Scudo Sports

4 ağustos 2018 uludağ performans tırmanışı

@bilalfidanboy

Eyvallah bilal takdik şu olsun,iki kişi topuklariz,09.00 çıkış sen önde sonra ben ikili tek sıra 21 km durmadan,yalnız bursa anadolu lisesi önünde 3 -4 dakika mola ,aynen yigitaliden çıkış burda serbest çıkış,21 km eski rekor 2 saat 15 dakika gişelerde oldum sen benden önde olur isen aynen giseleri geç ve devam et beni bekleme,60 mastırda benim olay gişelerde biter 42 km orası fazlası benim ıçin zararlı ,gişelerde 20 dakika dururum,iniş aynı ,tahminimce 13.00 gişelerde olurum 13.20 iniş,aşağıda işkembeci var orada duracaktim ama,saat 18.00 'e bilet aldım ,bu nedenle mudanyada işkembe patlatirim,dönüşte kesin denk geliriz,,,,,

Scudo
@iskender şerit Yavaş gellll!!!

Bu yazdığın şaka olmalı.

Gökhan Uzuntaş'ı kürsüden etme iddaasına sadece gülünür.

Gökhan Uzuntaş bursamızın gururu. sadece uludağ tırmanış yarışında değil diğer yarışlarda da birincilileri kolay kolay kaptırmayan birisi.

@Teksaslı Necmettin

Ona şüphe yok gökan uzuntas 'ı face'den kutladim genç olarak ismail çavuşoğlu 'da sağlam,ayrıca mehmet şer ,kürsü gören insanların hemen hemen hepsini takip ediyorum,örnekler çok milli olan 55 katagoride ali rıza fırıncı ,ismail iltir cihat yurtseven,bu arada gran fondo 60 mastır 2017 şampiyonluğunu aldım,60 mastırda rakibim az,Rınat akhmetbekov ve mustafa sevinçel sıkı 60 mastırda olan dostlar ve ersan kaçan,türkiye genelinde 60 mastırda sadece 23 babayiğit var sayı az,40 mastırda sıkı olan mutlu erçevik hoca ve 50 mastırda. Zafer yalın hepsini yakınen gördüm sağlam adamlar,ayrıca önemli olan 60 mastırda kondisyonu sürdürebilmek,yani bırakmamak,önemli olan budur,ek olarak bursanin gururu olan 60 mastırda uzunda recep tatlicilar var ama son yarışlarda yoktu,bursanin diğer bir onur kaynakları saim tatlicilar 79 yaşında idi geçen sene 53 km 'yi 2 saat 5 dakikada gitti, ,önemli olan budur ışte,ayrıca mecit tatlicilar osman tatlicilar başarılı bisikletciler,bursa ne kadar övünse azdır,özellikle her ilden tatlicilar çıkması dileği ile

Keşiş kolay felan değil mürseller köyüne doğru az bi iniş dışında full tırmanış.Uzun rotada bir çok iniş de var.

Performansa kayit yaptirdim tirsa tirsa. Amac eglenmek degil mi?

@Kudret Kurtcebe Kalpler bir dönüşte belki görüşürüz görüşemezsek bir taşın altına benim iç lastiği bırakırsın ağabey :) olur mu

@Teksaslı Necmettin yavaş değil son sürat geliyorum varmı itiraz eden !!! Bencil olmayın dar görüşlüde olmayın arka planda olan görülmeyen ne sürücüler var kimsenin haberi yok. Bu dünyada tek bir iddialı insanda yok milyonlarca insan var herşey olabilir bunu bilesiniz... Hiçkimseyi ölümüne arkasında olmam, babamın uşağıda değiller, tek bir kimsede bağımlı kalmam...

@iskender şerit

Teksaslı necmettin arkadaş yeni üye ıskender seni tanımıyor,onun için gökan uzuntasa kendini tanıtma fırsatın olabilir,yalnız dikkat et ve face'den onu takip et,tümüyle strava kayıtlarını gözden geçir,ayrıca tüm yarışlardaki ortalamasını,sıkı eğimcı olduğu belli ,senin katagoride ,19 /34 ,şimdi rakiplere karşı hırslı olunabilinir ama o rakibi çok iyi tanımak gerekir ,,

@iskender şerit

Geçen sene mtb dalında birinci olmuş bizim mehmet şer ,:harika:
Şimdi yol bisikletinde gökan uzuntas,ıkinci yeşil pedal spor takımından mert barkin üçüncü duran akbaş bu performanscilari bence face'den takip et şunuda unutma yolda yenisin,yarış olayında yenisin ve olayın ne olduğunu anca yarış atmosferine girince anlayacaksın,iddalı olmak demek en önde yarışa başlayıp ön pelotonun deryasına dalmak eğimde kopmamak,unutma gişelere kadar ön gruptan kopmaz isen ilk ona girersin

Eğimde ikinci bir grup senin grubu sollar geçer ise ne yapacan aynen geçen grubu yakalayacan,arkadan gelen grup eğimde çok hızlı gelebilir geçmelerine izin vermeyeceksin yani onlara takılıp çıkış yapacaksın,bu iş oldukça zordur ve bunu tadacaksin

130 km sert eğimlerde kısa mola yap en az iki mola iskender 3-4 dakika ,unutma pazarların var sadece üst üste idman olmaz,8 temmuz ,15,22,29,dört pazar ve 130 km ,4 ağustos işe soyunmaca,,,,

Genelde yarışlarda sonu eğimle biten mücadelelerde,iki dakika fark bile adama kürsü kaybettirir,bunu hiç bir zaman unutma,şimdi olay yarış modunda değil ama geçen sene burada gökan uzuntas gibi sıkı sürüçünun var olması ,yarış modunda olduğunu gösterir,çoğu insan yarış modunda olmayacaktır,özellikle keşiş grubu ,performans grubunu secenlerde keza yarış modunda olmayabilir,ama illaki birileri orada yarış moduna baştan girisecektir senin hedefin unutma ilk pelotonu yakalamak 404 gibi yapışarak ,
affetmeyeceksin eski kondisyonunu biliyorum 40 ortalama yaptığın günleri ,şimdi yarış zamanı kendini kanıtlama zamanı

Dün akşam ki yarı antrenman yarı keyif turu..Nabızı bir ara tavan yapmışım. İş nedeniyle ancak hafta sonu sabahları antrenman yapabiliyorum.
Amaç belli Keyif al ve sür... ULUDAĞ...

WhatsApp Image 2018-07-05 at 09.28.38.jpeg

07042018.PNG 07042018_2.PNG

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@Mur@t_Ok

Keyif al ve sür slogan olarak güzel,yalnız gökan uzuntas gibi sıkı adamlar arasında geçen seneki gibi bir çekişme olabilir türkiyenin en sıkı her katagoriden adamların kapışacagi yer esasında uludağ eğimi,ayrıca bu ılgaz güme gidecek gibi katılan şu an Kisada 2 kişi uzunda 4 kişi buda ilginin sıfır olduğunu gösterir,anlaşılan milletin ağzı yandı uci gran fondo antalyada,fondolarin suçu yok,organizasyon suçlu,,,,herkes topu bir tarafa atıyor olan amatör sporculara oluyor,bir işi layıkıyla yapmak lazım,kuranda ne diyor nisa süresi 53 'üncü ayet işi ehline ver ,malesef bu ülkede işi bilmeyenler işin başına geçer ise sonları hüsrandır seçeceğiniz timing şirketini sağlam sececeksiniz şu anda iki şirketin davası devam ediyor olan amatör sporculara olmuştur bunun göstergesi amatör sporcuların gran fondodan çekilmesi,olacağı buydu zatı ılgaz fondoda ilgi sıfır ayrıca mâkul ücretler Kisada 100 uzunda 150 limitini asla gecmemeli,,,

@Mur@t_Ok

Valla murat helal olsun işten vakit ayırıyorsun çalışan demir paslanmaz :harika:

@iskender şerit

Iskender programını yap ,8 temmuz 130 km ,iki mola 3-4 dakika süreli ,non stop basacan ilk 20 km interval yap ,düşük vites yüksek kadans ,geçen pazar bostancı kartal arası uyguladık,sonra sanayi caddesinden sert egimlere kuzeye çıktım ,aşağıda sahilde kadans uygulaması sonucu sert eğimler hikaye geldi,şimdi uludağda kadans yok allah ne verdi ise basacan,53 dış ile unutma idmanlarda kadans ,kadans 'ı 53 dişte yapma 39'da yap,15 ,22 ,29 temmuz ,130 km 'den idmanlara kesinlikle devam et,semeresini uludağda yersin kendini orda tanımayacaksın benden söylemesi

Ayrıca yarış bır anda önden hızlı kopar ise 53 dişten taviz verme 53 ile devam kısa eğimde 53 dış arkadan alttan 3 'üncü dişte cık unutma bu sistem sana fayda sağlar eğimde,gücünü kazanmak istiyor isen 4x130 yapacaksın,ayrıca yorulma durumuna göre çok az eğimde 39 dişe düşmeni öneririm,senden kuvvetli olan çıkabilir 53 dişte eğimde taviz vermez ,unutma düzde ve de eğimde yüzde 90 ile 53 dişte süratli giden ve çıkan bu uludağın şampiyonu olur

Bu işi biliyorsun prolar yapıyor 53 dişten taviz vermez prolar,italya giroda 56 ayna kol kullanan yok biliyorsun hemen hemen hepsi 53 ayna kol kullanır sen bana bakma 50 dişteyiz,bu ayna kol amatör işi esasında bisikletin performans'ını çoktan aştım,52 /36 lazım bana arka 11 'li 11 /32 ruble ,inişte geçen pazar 50 /11 üstünde basacak gücüm vardı boşlama yapıyor artık, bakalım zaman ne gösterirde,yalnız edirne yarışında rakiplerde 53 diş veya 52 olur ise kondüsyonlu olurlar ise yakalamak güç olabilir göreceğiz anyayı konyayi 21 ekimde:D

@Kudret Kurtcebe

Abi dün valla evde çoluk çocuk olmayınca fırsatı değerlendirdim iyi de oldu güzel bir keyif & antrenmanı oldu

@Kudret Kurtcebe

Abi dün valla evde çoluk çocuk olmayınca fırsatı değerlendirdim iyi de oldu güzel bir keyif & antrenmanı oldu

Uludağ öncesi motive ve Antrenman slogan "Keyif Al ve Sür"

(link)

abi haftasonu kartepeye çıkacağım orda 53/39 - 11/28'i göreceğim... kartepenin eğimlerinde bu bisikletle seviyemi görürüm... ağustosa kadarda bolu turu gibi birçok il dışı sürüşlerim olacak inşallah... uludağ turunda lastik patlamalara karşı yama takımı pompa falan alınıyormu ?

@iskender şerit arka cepte bir pompa bide yedek iç lastik yeterli olur ben öyle yapıyorum. uçmakdere yarışında patlamıştı benim. o şekilde çözebilmiştim.

• Beğen
Tepkiler: iskender şerit
performans rotası : (link)
keşiş rotası : (link)

9653jljljl.JPG

Beni maltepeden alıp yarış noktasına kadar götürüp yarıştan sonra beni tekrar maltepeye bırakabilecek var mı? Ona göre kayıt yaptıracam araba ile gidiceklere duruyulur. Çok az yer kaplarım arka koltuğu verseniz yeter bisikleti kucağımda taşırım

Geri