alanya büyük bir ihtimalle yarında yağışın etkisinde olacak buda karşılama ekibinde azalma demek umarım böyle birşey olmaz çünkü moralde lazım osman abiye
950 metrelerde 7 km boyunca yol stabil. Sonra 2 km boyunca 100 metre bir tırmanış gözüküyor. Sayın bisiklet gurusu kudret Kurtcebe bey ultra maratonlarda böyle bir tırmanış duvar etkisi yaparmı. (türkiye turunda kıla tüye boş boş yorum yapan sözde bisiklet kompedanları gibi bizde geyik çevirelim biraz.)
@Kudret Kurtcebe Isparta'da hava fena değil şu an galiba, rüzgarda kuzey-kuzeybatıdan esiyor gibi görünüyor, ardına alıyor zaman zaman rüzgarı, sürekli de buralarda kalacak anlaşılan bu iyi haber, en azından önüne geçmesinden iyidir.
yolun durumuna bakarsak sol yandan vuracak,eskort burda yorulmamasını sağlayabilir ,eskort osman agayı sağına alacak son anda son 100 km 'ye 45 km hızla girebilir o şansı var..
Osman agaya yapamaz diyenler 24. saatte 520 km görünce g.t olduklarıda tescillenmiş oldu
Aslında onun başarısında fesatçılatın payı büyük.Farkında olmadan Osman agayı feci gaza getirmişler
en baştan beri başaracağına emindim ilk gün 420 km gitmesini düşündüm,ama değil 420 km ,522 km 24 saatte bitti,uykusuz, valla arkadaş ben bisikleti satar emekliye ayrılırım
20 Mart'ta Pro bisikletçiler 300 km'yi 7 saatte devirdiler.
Osman hocam'da 10 saat civarında bitirdi,helal be
İmzamı atıyorum, Osman abimiz gençken bu spora başlayandaydı,antrenmanlar yapsaydı,kesin büyük bir sporcu olurdu.