Scudo Sports

4 ağustos 2018 uludağ performans tırmanışı

@Pamuk

Pamuk arkadaşa yardımcı olacak varmı ?
Esasında yeni bir konu açarak uludağ etkinliğine araç ile gideceklerin bu konuda toplanması uygun olabilir,araç ile gidecekler erken saatte 05.00 'gibi toplanması lazım maltepe sahilde güzergah eskihisar feribot araç için para veriliyor,ama osmangazi köprüsü kadar pahalı değil ordan topculara yalova orhangazi ve bursa nilüfer eker meydanı dönüş aynı ,bunun için araç lazım minibüs ya da arkaya bisiklet askisina 2 adet bisiklet konur tabi en fazla 2 kişi gidebilir, benzine ve feribot araç parasına ortak olunur,çanakkaleye minibüs ile gittik adam başı az para vermiş idik tam 12 bisiklet sığdırmış idik,minibüs geniş idi,

@iskender şerit

Iç lastik pompa lazım iskender arkaya bisiklet formasına konur

Scudo
@Realomer

Organizasyon adına konuşamam,ben düzenlemiyorum,mecit tatlicilar 'a face'den ulaşın bana sorduğunuz soruyu sorun,,,,

@Realomer

Geçen yıl katılan arkadaşlar var ise sana burdan mesaj atarlar, ben katılmadım

@iskender şerit

Iskender hayırlı olsun hadi bakalım

Performansta 146 kişi bizim sağlam mehmet şer var o mtb dalında geçen sene birinci oldu,bu sene gene mtb ile katılabilir face'den şu anda yazısiyorum ılgaz gran fondoyu konuşuyoruz

Iptal olabilir dedi neyse mehmet şer ile hasret gideririm senlede

163912 dosyayı görüntüle

Mehmet şer sıkı mtb 'ci aynı zamanda yoldada iyi ve kartepe fatihi birlikte idik yıllar önce sene 2010

Geçen sene Mert barkin 2 'inci 3 üncü duran akbaş yanılmiyor isem listede yok ,listeleri tek tek kontrol edeceğim,iskender ve bir isim aranıyor ısmail çavuşoğlu,ve mutlu erçevik,zafer yalın,

@iskender şerit

Şimdi imdi suadiyeden çık in bi daha çık al sana baba idman ,30 km eğim ,15 eğimler adam zimba olur zimba ,aytekin erzan deli olduğu için istanbuldan kartepe maşukiye yaptı 18 km tırmandı indi bi daha çıktı ve istanbula döndü ,bu kaçık adam artık emekli oldu maalesef ,,,

Bana kriterlerini yaz bu pazar akşamı kaç saatte çıktın ortalaman kaç bunlar önemli

Listede ali demir var iyidir sıkıdır :harika:

59 yaşında performans'da tek yaşlı ali kemal güner var,
ben 61 yaşıma 27 temmuzda basıyorum,60 mastır yok demiş idi mecit dostum,
Saat 09.00 mudanya çıkış 21 km non stop ,3-4 dakika mola
21 km eğim ,gişelerde son 42 km ,55 mastır eski rekor 3 saat 45 dakika,bana şans dile ıskender bakalım 3 saat 15 dakikaya cekebilecekmiyiz zor iş vesselam

Vay vay fatih altan keşiş grubunda 60 mastır ,mecit tatlicilar yok demiş idi neyse önemli değil zatı keşiş grubu performans değil,,,,

@Kudret Kurtcebe Aynen. Kimi Bursa'ya gelir efendi gibi İskender kebanını yer döner, kimi de Bursa'nın rekortmen sporcularıla kendini bir tutar

(link)

Performans grubu,,,,,184

Keşiş grubu 101

Ilgi büyük,4 ağustosa 1000 kişiye yaklaşabilir,,,,

19 /29 katagoride ısmail çavuşoğlu kareye geldi,ve gökan uzuntas geçen sene kürsü yapan mert barkin listede yok

Ve duran akbaş

Iskender,özelden gönderdiğin mesajda yapılan bir hata var ,ve bunu belirttim,bu hata ilk 17 km 'de 53 dişten taviz vermemen ,idmanlarda 53 diş ile başlanmaz,interval şart, ilk 17 km boyunca 39 dişte düşük vites yüksek kadans uygulaması yapacak idin ,bir dahaki sefere yaparsın artık,sistem çok ağır tabi ve kolay değil 53/39 arka 11/28,,30 dakikada suadiyeye indin,15 km ,oldukça hızlı olmuş,ama biliyorsun uludağda uzun iniş yok,60 km boyunca çok uzun inişler gormeyeceksin,burda 15 eğimde yok ,6/7 eğimler yaklaşık 35 km eğim cikacan,tabi başlangıçta eğimler uzun değil,gişelere doğru eğimler başlar ve otellere kadar devam ,idmanları aksatma,devam et

Parkuru
Incele
Iskender

30 dk uzun bile sürdü bence... :) Daha önceki inişlerimde çok daha hızlıydım özellikle kalın tekerlekli yol tutuşu max olan kadrosuna herşeyine bütünleştiğim 26 jant bisikletimle...
Benim için en kötü 30 dkkada inilen en zorlu yolu, Kürsü delisi denilen o adamın strava kaydına göre 56 dkkada çıkması kadar akıl dışı bişey olamaz... Yüksek torklu beygirli Traktör bile o kadar hızla çıkamıyor. :D traktörede denk geldim gördüm yani. Traktör işini sallamıyorum boşuna demiyorum abi...
Yeni oranlara en uygun max verim alınacak şekilde mecburen aşılacağım. Bugünkü aşırı sıcak en büyük etken idi...
Paylaştığın videoları geçen gün inceledim bir daha izleyeceğim abi.

@iskender şerit

Kişiler ile asla polemiğe girmeden kendi idmanlarına odaklan yarın peloton çalışması yapacağız düz yolda geçen ct 130 devirdim,56 km durmadan gittim,2 saat 23 dakika bir sürü eğim,burası 70 km 'ye bedel,4 ağustos günü mehmet şer geliyor ve mtb ile çıkış yapacak mtb kategorisinde geçen sene birinci oldu,orta kanaldan konuştuk gene birincisin dedim ,çok sağlamdır memo,,,,:harika:

Mehmeti severim hep takdirde ederim. Her zaman birinci olsun isterim..
Kişilerle polemik mevzusundada, millet yalancı üçkağıtçı reklamcı olmuş çıkmış. Bu işten anlamayanlarda inanıyor tabi abi. Ama doğrusunu anlatanlarada anlamaz inanmaz bu tipler...

@iskender şerit

Video altında numaralar var sayı 11.47 olunca dikkat et orası gişeler ya benden önce orayı gecersin yada denk geleceğiz orada ,
benim çıkışım 09.00 mudanya 45 dakikada 12 km 'yi devirmem lazım 21 km gelecem, 3-4 dakika mola bursa anadolu lisesi önü ,yigitaliden çıkış 21 km sonra gişeler 2 saat 15 dakika yaklaşık 12.50 'de giselerdeyim kısmetse

164288 dosyayı görüntüle

ıskender bu gün mehmet şer ' e rastladım,eski günlerden konuştuk,4 ağustosta performans grupta ama mtb kategorisinde yarışacak ,,,,,

Merhaba haftasonu Beylikdüzü - Tekirdağ Köfte Turu ve bir nevi ULUDAĞ'a hazırlık turu yaptık. Sabah 06:00 da buluşup 06:30 da hareket edererek 10:00 da 28,8 Ortalama ile Tekirdağ'da olduk ve dedik ki böyle olursa dönüş gayet erken ve iyi olur. Ama hesap etmediğimiz bir durum vardı. Güneş'in en keskin olduğu saatlere denk gelecektik. Giderken 2 kez 5-10 dk.lık mola verirken dönüşte yol üstü karpuz bile kesip yedik. Boşuna dememiştim slogan "Keyif Al ve Sür"
Dolayısıyla dünkü sıcağında vermiş olduğu rehavet ve üzerine güneşten kaynaklı yorgunluk eklenince bizde iyice keyfini çıkararak devam ettik. Bu zamanlarda bu kadar sıcakken acaba dedim birden 4 Ağustos Uludağ tırmanışında nasıl yapacağız, yoksa vazgeçsem mi diye kendime sormadım değil. Zaten nasıl gideceğim de meçhul. Feribot saati uymuyor, otobüs ise geceden binmek gerek. Hayırlısı..
Dünkü Tekirdağ turundan bir kaç kare... (Kudret abinin isteği üzerine)

upload_2018-7-9_9-16-17.png
WhatsApp Image 2018-07-08 at 10.11.50.jpeg WhatsApp Image 2018-07-08 at 18.47.19.jpeg WhatsApp Image 2018-07-08 at 18.49.06.jpeg

Dosyalar

• WhatsApp Image 2018-07-08 at 10.11.45.jpeg
    WhatsApp Image 2018-07-08 at 10.11.45.jpeg
    106,5 KB · Okunma: 18
  • WhatsApp Image 2018-07-08 at 18.47.42.jpeg
    WhatsApp Image 2018-07-08 at 18.47.42.jpeg
    156,4 KB · Okunma: 19
@Mur@t_Ok

Helal,murat şimdi benim biletlerin yanmamasi için el mahkum gidecegimde,trafik yoğunluğu yigitaliden fazla olur ise çıkış yapmayacağım,o günkü trafik yoğunluğu bakalım ne olacak,arap kafilesini taşıyan otobüsler silme eğimde olur ise sıkıntı ,bakalım inşallah trafik yoğun olmaz,
Mudanya bursa anadolu lisesi arası yol 21 km bu yol oldukça geniştir dönüştede burda sıkıntı yok,eğimde var yolun dar olan kısımları yigitaliden çıkışta var ,tek çıkacağım için bu yoldan araç yoğunluğu benim için sıkıntı inşallah 4 ağustosda eğimde fazla araç görmem

10 temmuz itibarı ile sayı toplam 372 kişi,4 ağustosa kadar bakalım 1000 kişi olacakmı ?
Murat selam otobüse geceden binip eker meydanında saat 08.00 'de olman gerekir mecburen,09.30 çıkış olacak eker meydanından,bu arada yarı bulutlu br hava bizi bekler ise eğimde işimiz kolay olur,,,,

@Kudret Kurtcebe

Hayırlısı abi keyif almaya ve sürmeye devam gidemesekte... Gün doğmadan neler doğar...

22 Temmuz Pazar günü 3 plan var, İstanbul içi Çatalca Ormanlı antrenmanı (130 Km 1467 mt yükselik), Beylikdüzü-Yoros Kalesi antrenmanı (134 km 2271 mt yükseklik), ya da Bursa İskender keyfi & Antrenman (200 km 2300 mt küsür yükselik)...

Keyif Al ve Sür....

@Kudret Kurtcebe

İstanbul şartlarında dümdüz olması çok zor abi... Özellikle harfiyat kamyoları, tankerler yolları berbat ediyor...

11 temmuz itibarı ile 392 kisi ,,400 'e az kaldı ..ılgazdan daha fazla rağbet uludağ,nedenleri,

1 - bir kere ücretsiz.
2 - bu etkinlik yarış modunda değil ,herkese açık,ödül altın madalya yok ,katagori yok,
3 - en önemlisi zamanının en iyi bisikletcileri adına düzenlenmesi,

Şafak 24

164700 dosyayı görüntüle

6 'ınci uludağ etkinliği yavuz çakır adına düzenleniyor
Emektar bisikletci,,,

1954 yılına kadar konya veledrom yarışlarının en hızlı sürücüsü,1948 doğumlu

Altan tatlışen geçen mart ayında,saat 3 sıralarında Mudanyadan bursa istikametine giderken emniyet şeridine motorsiklet giriyor ve altan beye çarpıyor,leğen kemiği kırılıyor ,
şu anda performans grubunda,60 yaşında,kendisine geçmiş olsun derim,haberi yeni öğrendim,eski milli sporcu dostumun iyileşmesine sevindim,07.30 'da yenikapıdan benle gelecek yok ise aynen ters yönden gideceğim canımızı sokakta bulmadık ,arkadan gelen ve de makas atan motorsiklet ve araçların altında kalmayalım dönüştede aynen ters yönden devam,

164786 dosyayı görüntüle

164848 dosyayı görüntüle

Bu gün gene bizim mahallenin çocukları ile eğim çalıştık,

@Kudret Kurtcebe abi bir kardeşin olarak sen yinede tersi kullanma derim,zaten emniyet şeridine giren maganda terstende gitsen yine girecek,Allah muhafaza olası bir kaza ihtimali sonucunu düşünmek yada tahmin etmek bile istemiyorum....üstelik olay üzücü bir durumla sona erse her türlü suçlu ilan edilirsin abim..
Bu arada İnşallah yarın sabah 10 gibi Uludağ'a tırmanışa başlıyor olacağım

• Beğen
Tepkiler: makifir
@bilalfidanboy

Başarılar bilal,bakalım korcan gelecek bi aksilik olmaz ise ,
Bir takdik şu,arkadan motor sesi duyduğum an geriye bakacağım mecburen ,tehlikeyi önceden görmek gerekiyor,

Geri