Scudo Sports

4 ağustos 2018 uludağ performans tırmanışı

@Mur@t_Ok

Selam murat bu gün nadasa yattım ,uzun mesafe sıkıntı 130 km ,benim etap bayağı uzun ,kuzeye tarafı bulutlu idi,buda mudarlı tarafında sağanak olabilir idi,yeşillik alanlarda sıkıntı yağmur yagmakta,1 temmuz havaya bakacağız gene ,hafta sonuna denk getirmemim nedeni nispeten az trafik olması,kaldi 5 pazar,,,,

Scudo
@Kudret Kurtcebe abim 1 temmuz inşallah hem keyif hem antrenman maksatlı Beylikdüzü - Tekirdağ - Beylikduzu 200 km surecegim ödül olarak koftemi de yerim. İyi bir antrenman olacak benim için

(link) — Beylikdüzü - Tekirdağ

@Mur@t_Ok

Bu havalar bi garip, 1 temmuz pazar yağmur gözüküyor,30 hazirana idman yapacağız demektir ,pazar bozar ise ct ,ct bozar ise pazar,yalnız bu bursa süpriz yapabilir 4 ağustos günü yağmurda bile aynen tırmanış olacak,bide bakmissın yarışta iptal olmuş,,,,gerçi yarış değil bu etkinlik,performans grubuna gireceklerin uzun zamanda çıkması ve hatta elinde çıkması normal ,63 km hiç seleden inmeden devam etmek ,3 saatte bitirmek iyi bir derece olur,tabi katagoriye göre,elma ile armut karıştırılmayacak,40 -44 katagori olsun,19 -24 katagori,25 -29 ,30 -34 ,35 -39.,45 -49,,50-54,,,,55-59,,,,60-64 ,,,ve 65 artı,,,katagoriler arasında adalet olur bana göre tabi,oldum olası 19 -34 katagoriyı kabul etmemisimdir,,,,,,

Bende geleceğim. İlk tırmanış olacak. Ufaktan Antrenmanlara başladım. Ramazan basından beri süremiyordum.
Cuma günü 104 km lik bir keyif turu yaptım.(Bacaklar alışsın diye)Yeni haftada 400 km sürüş planlıyorum. Rota olarak Esenyurt çıkış,Florya dönüş, B.düzü tırmanış Oradan eve .Rotadaki rampalar güzel. Aralarda soluklanma imkanı da mevcut.

@S-Works

Strava var ise paylaşabilirsiniz,gerçi ben farklı bir rotadan geleceğim,mudanya ,çekirgeden yigitaliden 21 km çıkış gişelerde duracağım,toplam 42 km non stop yapacağım

Performans grubun rotası

(link) Manuel Yükledim. Rumeli fenerine gidecektim. Ancak hava karardığı için yarı yoldan döndüm. Tabi O rampayı da tırmandım :) Bi ara % 20 Yazıyordu.

• Beğen
Tepkiler: bilalfidanboy
Yanlış anlaşıldı. Rumeli fenerine giderken sariyerden bi yokuş var oradan bahsetmiştim

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@S-Works

Yok ben sadece uludağda yüzde 20 eğim yok dedim bu iş daha kolay olur sert eğimlerde idman yapan uludağı biçer o anlamda söyledim,birde yukardaki videoda 4.33 'den sonra izlenir ise keşiş grubu performans grubundan ayrılıyor,ve performans grubunun rotası 4'33 den sonra

@S-Works o eğimi çok iyi bilirim maden tarafından değil direk sarıyer içinden orman fakültesine çıkan yerden bahsediyorsunuz sanırım yüzde 19 gibi idi...Kudret abi az kaldı

@Kudret Kurtcebe abi eğimler %6 %7 ise iyi bizim bu antremanlat arasında %6 %17 lere kadar eğim var çok uzun olmasa da

@bilalfidanboy mesafe uzunluğu ne kadar o eğimin bir gün gidip denemek isterim

Ortalama eğim bu (yüzde 6) ve uzunluk olarak oteller bölgesine kadar olan kısım çekirge tarafından 31 km ama diğer tarafı bilmiyorum(ki)esas yarış rotası ora diye biliyorum...yer yer yüzde 10 lara çıkıyor ama çok nadir,esas önemli olan eğimden ziyade 31 km(çekirge tarafı bu diğer tarafı bilenler daha doğru bilgi verebilir) olan uzunluğu dikkate alın ve ona orantılı dayanıklılık için çalışmalarda bulunun derim@Mur@t_Ok

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Haftaici sabah 05:30-07:30 arası ise gitmeden antrenmanlara başlayacağim Beylikdüzü - Selimpaşa - Beylikdüzü toplam 50 km lık 588 mt yükseklik. Çok değil ama iyi antrenman olacak haftada iki gün.

(link) — Beylikdüzü - Selimpaşa

@bilalfidanboy sarıyer deki %10 luk eğimin mesafesini sormustum yanlış anlasildim herhalde

@Mur@t_Ok
Yok anladım :) ben Uludağ için bir önceki posta istinaden yazmıştım...sizin sorduğunuz yer Sarıyerden sonra maden kavşağından acarlara çıkan 2 yol var biri maden üzeri orssı,o kadar değil ama rumeli fenerine çıkan ayrı yol var 1-1,5 km kadar ama çok sağlam yüzde 8 ile başlayıp yüzde 18 19 gibi devam ediyor..

@bilalfidanboy antrenmanlarimiz genelde dayanıklılık üzerine uzun turlar oluyor 1 temmuz 200 km var mesela Beylikduzu-Tekirdag-Beylikduzu ama kalabalık olacagimizdan ort. Yuksek olmayabilir amaç dayanıklılık..

• Beğen
Tepkiler: makifir
@bilalfidanboy bizimki hem keyif hem antrenman tarzı olacak aslında 10 kişilik arkadaş topluluğumuzda olacak. Odulumuz Tekirdağ Köfte :)

• Beğen
Tepkiler: bilalfidanboy
Sarıyerde bahsettiğiniz yer burası mı acaba?

Geri