Scudo Sports

48 saatte 850+ km

@MehmetAliB.

Telefonumda runtastic road pro var. Siteye nasıl giriş yapacağım? Kullanıcı adımı felan bilmiyorum

Scudo
Bu noktadan sonrası fiziksel dayanıklılıktan ziyade zihinsel dayanıklılığa giriyor bence. Bacaklar öyle yada böyle bitti/bitecek yakında, o acıyla sürmeye ne kadar devam edeceği önemli ki Osman abi bu konuda bir hayli kararlı görünüyor...

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Ispartadan eşlik edecek arkadaşlardan fotoğraf bekliyoruz. Burdurdan geçseydi ben hazırdım.

@BicycleLover
Önceki sayfalarda Osman Şirin'in bağlantısı var. Oraya giriyorsun. Eposta adresinle siteye kayıt yapıyorsun. Ondan sonra tüm Runtastic kullananlara sesli destek yapabilirsin

Yiğit Osman'dan en ufak şüphem yok. Onu tanıyorsam eğer arada araba önüne geçmek istemişse de izin vermemiştir, vermez de. Onun en büyük hakemi kendi vicdanı. Tanısanız ne demek istediğimi çok iyi hissedersiniz. Bir şeyi anlatayım:

2013 Nisan ayında ilk yarışıma katılacağım. Osman, Harun, Tarık gibi diğer arkadaşlar da var. Yarış Adana'da. Yarışın başlangıcında ve sonunda %6'lık bir yokuş var. Osman'ın o zamanlar en büyük handikapı gurup sürüşlerinde gruba fazla sokulamaması. Yani hep dışarıdan veya açıktan gidiyor olması. Tabii yarışlar da hızlı tempo olduğundan açıktan alırsan ya gruptan koparsın ya da daha fazla güç harcarsın. Yarışın bitimine kadar Osman gruptan kopmadı. Ta ki yokuşa yaklaşılana kadar. Yokuş ciddi olarak sıralamayı belirleyeceğinden herkes tempo yaptı (bu arada yarışanlar 40 yaş grubu 20-25 yıllık deneyimli prolar). Osman bir ara gruptan geri kaldı çünkü hep açıktan aldığından kaçışları fark edemedi. İşte o dik yokuşa geldiğinde ayağa kalkıp öyle bir hamle yaptı ki hem grubu yakalayıp geçti hem de yarışı 8. bitirdi. O gün kararımı vermiştim Osman'ın hamurunda başka bir şey var. Bu adam Türkiye'de değil de Avrupa'da doğsaydı ve bisiklete erken başlasaydı çok iyi bir takımda yarışıyor olurdu.

upload_2016-4-9_12-41-3.png

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/12961502_608877915932875_5030302136911103409_n.jpg?oh=9f0f936b7bb06642bd21b886b7d9c86f&oe=5776D213

mehmet dostum tahminim doğrudur önde far var osman agada

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/11139377_608838442603489_858570752153387476_n.jpg?oh=315ad90d93939840382d8018ab86b6b7&oe=577956E0&__gda__=1467282078_bc35275ed9e9911843d03d420c75ec9d

ve eskort farında gitmiş mükemmel....tahminlerim çıktı.

Bence bundan sonra Osman beyi bi transcontinental race paklar :) Helal olsun, diyecek birşey yok :harika:

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
ben yavaş çıkayım bi sele yapayım ,akşam 19.00 netleşir bence iş bitmiştir başaracağından emindim ,

@Kudret Kurtcebe idman yok diyordun abi canın çekti değil mi :) valla ben de çıkıyorum şimdi.

413. km de ortalama 26.76 km/h. Runtastiğin sayacından daha iyi bir ortalama ile gidiyor. runtastik ortalama şu an 20.76 km/h. Bu ortalama hız ile 48 saatte gideceği mesafe 996 km. Bu iş burada bitmiştir. Bu ortalama Toros inişinde 22 lere kadarda çıkabilir üstelik. Yani nerden baksan 27 ortalama ile gidiyor bence hızlıda gidiyor.

eğer 850 km de işi bitirecekse osman aga planlanandan bir 7-8 saat öndeki onuda uyuyarak geçirebilir.

Aslında Burdur yolu çok daha rahat olurdu zira yol düz ve iniş genelde ama Osman Ağabey'in seçtiği Isparta yolu sürekli iniş ve çıkışlardan oluşuyor adamı çok yorar Burdur'a oranla; 3 km tırman 5 km in sonra 10 km düz git sonra 5 km daha tırman falan çok acayip bir profili var ama bunu biliyordur tabi bu rekoru deneyen biri açıkçası helal olsun :)

Ayrıca @Bahadır Gürel Ağabey'in de dediği gibi kendisi kesinlikle rüzgar kesici bir etki almıyor; dün gece o rüzgarda herkes arabanın önüne geçmesini isterdi ama izin vermemiş videolardan gördüğümüz, gerçekten helal olsun.

Dizim sakat olmasaydı keşke kendisine biraz eşlik ederdim buradan çok üzüldüm :(

Valla helal olsun 4 ay once filan sahilde surerken karsi yoldan geleb bisikletin hub sesini duydum yesil kask zipp jantli bir bisikletci gidiyodu zar zor yetistim abi bu nasil sen diger taraftan duydum dedim lay lay lom takiliyorum normalde uzun mesafe surerim dedi hattta izmire 550 km gittim filandedi bende iyi salliyor diye dusunmustum eve gelip nete baktim direk cikti osman abi sallamiyormus tamadigimdan o sekilde dusummustum ondan beri takip etmekteyim vallla helal olsun diyecek baska bir sey yok zaten

Bu arada bisiklet olarak ne kullaniyor mosso galiba

• Beğen
Tepkiler: Kerim Hakan
Geri