Helal olsun kıza neden böyle bişeyi hile yapma geregi duysun ki? Ben cok asırı bisiklet sürmüyorum , süremiyorum işimden dolayı ayakta calısıyorum ve durmadan calısıyorum haftasonlarınıda esime ayırıyorum. Arada cıkıyorum keyif için 20-30 km bayır olan yerlere cıkmaya calısıyorum sigara iiçmiyorum sürerken yükleniyorum cok yoruluyorum fakat işimdede sürekli hareket halinde olmamdan olsa gerek 1 ay sürmemiş olsamda ertesi gün herhangi biyerim agrımıyor sürerken zorlandıgımı hissetsemde.
Yani demek istedigim sürekli hergün bisiklete biniyosan eger ilk bikac gün belki zorlanırsın fakat daha sonrasında vucut bünye alısır gerisi zaman , para ve en büyügü cesarete kalmıs. Şu hile hurda yazanlara soruyorum kacınız yarısı hile olsa bile yada ceyreginede razıyım kacınız işi gücü bırakıp 5 ay boyunca aralıksız günde 150 km sürmeyi göze alabilir?
145 km yarısmıs bi bisikletci sizce o yarısa hazırlanmak için günlerce kac km bisiklet sürmüştür? Basarılı olan insanları nedense cekemeyen bi toplumuz. Biz yapamadıysak kimse yapmasın istiyoruz bizde yoksa kimsede olmasın istiyoruz.