Scudo Sports

4 ağustos 2018 uludağ performans tırmanışı

Scudo
163117 dosyayı görüntüle

Saat 07.30 nero kafe çıkış,

163118 dosyayı görüntüle

Ovacık köyü,saat 10.03,non stop ,

Eğimler,kartaldan sanayi caddesi eğimi,yakacık eğimi,aydos eğimleri,formula egimleri ,en uzun akfirat eğimleri
toplam 56 km non stop burası eğimler ile 70 km 'ye yakın ,edirne yarışlarına hazırlık oldu bir nevi,

163119 dosyayı görüntüle

Ovacık köyü finiş noktası bura tam 56 km ,,bostancı ovacık köyü

Skor,,,,

2 saat 23 dakika non stop oldu,durmadım,ortalama 21.9,,,,,

@iskender şerit

Valla yeni bisiklet dehşet sistem,53 /39 arka 11/28 vay babam vay yani,,,:eek:

@iskender şerit

Yav bizimkiler komik tabi,,50 /34 amatör işi arka mtb rublesi onlu 11/34 ,ilerde rubleyi 11 /32 yapacağım

Mecit dostum ile face'den konuşmuş idik,burada yarış modunda bir olay yok,peki ne var herkesin kişisel yeteneği ve de eğlence,gran fondo uludağ olur ise katılım Kısadan 100 tl olur ise etap gene aynı olur ise 45 km 'ye talip olurum,yeterki 60 mastır bisiklet federasyonu koysun,türkiyenin en iyi sıkı egimcileri burda buluşma yapsın,60 mastırda pek adam çıkacağınıda zannetmiyorum,3 saat 45 dakika ,mudanya uludağ giseler arası yapmış isem bunun 21 km 'si rampa ise ,ve mudanyadan durmadan 1 saat 30 dakikada iki adet egimide alarak gelmiş isem [21 km geliş ],şimdiye kadar tüm 60 mastirlara baktığımda burda beni zorlayacak tabi Kisada olurlar ise recep tatlicilar yüksel kılıç mustafa sevinçel,Rınat akhmetbekov olur 4 rakip yani,ama uzunu seçen olur ise recep bey ve yüksel kılıç küme düşer son yarışlarına baktığımda Rınat dostumda uzuna gider ise mustafa dostum ile cekisiriz ama oda uzuna gider ise birincilik garanti gibi,,,

Kayıtlar 2 temmuzda başlıyor,,,,

(link)

Bende varım topigine tıklayarak listelere girilecek

Tekrar hatırlatalım,

Performans grubu rotası 60 km

163287 dosyayı görüntüle

163288 dosyayı görüntüle

Keşiş grubu rotası 45 km

Katagori yok ,

@iskender şerit

Iskender uludağ performans tırmanışın face'deki sayfasına br mesaj düştüm,bakalım ne cevap verecekler,gran fondo uludağ yarışı bence her sene yapılmalı,kısa tırmanıştan 100 tl uzundan 150 tl,her şey para ile artık malesef ,nedeni çip firmaları bedava çalışmaz birde sağlam firma lazım bu konuda,2016 ve 2017 gran fondo marmara etap yarışlarında cip sorunu olmadı ,bu yarışlarda başarılı olundu,katagorileri sıraladım ,19 /34 ,35/39,40/44,45/49,50/54,55/59,60/64,65+,,,

bursa bisiklet federasyonu,bursa valiliği bisiklet sporuna gönül vermiş sponsor firmalar ile bu iş aynen yapılır,8 katagori 24 madalya dağıtımı,,,,,

163335 dosyayı görüntüle
Elimi saim beyin omzuna attım,bu değerli insan ile tanışma şerefine nail oldum,onun adına uludağ performans turu düzenlenmiş idi,2017 marmarada 65 artida 1 'inci olurken 60 mastırda her ikimizde kısa etapta birinci olduk,60 mastırda yarıştı,türkiye genelinde 65 + 'da yarışcı olmayınca mecburen 60 mastırda oldu,selahattin sertcan 70 yaşında ikinci olurken ,saim bey 79 yaşında birinci oldu,bu ülkenin bisiklet sporunda örnek alınacak en eski isimleri saim tatlicilar ve de kudret er 'dir onların adına bir kez daha uludağ egimlerini göğüsleyeceğim

Saat 16.25 kayıt topigi çalışmıyor,2 temmuz kayıtlar başlayacak deniyor,4 ağustos güme gider ise ben pek güme gitmem dediğimizi aynen yaparız,,,

@iskender şerit

Iskender kayıtlar dün açılacak idi,3 temmuz kayıtlar kapalı buranın akibeti gran fondo uci antalya gibi olacak ise yani iptal felan,benim biletler hazır ben abbas tek başına bu işi istanbuldan bitirir ıstanbula dönerim,biliyorsun kartepe olaylarını 236 km toplam evden çıkış ve dönüşü hesaplar isen,valla foruma üye olan eser var pek uğramıyor buraya,face!de benim arkadaşlar çoğu sıkı adamlar yunus özdemir ve galaksisultan ekibi ışık hızı ile gidiyorlar,hele hele yunus özdemir 1200 km 'yi üç günde aldı sen suadiye egimini korçan ile sıkı almış idiniz ,,,bunları deftere yazarım bilirsin kim performans'da ne yapmış hepsini bilirim,mesela mehmet şer acaip adamdır,tekirdağ şarkoyde kürsü yaptı ,,,valla çok sıkı adamlar ile idman yaptım,semir karabulut dapoet alper ,aytekin erzan,adem dualı,bahtiyar kőzen erkan kőzen furkan tulun,ogün,kerim,volkan akboga,ali emre akcan,bu adamlar acaip sıkı adamlar idi hiçbiri yok artık buralara uğramaz oldular,esere teklifte bulundum uyar ise onlarla bir çarşamba günü 19'uncu sefer kartepe olayı,babayiğit az ıskender ,arada bulasın herkes işin kolayinda bilirsin ben zoru hep sevdim,bu arada ben abbas 4 ağustosta ısı bitirerek ıstanbula döneceğim,ister isen gel tabi iptal olur ise,,,ses yok hayre elamet değil bu durum,,,,

@Mur@t_Ok

Murat sanada selam iskendere dediğim gibi,hayre elamet değil kayıtlar kapalı,biz açığız ve yollar bizim biz iş bitiriciyiz kimseye bağlı değiliz gideriz yıkarız döneriz kartepeyı 18 sefer yıktığım gibi,iptal durumunda ister isen beraber aynen topuklamaca,senin pozisyonuna bağlı,,

@srdrmrs

Serdar selam diğer arkadaşlara dediğim senin içinde geçerli geleceğim demiştin iptal olsada ben gidiyorum

KAYITLARIMIZ 02 TEMMUZ 2018 PAZARTESİ GÜNÜ SİTEMİZDEN AKTİF HALE GETİRİLECEKTİR.

ANLAYIŞINIZ VE SABRINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Diye yazmışlar bugün 03 Temmuz büyük bir ihtimalle Yeşil pedal sporcusu dün trafik kazası geçirdi bundan buraya bakamamışlardır. Tanıyan vardır diye şuraya not düşelim Barış ASA trafik kazası geçirdi Yeşil Pedal sporcusu :(

@sadi imren

Yav sadi tepemiz atıyor bu haberleri duyunca o makas atan şoförün elinden cana kastettiği için 1 yıl aracına devlet el koyacak,bu ülkede o kadar çok maganda varki devlet bütün araçları koyacak bir yer tahsis edecek tabi,yapanın yanına kar kalmayacak bir sistemi trafikte oturttuğun an bu millet hizaya çekilir,,,

163523 dosyayı görüntüle

Barış asa dostumun bir an önce iyileşmesini temenni ederim,

@Kudret Kurtcebe abim hayırlısı bakalım Uludağ iptal edilmese bile gideceğim meçhul. Feribot saati uymuyor, otobüs desen geceden binmek gerek ki uykusuz kalmak demek, Cuma çalış akşamında yola çık otobüsle sıkıntı. 45 TL otobüs.
amaç keyif almak, keyfi işkenceye döndürmek düşüncesinde değilim hayırlısı bakalım hele o gün gelsin...
Kartepe bu sene gitmek istediğim yerlerden biriydi... Hayırlısı

Abi kayıtmı ne kayıdı ve ne parası anlamadım birşey... Ücretli yarışmı yapacağız ? Uludağ'a istediğim gibi çıkar inerim ne parası yahu.
Yeni yol bisikletimde bugün geldi. Yokuşlarda dahada iddialıyım artık... Arkadaşlarımla önümüdeki haftasonu Kartepeye çıkacağız...

Katlanır bisikletimle gelip bütün Uludağ'ın tozunu atayım mı orada? Yarışçı görün.

@iskender şerit

Eyvallah iskender yukarda home 'a tıklandığında kayıt var ,ama kayıt olmadanda tabiki ferdi çıkış yaparsın,para yok iskender ,,,,

@Mehmet Nejat Karahan

Mehmet bi resim at bakalım görelim endamini ne kadar eğimcısin atıp tutma yeri değil burası yalnış yere tosladin

Bu yeni üyeler dikkat etsin ,,,bura atıp tutma yeri değil beni tanımak isteyen sahada görür ,hodri meydan mehmet saat 08.30 da bostancı nero kafe önüne gel bakalım görelim ne kadar eğimcısin buraya atıp tutanı sahada çok çarptım, ha görelim bakalım seni 56 km boyunca durmadan nasıl gidecen sert eğimlerde ayrıca senin çatma olmadığın ne malum kendini göster bakalım burda değil sahada düelloya gel bakalım saat 08.30 bostancı nero kafeye seni öyle bir egimlere sokacağımki durmadan gideceksin.

Burada idman yapılır laf ebeligi değil,,,

Tamam abi. Valla sen varsın diye geleceğim. Diğer hiçbirşey umrumda değil. Kayıtlılardan dereceye girenlere ödülmü var.

@Kudret Kurtcebe endamla oluyorsa bu iş ben yaparım abi. Ne var bi Uludağ havası alsak yani. Kırmayın hevesimizi.

@Mehmet Nejat Karahan

Eyvallah arkadaşım ,,,,

@iskender şerit

Iskender ödül yok ,hatıra madalya herkese verilecek,burada yarış yok ,bu bir etkinlik her sene yapılıyor

Kayıtlar ve 100-150 tl falan ücret neyin nesi ? Konuya tam hakim olamamışımdır ondan soruyorum...
Mehmet nejat karahanda kim ? Aranıyor sanırım... Çoluk çocuklarla uğraşma abi boşver..

Geri