Scudo Sports

400 TL bisiklet seçimi

Kardeş, city bike alacaksan bütçeyi artırmak gerekir... Şehirde kullanacaksan, hafif ve atik tarzda bir bisiklet seç derim. Bu demek oluyo ki tur-yol bisikleti..
Bence düşün..

Scudo
Salca alacaksan bisikletçiden rica et 240 srvnin de fiyatını aynı yapıversin ondan al :)

ikinci ellere de bak derim forumda dolu bisiklet var, az kullanilmis daha guzel bisey de bulabilirsin bence

şehir bisikletlerine bakın sadece..

Bence tercihiniz sedonadan yana olsun salcano güvenilmeyen bir marka,hoş şu aralar piyasada satılan çoğu bisiklet salcano ama fiyatı uygun olduğu için satılıyorlar kaliteli olduğu için değil :)

• Beğen
Tepkiler: Gokalp Gokmenler
bende city bike al derim ama elindeki bütçeyle alacağın bisikletler çokda akıcı olmaz astro sana daha uygun rahat edersin.yada biraz daha biriktir bekle güzel bir city bike al ömür boyu kullan.dip not 1200 ü gözden çıkar sağlam bir sehir bisikleti için ve şehir bisikletinde amortisör bakma randımanı düşürüyor.

Merhaba arkadaşlar, kısa bir süreliğine İstanbuldayım ve hazır gelmişken senelerdir yapamadığımı yapacağım ve bu hafta sonu bisiklet alıyorum inşallah. En başlarda MTB istiyordum daha sonra asfaltta süreceksen hiç gerek yok citybike al dediler ben de o modellere bakmaya başladım ve Salcano City Sport modelleri aklıma yattı fakat şöyle bir durum var, kullanırsam kışın da kullanacağım ve citybike'ı karda kullanma ihtimalim çok düşük görünüyor o yüzden MTB de alabilirim. Bugün Saraçhanede bisikletçilere bakıp fiyatları sordum en mantıklısı Salcano Astro 211 Lady (link) geldi, adam da çok fazla övdü biraz şüphelendim açıkçası ama tam benim aradığım model. Bunun dışında Carraro Cosmo, Carraro 417 Turner ve Carraro 419 Grunge de var
Bu modellerden hangisini tavsiye edersiniz, Salcano Astro 211 Lady bana baya uygun geldi ellerinde de 2011 model varmış ve bu senekinden farkı 28" jant ve acera 24 vites olmasıymış kullanan bayan tanıdığınız varsa çok iyi olur deneyenlerden de fikir almak. Bisiklet için en fazla 600e çıkabildim fiyat olarak, üstüne bir de kask, eldiven vs alacağım öğrenci işi anca bu kadar oluyor :D Yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler :)

City Bike'ı karda kullanamazsınız diye bir olay yok. İnsanlar karda, çamurda yol bisikleti bile kullanılıyor. Karda gayet güzel kullanılıyor City Bike (tecrübe ettim onun için söylüyorum) Eğer ki sadece asfaltta kullanıcam asla araziye girmeyeceğim, dağda bayır da kullanmayacağım diyorsanız city bike alın derim ben. Öyle stabilize yolda falan da sıkıntı çıkarmaz gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Kışında bisiklete bir çift kar lastiği takarsınız daha dişli olanlardan, bahar gelince kuru havalarda orjinal lastiklere dönersiniz. İş lastikte bitiyor kısacası.

• Beğen
Tepkiler: velespitto
Ne yaptınız siz Karda 1950 model bisikletler gıcır gıcır gidiyor 2012 Model gitmeyecek bir bisiklet söyleyin.Gözünüde Mtb'leri ciddi anlamda çok ama çok büyütüyosunuz....

Peki Salcano City Sport serisi hakkında ne dersiniz? 21 VR ve 21 VS düşündüğüm modeller, bunların dışında 600e önerebileceğiniz modeller neler? İmkanım olsa hem dağ hem de şehir bisikleti alırdım olur da dağa bayıra çıkasım gelince kullanırım diye ama şimdilik bir tanesini alabilirim o yüzden fiyatını hak eden bir bisiklet almak istiyorum. Peki şehir bisikletlerine kalın lastik takıldığında boruya sürtme ihtimali var mıdır?

Şehir bisikletine kalın lastik takmayacaksınız sadece daha dişli daha tırtırlı bir lastik takacaksınız :) Tam anlatamadım sanırım, karda kullanılabileceğini düşünüyorum ben, insanlar ne bisikletleri kullanıyor karda. Tur bisikleti mi kullanılmayacak. Ben bu zamana kadar bir sorun yaşamadım şahsen, bisikletin üzerinde bulunan lastikleri kullanmama rağmen. Bu tarz veya buna yakın bir lastik takarsınız olur biter bence. Fakat dağda bayırda kullanırım diyorsanız dağ bisikleti almanız daha doğru olucaktır. Salcano City Sport içinde forumda kullanan birçok arkadaş var. Ben daha memnun olmayan görmedim. VR veya VS modelini seçmekte yine size kalmış bir durum. Konfor arıyorsanız amortisörlü, hız arıyorsanız sabit maşalı modeli seçin.

Salcano City Sport 24 VS ile aranıza katılmış bulunmaktayım!

• Beğen
Şimdi daha iyi anladım çok teşekkürler, siz de sanırım geçen sene Sedona 311 almıştınız hatırladığım ve resimlerden gördüğüm kadarıyla :) Amortisörlü alırım büyük ihtimal, sonradan da sabit maşa alıp takabilirim.

Evet Sedona 311 almıştım halende kullanıyorum çok memnunum, hatırlamanıza şaşırdım açıkçası :) 311 Lady modeli de var ve çok şık, eğer ki bütçenizi yukarı çekebilirseniz onu da düşünebilirsiniz. Ayrıca Amortisörlü maşa aldıktan sonra 28" sabit maşa bulması hem çok zor hemde çok pahalı. Eğer ki sabit maşa takma düşünceniz varsa bence sabit maşalı bir model alın. Sonra 100 TL'ye bile amortisör bulunup takılabilir.

• Beğen
city sport 28 inc kullanıyorum.bulundugum yer tam arazi ve asfalt yolda var.city sport ince teker arazide taslara pek dayanmiyor.patlama oluyor.mtb daha avantajlı slim ve kalin teker takilabiliyor.city hybrid-dağ bisikletide kullandigimdan mtblerin daha avantajlı oldugunu soyleyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Sait Hislioğlu
İstanbul'a senede kaç gün kar yağacak da siz o günlerde bisiklete bineceksiniz.?

City Bike Daha İyi Bence Bende Dag Bisikleti Almıştım Sonra Bi Baktım Ayda Yılda Bir Arazide Sürüyorum %95 Asfaltta Gittigimi Farkettim Yanı Eger Cidden Dagda Kullanırım Bisikleti Gezilere Katılırım Diyorsanız Dag Bisikleti Hatta City Bike Bile Gezilere Katılmanda Sorun Cıkarmaz Mesela Trek fx Modelleri Her Yerde Kullanılabilir....Rambada Falan Kullanıp Dag Bayır Gezmeyi Ciddi Ciddi Düşünüyorsan Dag Bisikleti Olabilir Ama Bence İstanbul İçin Çok Gereksiz Kaçar En Mantıklısı City Bike Yada Yol Bisikleti Bile Olabilir....

en iyisi siz yol bisikleti alın siz karda çamurda sürmenin zevkini anlayamazsınız

Geri