Bu bir çılgınlık. Uyumadan olurmu. Bende bekliyorumki osman aga gitsin sandıklı kaplıcalarında bir sıcak suya girsin, bir kese attırsın. Biz ekranı seyretmekten yorulduk osman ağada uyku yok.
yalnız beni biri aydınlatsın. Bizim kilometre saatinde pedal kestiğin anda saat durur, zaman işlemez. Böylece sadece hareket ettiğin anın ortalama değeri alınır. Bu program durduğu, osman ağanın dinlenmeye geçtiği anda bile saat çalışıyor. Dinlenme süreleride harekete dahil edildiğinden ki saat çalışmaya devam ediyor Osman ağanın ortalaması ekranda görülenden daha fazla olması gerekmezmi.
@mehmetsunu garmin 810 kullaniyor sanirim osman abi , garminlerde '0 lari hesaba katma' gibi bir ayar var zaman olarak sayiyor ama ortalama hiz aldiginda sadece hareket zamanlarini hesapliyor.
@mehmetsunu durduğunda da saat çalışması gerekiyor. 48 saatte dinlenmesiyle sürmesiyle birlikte 850+ km nin ortalaması önemli. 48 saat (dinlenmeler haricinde) pedal çevirerek 850+ amaçlansaydı dururken saymaması gerekiyordu. Ama şuan
durduğu zamanı da sayması normal
evet bende onu diyorum durduğu zaman bile saat saymaya devam ettiğinden buda ortalamayı düşürüyor. Yoksa nerden baksan bu 25 saatte 2 saat dinlenmesi olmuştur onuda düşersen ortalaması 23.5 km yapar.
burdur bucak döşeme altı antalya alanya buralarda eğim yok ise paso inişli ise sahilden alanya düz ise iş bitmiştir ,bu saatten sonra eğimde olsa tahminim 40 saatte bu işi bitirebilir
363 km kaldı....nedir osman aga,
devir anasını satayım ,valla delirdim,,
Osman agadan sonra forumda uzun bir süre maraton muhabbeti yapmayacağım
15 saate 315 yapacaktım Genç Osman aklıma geldikçe utanıyorum vallahi
Adamın yanında fasulye gibi kaldık