Scudo Sports

4 ağustos 2018 uludağ performans tırmanışı

Scudo
Şöyle bir antrenman rotam var bir kere molasiz yapmıştım Uludağ öncesi yine yapabilirim lakin arnavutkoy bağlantılarında çok hafriyat kamyonu vardı o sıkıntı biraz

(link)

IMG_20180624_200340.jpg

@bilalfidanboy

Bilal geliyorsun değilmi ,gerçi ben tek gececem öyle gözüküyor,07,30 yenikapı saat 09.00 mudanyadayim

@Kudret KurtcebeAbi tamda ben yazıyordum,inşallah aksilik olmazsa feribotta karşılaşırız..ramazan sonrası kaç kez niyetlendim uludağ için ama hava şartları bir türlü müsaade etmedi.bende arayı değerlendirmek amacı ile bir istanbul sakarya istanbul gel git yaptım,birde ist-gelibolu aradan çıkardım...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Mur@t_Ok size önerim bir uçmakdere yapın serim tekirdağa gidecekseniz.yukardaki rota üzerinde biraz daha değişiklik yapıp biraz daha antrenman sahanızı genişletebilirsiniz...mesela çatalca/tayakadın/kemerburgaz/göktürk derim

@Kudret Kurtcebe abi benim pazar günü biraz sıkıntılı ama bir şekilde geleceğim Allah kaza bela vermesse

• Beğen
Tepkiler: Mur@t_Ok
@bilalfidanboy

Ucmakdere adamın aklını alır ora uludağdan zor ve hatta kartepedende 72 km tekirdağ şarkoy hattı cehennemlik bir güzergah 19 eğimler bitmez,tekirdağ şarkoy yarışı felaketti yahu,,,

@bilalfidanboy bilal 4 ağustos ct ,ben bileti önceden alacam,
Pazar günü değil uludağ tırmanışı

Valla sağanakta yağsa gideceğim,inşallah yarış iptal edilmez vala biletler yanar,birde bu ay sonu listeler açılacak kayıtlar bu ay sonu

Temmuzda kayıtlar başlar

@Mur@t_Ok

Murat sıkı rota bura ,,,,,63 km uludağ için ,egimleri hesaba katar isen uludağ tırmanışı 100 artı demek,sonuç anlık 19 eğimler ile boğuşan ve kısa mola tempo yapan uludağı biçer

162482 dosyayı görüntüle

@bilalfidanboy bir rota çizip bakayım dediğiniz yerler için degerlendirebilirim

@Kudret Kurtcebe bu rotayı 15 Nisan 2018 de yapmıştım abi non-stop şekilde yeniden yapabilirim

7 veya 8 Temmuza yazdım sabah 05:30-13:30 arası gibi güzel bir antrenman olur düşüncesindeyim

@Kudret Kurtcebe tam yol devam...
Kısmetse yarın sabah ki işe gitmeden önceki antrenmanım...Tabi hava yagmazsa kara kara bulutlar ve rüzgar var
upload_2018-6-25_18-12-39.png
(link)

Heyecan dorukta zaman daralıyor

upload_2018-6-25_18-19-34.pngupload_2018-6-25_18-19-57.png

Dosyalar

• upload_2018-6-25_17-39-36.png
    upload_2018-6-25_17-39-36.png
    4,3 KB · Okunma: 10
@Mur@t_Ok yarını riske etme hava durumunu ciddiye al derim..selimpaşa civarı açık alan ve zor durumda bırakabilir,rüzgar 20 km ile hep kuzeydoğu gibi esiyor görünüyor,giderken arkandan eser rahat edersin ama dönüş zorlar ....şimdiden kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: S-Works
@Kudret Kurtcebe Abi bugün bile rüzgar 25 30 larda esti ve yenibosna sirkeci arası bir dakika rahat bırakmadı,Allah var dönüş çaprazda olsa ardımdan destek verdi....rüzgar faktörü gizli kahraman olduğu kadar dişli bir düşmanda olabiliyor..

• Beğen
Tepkiler: Mur@t_Ok
@bilalfidanboy hava muhalefeti ve uyarılar nedeniyle iptal ettim anlaşılan bu hava pazar günü de kötü olacak bizim 200 km lik tekirdağ antrenmanı da yatabilir

• Beğen
Tepkiler: bilalfidanboy
@Mur@t_Ok

(link)

Pazar şimdilik iyi ,,,,,,bu ct günü erkenden biletleri alacağım,
07,30 feribot yenikapı dönüş mudanya 18.00

(link)

Tekirdağ 1 temmuz yağış var,

Bu gün biletleri aldım 40 tl toplam ,gidiş ve dönüş
dönüş 18.00 ,,,,,buluşmak üzre bilal,,,

@Kudret Kurtcebe Abi Ben şimdilik zorunlu hallerden bekleme modundayım,ama bu çarşamba ihtimaller sanki bana uludağ için bir tırmanış gösteriyor:)( Tabiki hava şartlarında son anda problem olmazsa)

@bilalfidanboy

Benim durumum o gün depremde olsa gideceğiz mecburen biletlerim yanar ,isterse sağanak olsun 40 km rüzgar essin gene gideceğiz tabi 40 km rüzgarda seferler iptal olur ise ertesi gün gideceğiz,ha farkı verirmiyiz orasını bilemem ,
bakalım zannetmiyorum öyle 40 km rüzgar ve de sağnak olsun ,1000 de bir olasılık

(link)

4 ağustos şimdilik iyi,,,,,

Kudret abi uludağ turunu burdan 2 arkadaşıma bahsettim onlarda geleceklerini ilettiler. Bu arada yol bisiklet almayı düşünüyorum... 105 setli Mosso 735 tca... Ayna 53/39 ruble 11/28

@Mur@t_Ok

Murat selam anladığım kadarı ile sen ölmek var dönmek yok diyorsun,o vakit beraberiz,yalnız sen işi nasıl çözeceksin,saat 09.00 'dan önce bursa nilüferde nasıl olacan,sorun bu,araç lazım sana ,mudanya terso sana saat 05.00 'de mudanyaya feribot yok ,bandirmaya feribot 07.00 'de var,1.5 saat sürüyor saat 08.30 bandırma ,ordan bursa nilüfere yetişmek zor olur,geriye tek bir etap kalıyor en uzunu 1 'inci köprüden direk izmit ve yalova orhangazi ve bursa ,saat 05.00 çıkış yapacan dönüşede önceden bilet alacan mudanyadan dönecen

@iskender şerit

Helal kutlarız uludağda,,,,denk geleceğiz inşallah

@iskender şerit

Iskender aşağıda keşiş grubunun rotası,

163062 dosyayı görüntüle

Saat 09.00 çıkış mudanya ,
çekirge 21 km ,non stop mola yok,en iyi derecem 1 saat 30 dakika,iki adet eğim uzun,
3 -4 dakika mola ,yiğitaliden çıkış 21 km eğim,keşiş grubunu yakalama şansım var ve aynen gişelerde stop ,20 dakika mola ve 21 km iniş ,,,,,,,

Yarın saat 08.00 'de nero kafeden kimlere denk gelir isem aynen tuzla ve non stop,aydınlı caddeden direk mudarlı non stop,birinci mola mudarlı köyü,devamla darlık orucoglu ve göçbeyli,son ,,84 km tek mola,zaman tutacagim resim atacağım,uludağ hazırlık idmanları temmuz ayı boyunca sürecek

163067 dosyayı görüntüle

Çok başarılı bir sporcu,gökan uzuntas ,aynı zamanda mtb 'de birincilik podyumun starı,epey birincilik kürsüsü,hocası mutlu erçevik,helal olsun,favorim bu performans tırmanışında gökan uzuntas, 2017 uludağ eğim fatihi birincisi,,,tebrikler,,,,,

Adını yollara yazdırmış ultra bir sporcu :harika:

Geri