arkadaşlar, ironlar, gardaşlarım...
Haftaya pazar günü (sanırım 18 mayıs) Allahtan bir mani keder çıkmazsa şu 350 kilometre/24 saati yapacağız. Artık bu işi uzatmanın alemi yok. Uzata uzata 550 km olur yoksa.
Kendinizi toparlayın. Fiziksel olarak, psikolojik olarak, kimyasal olarak, metalurjik olarak kendinizi hazırlayın. Antrenmanlarınızı ihmal etmeyin
Konya-Makas arasına git-gel yapacağız. Burası 320 km. kadar ediyor. Cihanbeyliden geçerken sağa sapıp Yavşan tuzlasına varıp dönersek oradan da bir 30 km. kadar ekleme yaparız. Evlerden çıktık buluşma yerine vardık sonra dönüşte evlere dağıldık derken adam başı ortalama 15-20 km. de oradan eklersek 350-370 km /gün arası yol yapmışl olacağız.
Yola cumartesi günü gece yarısı çıkacağız. Pazar akşama KOnya da olmalıyız ki elemanlar pazartesi gününden önce adam başı 8-9 saat uyuyarak dinlenebilsin. Daha fazla uyku alışkanlık yapar sakıncalıdır.
Yolumuz gidiş dönüş duble asfalt ve sakin. Yolda inşallah trafikten yana sıkıntımız olmayacak.
Saat başı katı yakıt, yarım saatte bir su ve sıvı yakıt alacağız. (İnşallah bu geziden kilo alıp dönmeyiz

)
Ahmet hoca ile konuştum. O tamam.
Dede, Ergin ve Hasan da "olur" verirse olay tamamdır.
Bir kişi dahi katılmak istiyorum ama bu hafta olmaz derse bu gezi bu hafta olmaz. Ama o kişi ben bu hafta katılamam ama zaten katılmayı hiç düşünmüyorum derse, durmaz gideriz.
Bu çekirdek iron ekibinden katılmak isteyip te katılamayan olursa ekibi tamamlayana dek beklemek zorundayız. Bu pastayı tek başına yemek olmaz. Hepimizin bu gezi de hakkı var.
KOnu ciddi olduğu için pek gülen smiliar kullanmadım.
Konunun ciddiyetine binaen şu similiarla sizleri selamlar.. :>>>>
Tüm iron, altın ve gümüşlere selam ederim.