Scudo Sports

48 saatte 850+ km

Yalnız bir de şöyle bir şey var; şu an bulunduğu yerle Alanya arası zorlasan maksimum 200 km, hatta değil bile, 900 kilometreyi nasıl vurduracak merak ediyorum, gazını alamayıp Gazipaşa'ya kadar falan gidebilir :)

Scudo
Buraya yazıyorum, bu adam orta amerika civarında olsa 1500-1800 km zorlardı.

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Şu an bu tempoyla giderse ki öyle görünüyor, arada molalar verse bile sabah olmadan işi bitirecek gibi görünüyor. Son kilometrelerde belki düşer temposu, artık rahat bırakır kendide biraz, rölantiye alır yani ancak gerçekten planlanan saatten önce alacakmış gibi mesafeyi.

• Beğen
Tepkiler: R2_D2
inat etme osman aga dinlenmeye çekil bundan sonra ortalama 25 ile gitsen bile 10 saat öndesin.

Sağlık görevlisi arkadaş durdurmazsa bu akşam Alanya'da olacak gibi duruyor. Bu hesapla yarın 9'da Mersin'e de varır :)

Alanyadan karşılayacak olan arkadaşlar haberleşelim.

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
@ertataseven Araç ayarlarsanız gidilebilir, biraz uzak merkeze, herkesin gidebileceğini sanmıyorum.

ohh mis gibi gölbaşında balık güzel gider göle nazır....

• Beğen
Tepkiler: Güray Görkem
Yahu adam taaa İstanbul'dan geliyor bi zahmet atlayıp bisiklete gidiverin.İstanbul'dan uzak değildir herhal gideceğiniz mesafe.Benim 50-100 km yakınımdan geçse ben gitmiştim.

@Zfr karşılamadan kastım merkezden geçeceği yere gidip eşlik etmek :) yanlış ifade etmişim yukarda :)

Şu an bizim ilçeye bağlı Kargı Köyü civarında. Şansına hava da açık ve geçip gittiği yer bol çam ormanlı, gölü olan bir yer. Burdan sonra zaten Antalya 70 km falan.

Yolu açık olsun.

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Geri