Scudo Sports

4 ağustos 2018 uludağ performans tırmanışı

Scudo
@iskender şerit

Hay allah yalnış anlamışsın ben orada gran fondo uludağ olur ise diye düşündüm,o zaman iş profesyonel olur yani çip herkese dağıtılır,yani böyle bir yarış olur ise dedim,çünki gran fondo her yerde oluyorda neden uludağ gran fondo olmasın

1801IMG_20180703_222052.jpg

8401IMG_20180703_221722.jpg

• Beğen
Tepkiler: S-Works
@iskender şerit

Şimdi seni kimse bilmez kartepe suadiye egimini nasıl çıktığını üstelik makine o kadar iyi değildi,bunla sen uludağ 'ı biçer döver yapacaksın bu gün korcana tesadüf rastladım altında focus karbon duruyorda uzun zaman bosladi olayını,toplaması için zaman lazım ,seni konuştuk ,beraber almış idiniz egimleri diğerleri kaybolmuştu

@mariokaldato

Bak şimdi ben anlamaz sen çalismiyorsun 4 ağustos ct çünki saat 10.45 'de bursa anadolu lisesi önünde olacam

Evet abi kimse bilmez beni. Kartepe gibi 15 km bezdirici yokuşta kullandığım makine iyi değildi ve kilitli pedal yok idi. Heleki şirinsulhiye balabandan vurulan yeni yolun eğimini burdaki tüm forum görse ağızları açık kalır..
3 Ağustostan sonra yıllık izine çıkıyorum... Normalde C.tesileride çalışmıyorumda zaten...

@iskender şerit

Biz eski adamlarız ayrıca eski adam mehmet şer kürsü delisi vuracak ılgaz'ı eminim,bu adam tam bir fişek ,,,,kartepeye masukiyeden tırmanmış idi ,çok süratlidir eğimde ,ılgaz gran fondo 29 temmuz 'da 19/ 29 katagoride favorim mehmet şer ılgaz'ı delecek delik deşik edecek

Laf ebeliği klavye şovalyesi mehmet nejat isimli şahıs bana özelden msj attı :komik: topikten engellenmiş yazamıyormuş uşak :D

geçen yıl 240 km Erdek fatihi, 170 Km Bolu gölcük fatihi, ve binlerce km yol yaptığım bolu dönüşünde 82 km/h süratle hız rekoru kırdığım
52 aynakollu XTR dual kollardan Altusa kadar tam ayarlı toplama Geotech bisikletimle Mosso tca 735 yanyana...
3034IMG_20180703_214421.jpg

ilk defa yol bisikleti kullanıyorum. geotechin kadro yapısına çok alışmış idim. üst boru uzunluğu 58 cm iken mossoda 53,5 cm. yol bisiklet kadrolarının kısalığından olsa gerek böyle... geotechin tekerlek mesafeleri uzun olduğundan daha konforlu ve gidon daha ileride olup yolda sürüşte çok çok dengeli... mossoda ön tekerlek daha yakın duruyor. haliyle dönüşlerde çok hassas. ama baya bi atik bisiklet. hızlanması daha iyi.

@iskender şerit

Çok fena senin bi inişin vardı masukiyeden onu asla unutamam altındaki bisiklet iyi değil idi,bu iş bisiklete bakmaz pilot önemli tabi ,ama son kertede artık mosso ile herkes senden korksun bir adet canavar geliyor

Yolların şeritleri senden soruldu uludağın eğimleride,yalnız çok sıkı bir adam var gökan uzuntas ,,ona dikkat geçen sene uludağ performans birincisi katagori 19 /34

Biliyorsun katagori ben yapıyorum bu yarışta esasında katagori yok,ama gökan uzuntas gelir ise 4 ağustosta 60 km tırmanışın galibi olabilir

kartepe macerama ilk sizlerle maşukiyeden çıkış ve inişim idi. o zamanki bisiklet 1999 model bianchi aspid sf idi... frenler eski v brake idi. şimdi yeni sistem v brake olup çok daha iyi. ve o bisikletim evrim geçirmiş olup eskisinden çok daha iyi şimdi... kıvraklıkta hakimiyetlikte frenlemede dengede onun üzerine hiçbir bisiklet tanımam. nasip olursa gökhan uzuntaşla tanışırız

4 ağustostada o da orda olacakmı ? 1.likten alaşağı edecem onu :komik:

163601 dosyayı görüntüle

Ismail çavuşoğlu,analar ne evlat doğuruyor arkadaş helal olsun bu gence

@iskender şerit

Aman duymasın :eek:ops::islik::islik::islik::islik::ssrtcbya::eek::eek::eek::eek::D:D

@Serkan Mıstınoğlu

Serkanin sözü vardı bana,,,,,.:islik::islik::islik::islik::islik::islik::islik::islik::D:D:D:D:D:D:D
Valla ben türkiye formasını aldım uludağda giyeceğim

163664 dosyayı görüntüle

6'ınci uludağ 60 km 'lik performans çıkışı yavuz çakır adına düzenleniyor,,,
1948 'de bisiklet sporuna başladı,konya şeker himayesinde veledrom şampiyonluklarını aldı,zamanın en hızlı veledrom sürücüsü,

(link)

Kayıtlar açık ,,,,tekrarlayalim,isteyen keşiş grubunu seçer 45 km ,isteyen performans grubunu 60 km ,,,,,

163673 dosyayı görüntüle

Performans grubu rotası rotası 60 km nilüfer çıkışı

163674 dosyayı görüntüle

Keşiş grubu rotası 45 km

Fatih topçu 60 km 'yi 3 saat 32 dakikada almış bir yandanda video çekmiş,fena sayılmaz ,,,

@mariokaldato

Sevgili raşit dostum performans 'in öyküsü biliyorsun zordur ,hele hele uludağda adam ikiye bölünür,kartepe 236 km 'in bir günde nasıl alındığını yazmayacağım ,bu iş peynir ekmek yemeğe benzemez biliyorsun tarzım performans ,,tur değil ,peki benim ilham aldığım şahsiyet kim 67 'lik eski milli ve de dehşet eğimcı feridun tezbaşaran,senin klavye şövalyesi olmadığını biliyorum,bak dostum serkan mistinoglu ile performans yaptık yıllar önce serkan o vakitler iyi idi ,ama şimdi nerde bilemem bu performans olayı bırakmaya gelmez,bak aytekin erzan bir zamanlar dehşetti ama ne oldu çoluk çocuğa karıştı bu iş evlilik tanımaz ya evlilik ya performans ,bir adam tanırım ,performans dedi hatunu boşadı böyle adamlarda var bu ülkede,örnek vereyim,arzu sağnak ve tufan sağnak evli arzu bayanlarda kürsü şampiyonu,tufan peloton istanbulun takım kaptanı bu işler böyle olur,,,

Bende şimdi kaydımı yaptım. Yarın bi Kadıköy yapacağım (İşlerim var) Esenyurt Kadıköy Sonra biraz oralarda dolaşacağım. (Sanırım totalde 200 km olacak) Performans olmayacak. Hala düzenli binmiyorum. Bacaklar açılsın.Hedef 20-25 Ortalama.
Pazar günü tekirdağ köfte turumuz var :)
Cuma ve Cumartesi için şimdilik program yapmadım.

Yeni tayt yaptırıyorum. O geldikten sonra fit yaptıracağım. Kırmızı kal almıştım. Mavi ile değişecek. Sanırım pazartesi gibi Ömer Hayta ya gideceğim. Oda git gel 130-140 km arasıydı :p )

Hafta içi rampa antrenmanı olarak haramidereden beylikdüzüne tırmanıp,büyükçekmeceye ineceğim. Oradan geriye dönüp devebağırtanı tırmanıp küçükçekmeceye gideceğim. (arada avcılar tırmanısı var) Küçükçekmeceden dönüp tekrar avcılar ve haramidere beylikdüzü tırmanışı,oradan da eve geçiş.

Uludağ hedefim; Finali görmek :)

(link) Yukarıda yazdığım rotanın strava görüntüsü. 1000 Metre tırmanış .

Gran fondo uludağ'i düzenleyecek kişi ben olsa idim yapacağım olay şu olur idi,

1 - uzun mesafe çıkış mudanya,oteller bölgesi uludağ ,güzergah mudanyadan 21 km sonra bursa anadolu lisesi ,yigitaliden 31 km tırmanış,52 km ,bunun 31 km 'si eğim,

2- kısa mesafe 42 km ,çıkış mudanya iskelesi bursa anadolu lisesi 21 km ,21 km tırmanış giseler son,,21 km eğim,

Katagoriler 16 /19,20/24‘25/29,30/34‘35/39,40/44,45/49,50/54,55/59,60/64,65+
tam 11 katagori 33 kişi kürsü görecek,33 madalya,katılım kısa 100 tl uzun 150 tl,sporcular kendi imkanları ile mudanyada olacak,,,uludağa yakışanı bu olur,,,,,,mudanya bursa anadolu lisesine kadar tüm yolları ,kavşaklari trafik polisleri kapatacak,çıkış saati 09.30 mudanya ,böylelikle herkes yetişecek özellikle ıstanbul anadolu yakası ve avrupa yakası,saat 07.30 yenikapıda silme doldururuz feribotu,feribot bize çalışır ogün,saat 09.00 da mudanya iskelesindeyiz,

@S-Works

Tebrikler çalışan kazanır

Geri