@S-Works
Epey çalışma yaptım düz yolda sahilde yayaların yürüdüğü yerde sabahları kimse olmuyor,burası bisiklet yolunun üstündeki yaya yolu,caddebostanda sabahları millet bisiklet yolunun yanındaki yaya yolunda koşar,düz ilerlerken arkaya baktığımızda yoldan çıkma olayı olmakta bunun olmaması için gidon sola hareket ettirilmeyecek ,bunu beyninde çözen işi halledebilir tabi çalışarak buda bir çalışma teknigidir,yani arkaya bakarak düz gidilen yolda sola sapılmaması
Beynimizi sartlandirmamiz gerekiyor
@S-Works
Çok az yoğun trafik yerlerde bulundum bu nedenle ayna kullanmadım,avrupa yakada çok fazla cango bulunmakta ıstanbulun avrupa yakasında artık yokum,anadolu yakada sahilden beykoz yok,polinez bitti artık bostancı çıkış peloton ile direk aydınlı caddesinden formula dönüş artık mecburen aydınlı yolundan olmakta,peloton ıstanbulun takım kaptanı ,pendik kurtköy bağlantısını artık kullanmıyor nedeni tünel inşaatı,
Erken saatlerde ikinci güzergah kartala sahilden ordan direk yakacık egimleri aydos ve formula egimleri akfirat egimleri ve gebzenin köyü ovacık,dönüş göçbeyli köyü ve formula viaport pendik,viaportta bisiklet yolu var aydosa doğru ve emniyetli,aydos egimlerinden kartal yakacık ve d-100 ordan ideal tepe sapaktan bostancı bu güzergahlar emniyetlidir,mudanya bursa anadolu lisesi arası sabah saatlerinde yoğun trafik yok ama dönüşte çok trafik,bu nedenle 3 'uncu tali yolu kullanmak işime geliyor tabi ,bazı yerlerde kaldırıma çıkıyor idim,,,,