helallllllllllll:harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika:

Scudo
48 değil yaklaşık 4 saat daha erken bitirdi 850 km.yi

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Pamukova'dan geçtiğinde arkasından seyrederken çok pişman oldum iznimi ayarlamadığıma. Motosiklet ile takip edip her ânını yaşamak, şahit olmak isterdim böyle bir başarıya....

• Beğen
Şu an burada ki herkes bir Tarihe tanıklık etmenin vermiş olduğu huzur ile derin bir uykuyu hak etti. Osman Şirin kardeşimizi bu başarısından dolayı kutluyorum ve helal olsun diyorum.Foruma yeni gireceklere günaydın, bizlere de iyi uykular.

Şu an kaç kilo verdi ve durumu nasıl merak ediyorum, bacaklar, beyin, gözler, kulaklar, sinir sistemi, ciğerler yani herşey rekora odaklanmıştı. Ağrı sızı vb. ne haldedir ?

• Beğen
@Eroseros merak konusu gerçekden üstün başarı biz 460km yi 7 günde yaptık kamp yapa yapa gitmiştik gerçi...

güncelleme yaparsak..

865 km
43 saat 48 dakika,

• 17350 kcal

Kalori gitti
(link)

@Kudret Kurtcebe
Maşşallah gerçekden sağlık durumu konusunda bilgi alabılırmısınız sıhati nasılmış cunki zorlu bir yol süre ter su kaybı vesaire say say bitmez yani hastanedemi kendileri şuan yoksa iyi durumdamı onu merak ettik.

Bir de 2 gün boyunca onu taşıyan selenin markasını merak ettim, rahat ettirecek bir tip olmalı, ben de alacağım.

@Kudret Kurtcebe yani bi doktor kontrolü olsn ulaşabılırsenız o telaşe atlamasınlar o kısmı kötü bi son olmasın sonra allah korusunda zorlu bı süreç geçirmiş kendileri ben bitirebilecegine şaşkınlıkla bakıyordum erken bitirince şok geçirdim.

@Zfr okadar vibrasyona o kalça kemikleri nası dayandı okadar süre hala bi açıklama beklıyorum wallahi :)

topiğin değişmesi gerekecek 48 saatte 850 + değil
43 saat 48 dakikada 865 km
850 'in artı fazlası 15 km eklendi.
türkiye rekoru kırıldı,

Maşallah maşallah maşallah diyorum başka birşey diyemiyorum[emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji4] [emoji4]

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takdirle ve heycanla takip ettik helal olsun. O nasıl azım ve iradeymiş öyle inşallah sağlık kontrolünü ihmal etmez.

@c33nk

osman üstat ,başta sıkı tempo ile istanbuldan çıktı,bisikletin teknik üstünlüğü artı performansta eklenince ,üzerine daha önce 24 saatte 500 km'yi aşması artılarına yazıldı, tabi en önemlisi kafada bitirmişti her şeyi,,,,

@Kudret Kurtcebe kudret abi ben de kafada neler bitiriyorum ama kıçı kaldırmayınca hiçbir kıymeti olmuyor :) her işin başı aksiyon

hatta eskiler boşa dememiş "nerde hareket orda bereket"

Son durum bilgisi paylaşacak olan yokmu iyi olduğunu öğrenelim de yatmaya gidelim

Geri