Scudo Sports

400 TL bisiklet seçimi

Bayanlar icin de ayriyetten bayanların yapılarına özel yapılmış "Lady" model bisikletler var zaten bütcenize göre tek uyan lady modelini ng 650 olarak önermiştim ancak cok da öyle aman aman etkilecegini düşünmüyorsanız (uygun kadro boyuna da karar vererek) xc 250'nin alınabilitesi yüksek bir bisiklet oldugunu belirtmek isterim.

• Beğen
Tepkiler: velespitto
Scudo
bütçeniz ile olabilen en iyisini almaya bakın, fakat bütçeniz bir hayli sınırlı, bence kesinlikle temiz ikinci ele yönelin. Borla giriş seviyesi için gerçekten iyi bir bisiklettir. temiz ve hasarsız bir borla bulursanız 300-350tl civarı bence alınabilir.

@başar akten

Bence de Salcano olacak gibi duruyor ama kafama eserse aradaki farkı gözden çıkarıp Kron XC 250 de alabilirim

@başar akten

Çok sağol Allah razı olsun :)

@Veysel Yılmaz

Haklısınız şu okul bi bitsin de cebime bakarım ne kadar kaldıysa ona göre karar veririm :D

Her şey cepte bitiyor :) Hatırlatayım geldikten sonra da en az bir 100 liralık masraf hic yapmaasanız olacaktır :)

Merhaba arkadaşlar daha önce de konu açmıştım bütçem 300-400 civarıydı fakat aradan geçen zamanda bisiklet sevgim daha da arttığı için bütçemi 500-600 yapmaya karar verdim kendimi en fazla bu kadar zorlayabilirim. Baştan Sedona Borla ve Kron xc250 düşünüyordum sonraları Carraro 419 GRUNGE 24V ve Kron xc500e doğru kaydım bugün de forumda bir arkadaşın Carraro Grunge 420d aldığını gördüm pazarlıkla 590 tlye kafam iyice karıştı. Sizce hangisini alayım bunlardan kullananlar memnunlar mı ya da başka önerebileceğiniz modeller var mıdır? Hiçbir ekipmanım da yok 600e bisiklet+ekipmanları almayı planlıyorum o yüzden yazdıklarım dışındaki önerileriniz de ona göre olsun. Okuyanlara ve öneride bulunanlara şimdiden çok teşekkürler.

Saydığınız bisikletlerin donanımları aşağı yukarı aynı. Kadro rengi hangisinde daha güzel ise ona bakmanızı tavsiye ederim. Renklere bakınca da Borla'nın çok güzel parlak renkleri var. Kron'un da kertenkele çıkartmaları var :)

• Beğen
Fiyat olarak da donanım olarak ta birbirine yakın seçenekler ancak benim seçimim büyük ihtimalle krondan yana olurdu.Ayrıca bir şey sormak istiyorum ürünlerin ortalama fiyatları 400$ yani yaklaşık 720 lira nakitle alacaksınız sanırsam.

• Beğen
Evet nakit almayı düşünüyorum, Carraro 419 için de kampanya var sanırım 600 tl 6 taksitle eğer nakitle alamazsam Carraro alırım.

Bir de eklemeyi unutmuşum Carraro'nun modellerinde kadro boyu 15,5"-18,5" yazıyor bana en uygun kadro boyu 16"-17" 15,5" çok küçük gelir yok mudur bunun bir ortası ?

Evet sizin de ilanınızı incelemiştim 1.68 boy için uygun mudur onu merak ediyorum.

168 cm boy için 17.5" uygundur.

Merhaba arkadaşlar geçenlerde bir bisikletçiye gittim o da bana Salcano Astro 210 V modelini önerdi siz ne düşünüyorsunuz kullanan varsa memnun mudur ? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler :)

(link)

240 srv kullanıyorum farkı 24 vites olması ve arka aktarıcının acera olması. Ben memnununm güzel bir biisklet aşşağı yukarıda aynı.

Fakat memnuniyet kişilerin beklentileri ile alakalı birsey birazda. Bisikletten ne beklediginizi , ne sekilde nerelerde kullanacagınızı yazarsanız daha acıklayıcı yorum yazabilirim.

Gönlünüze uygun bir biisklet secersiniz umarım.

Öyle dağ bayır dere tepe çıkmam diye tahmin ediyorum genelde asfaltta kullanacağım hatta şu an city modellerine bakıyorum fiyatlar da hemen hemen aynı olduğu için büyük bir ihtimal City Sportlardan birini alacağım bütçem de en fazla 600 zaten.

Geri