Scudo Sports

350 km/gün olayını nerede yapalım. ???

Scudo
@mcaliskan23

Kenara falan çekilmek yok.. Siz benim sağduyumsunuz. Benimle geleceksiniz. :) ;)
Tabii, o esnada doğru yolu bulmaya ihtiyacı olan başka biriyle işiniz yoksa. :)

@Soner Sarıhan

Hocam o dağlar, bizim kibi kazma kürekle yada pedal ve tekerle yaşanların önünde değil, sizler gibi ilim ile irfan ile uğraşanların önünde eğilir. :)

Ayrıca bizler, sizler gibi dağcıların; dağları nasıl alt ettiğini de çok iyi hatırlıyoruz.
Ah şu Hasan dağının dili olsa da Soner hocayı anlatsa.

not: Merak edenler sitenin arama motorundan Soner hocanın dağcılıkla ilgili faaliyetlerini bulabilirler.

olsun abi ne olacakkı siz aşarsınız abi valla çoşkulu çoşkulu pedallıyorsunuz gezilere baksana ankara yolu,sarayönü,ladik,konya biter abi ben gelirim antalya yaparsanız geçenki beyşehir gezisinede katılamadım bisikletin kulagı kırıldı geldi uzun gezılerde yollarda bende varım artık şimdiden başarılar abi kolay gele

@mustafa-yapıcı

İronlar hiç durmadan gidiyor,
İron adayları da hiç durmadan yazıyor mübarek. :)

sayın m calışkan isterseniz akşam çayına gelebiliriz size
bu konuyu okumadan önce hakan abinin yazdığı bu yazıyı okuyup ona hak vermiştim isterseniz sizde bir göz atın faydalı olabileceğini düşünüyorum
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=23331
mesut abi gideriz değilmi çay içmeye siz çay içerken ben de sincan a eve uğrayıp evdekilerle hasbı hal edip hemen gelirim inşaallah
Allah izin verirse bu tura mutlaka katılmak istiyorum tarih belliyse şimdiden söylersen o haftayı boşaltmış olurum

@sgtalper

Sen de önce "mcaliskan23 tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul" bağlantısına tıkla, biraz bak bakalım sonra çaya da gelirsin yemeğe de sorun değil :)

@sgtalper

Hasan'cım bu tura tabiki katılabilirsin. Bu tura bir seferde 350 km. yapabilecek tüm diğer kamyon ve otobüsleri de davet ediyorum. :cool: ;)

Sanırım ya zayıf bir ihtimal 18 mayıs ta olur.
Yada kuvvetli bir ihtimal Haziran ayı içinde olur. Aslında ben cumartesi günü yapmak istiyorum ama ekipteki bazı arkadaşlar pazar günü yapalım diyor.

Cumartesi günü yola çıkarsak söz veriyorum ki; yolu pazar gününe sarkıtıp 700 kilometreye vardırmayacam. :eek: :cool:
İnsaf yani değil mi? Eninde sonunda biz de bir cyborg iron robotuyuz. Etten kemikten üretilmedik ki.. :cool: :cool: ;) :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

@mustafa-yapıcı

Seni unutmayacam da... kamyonla mı gelecen otobüsle mi? :cool: :cool: :cool:

(şaka, valla şaka. Bakarsın belki ben de tır' la gelirim.. Tabiki bu son söylediğim -"tır" olayı- da şaka.. :p :) :) :) )

7.5 saatte beyşehir bayağı iyiymiş gerçekten, acaba yapabilirler mi bir günde 350 ? diye düşündürmüyor değil hani :)

sayın m çalışkan bakmıştım zaten herhalde Triathlon la ilgilendiğinizi görmemi istediniz ben de bunu düşünüyordum. M çalışkan abimiz zoru başarmayı seviyor fakat zoru yapmaya çalışan forum daşlarına neden destek olmuyor diye hatamız olduysa affola çaya gelince bunu forum arkadaşlığımıza dayanarak demiştim davet ettiyseniz geliriz saygılar

@sgtalper

Ben genel anlamda bakmanı istemiştim bisiklet sevmesem veya bisikletçileri desteklemesem burada işim ne..Ama triathlona soyunmak bana epeyce şey öğretti "yaşa varol kim tutar seni" tarzı çoğu zaman hayalkırıklığı ile sonuçlanır. İşin ciddiyetinin farkında olmak lazım, ben farkındayım ironmanler de farkında elbette, bu yüzden Mesut Abi beni anlıyor merak etme..Yani herkesin desteği farklı olabilir....

@mcaliskan23

Bir kamyonun dahi hem gaza hem frene ihtiyacı vardır. Hatta bir Ferrarinin bile..
Otomatik vitesli arabalarda bile adamlar gazla debriyajı bırakıp ta fren pedalını atmamışlar. Gaz ve freni bırakıp debriyajı atmışlar.

Yani herkesin görevi ayrı ve vazgeçilemez.

Mçalışkan anladı beni, ben de onu...

Ama şu sıra ironların canı full gaz pedalına basmak istiyor hala... Allah sonumuzu hayırlı etsin...

Bu 350 km. olayı saate karşı olmayacak. Güne karşı olacak. Yani 24 saate. Onun için Beyşehir yollarındaki gibi sürat yapmadan da 350 km yi 24 saat içinde tamamlayabileceğimize inancım tam. Yerde sürünerek dahi olsa... Ama kesinlikle bir başkasından destek almadan. Yani her kes mutlaka kendi kas gücüyle 350 km. yapacak. Yavaş giden eski model bir tuğla kamyonunun deryarına bile girmek yassak.. :D ;) :cool: :cool: :cool: :cool:

Yasa varol mesut abi, iste madeni sadece Konya`da olan gercek Iron felsefesi.

arkadaşlar, ironlar, gardaşlarım...

Haftaya pazar günü (sanırım 18 mayıs) Allahtan bir mani keder çıkmazsa şu 350 kilometre/24 saati yapacağız. Artık bu işi uzatmanın alemi yok. Uzata uzata 550 km olur yoksa.

Kendinizi toparlayın. Fiziksel olarak, psikolojik olarak, kimyasal olarak, metalurjik olarak kendinizi hazırlayın. Antrenmanlarınızı ihmal etmeyin

Konya-Makas arasına git-gel yapacağız. Burası 320 km. kadar ediyor. Cihanbeyliden geçerken sağa sapıp Yavşan tuzlasına varıp dönersek oradan da bir 30 km. kadar ekleme yaparız. Evlerden çıktık buluşma yerine vardık sonra dönüşte evlere dağıldık derken adam başı ortalama 15-20 km. de oradan eklersek 350-370 km /gün arası yol yapmışl olacağız.

Yola cumartesi günü gece yarısı çıkacağız. Pazar akşama KOnya da olmalıyız ki elemanlar pazartesi gününden önce adam başı 8-9 saat uyuyarak dinlenebilsin. Daha fazla uyku alışkanlık yapar sakıncalıdır.

Yolumuz gidiş dönüş duble asfalt ve sakin. Yolda inşallah trafikten yana sıkıntımız olmayacak.

Saat başı katı yakıt, yarım saatte bir su ve sıvı yakıt alacağız. (İnşallah bu geziden kilo alıp dönmeyiz :D )

Ahmet hoca ile konuştum. O tamam.
Dede, Ergin ve Hasan da "olur" verirse olay tamamdır.
Bir kişi dahi katılmak istiyorum ama bu hafta olmaz derse bu gezi bu hafta olmaz. Ama o kişi ben bu hafta katılamam ama zaten katılmayı hiç düşünmüyorum derse, durmaz gideriz.
Bu çekirdek iron ekibinden katılmak isteyip te katılamayan olursa ekibi tamamlayana dek beklemek zorundayız. Bu pastayı tek başına yemek olmaz. Hepimizin bu gezi de hakkı var.
KOnu ciddi olduğu için pek gülen smiliar kullanmadım.
Konunun ciddiyetine binaen şu similiarla sizleri selamlar.. :>>>>:cool: :cool: :cool: :cool:

Tüm iron, altın ve gümüşlere selam ederim.

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Tüm ekibe bol sans diliyorum, fotoyla fazla vakit harcamayin. Hepinizin basaracagina inaniyorum..

Pazar akşamı hava kararmadan tekrar Konya da olabilmek için Cumartesi akşam kaçta çıkmamız gerekirse o saatte çıkacağız.

Cumartesi akşam yatsı vaktinden sonra yola çıksak pazar günü akşam vakti Konya da olamazmıyız?

Molalar dahil saatte 20 km. hızla gidiyor olsak. 18 saatte 360 km. yol eder.
iki saatte öngürülen yada öngörülemeyen ihtiyaçlar için (lastik patlaması, su ve ihtiyaç-:D- molaları, foto çekim araları) harcasak toplam 20 saat eder.

saat 22 de yola çıksak ertesi gün 18 de tekrar Konya dayız. saat 24 de yola çıksak ertesi gün 20 de Konyadayız. Daha erken gelirsek tutar bir de Konya çevre yolu yapar yolu 400 km. ye dayarız. (Konya çevre yolu 50 km dir ;)).

Cumartesi akşam saat 22 de Konya Ankara yolunun Aksaray ayrım kavşağında buluşalım derim.

Herkes yanına bol cezerye, tahıl gevreği (tandır gevreği de olur :D) vb. katı gıdalar ile çifte suluk alsın.

Yağmur yağacaksa yağmurluk alsın.

Hasan sen zincir çeyncır aletini al. Ben ilk yardım setini alayım. Ergin şefim çekme halatı alsın.
Birisi de Ahmet hoca için yanında takoz ve zincir getirsin. (Onu yavaşlatmak için).

Aklıma geldikçe yazacağım. Şimdilik hoşçakalın.

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Geri