Scudo Sports

34 BF, 41 BF ile tanışmaya ve birlikte pedallamaya geliyor. (12 Nisan 2014)

Scudo
siz bisiklet severleri izmitte görmekten memnun olduk.Yaşanan onca olumsuzluklara ramen belirlenen rotalar takip edilerek tur tamamlanmış bulunmaktadır hepinize tek tek teşekkür ediyorum ayağınıza pedalınıza sağlık diyorum.İşlerim nedeni ile sizleri karşılama ve yolcu etmede bulunamadım yanlız bir süreliğine beraber pedalladık ve sohpet ettik umarım ilerleyen zamanlarda daha uzun süre pedallarız.

Kaza mı ne kazası Allah korusun kötü bişey değil umarım:(

@Melih Çolak

@Çetin ŞAHİNÖZ

Oktay abiye nazar değdi yağışlı havadan dolayı biraz denge kaybı yaşamış. Bir sıkıntı yok. Eve yeni geldim bu arada, geldiğiniz için teşekkür ederiz. Bugün çok değerli insanlarla tanıştım, tekrardan hepinize teşekkür ederim.

Aslında bir parça tedirgindim gelirken. Malum forumda yeniyim... ama hiç yabancılık çektirmedi arkadaşlar sağ olsunlar. Ufak tefek aksiliklere rağmen oldukça keyifli bir gün oldu benim için. Hepinize tekrar çok teşekkürler. Video ve resimleri elden geçirip en kısa sürede yüklerim arkadaşlar.

@yakup kadıoğlu
Yakup kardeşim tur bitiminde görüşemedik, vedalaşamadık.Hakkını helal et. Sizinle pedallamak çok keyifliydi.Çok güzel tur oldu. İlk fırsatta tekrar görüşmek ve pedallamak üzere.

Arkadaşlar Anadolu yakası BF olarak evlerimize ulaştık.Bugün gerçekleştirdiğimiz enfes tur ve ev sahipliğiniz için Tahir,Yakup,Yusuf,Berksan,Melih,Zeynep ve Büşra kardeşlerime çok teşekkür ediyorum.Tekrar görüşmek ve pedallamak üzere.

Yağmurlu, çamurlu ve yorucu bu tur hakkında biraz yazmak istedim.

Öncelikle tüm tur katılımcılarına teşekkür ederiz. Sonra beni kırmayıp (galiba planladığı gibi çok da keyif olamayan :))çay keyfimize katılan arkadaşlarıma teşekkürü tekrarlamak ihtiyacı hissediyorum. Umarım hiçbir sorun yaşamadan ve çok geç olmadan dönebilmişsinizdir.

Dün turda bize bisikletlerimizden çok yağmur eşlik ediyordu, sonra bazen güneş görünüp kayboluyordu. Beklenen sağanağa rağmen nedense yağmurun dinip, çoğunlukla güneşli havaya yerini bıracağı eğlenceli bir tur olacağı umudu kulağımda fısıldayıp durdu. Ama temelsiz kurgularımın gerçeğe dönüştüğünü çok az deneyimlediğimden dolayı, umudumun gerçekleşmemesi beni neredeyse hiç şaşırtmadı. Sonra ara ara katılımcılara bu günün böyle talihsizliklerle dolu olduğundan yakındım, büyük ihtimalle neyden bahsettiğimi anlayamadılar ; nitekim şimdi düşündüğümde her turda olan talihsizliklerdi:) Ben tur pratiğini alışkanlık haline getiremediğimden dolayı bunu biraz geç anlıyorum.

Ayrıca katılımcıların hepsine bir özür borçlu olduğumu gene yağmurun ve çamurun fısıltısı eşliğinde söylemek isterim. Çünkü turda en kötü süren bendim ve bu yüzden kazalar geçirip durdum, herkesi tedirgin ettim. Buna rağmen benimle ilgilendiniz ve daha doğrusu bana katlandınız. Teşekkür ederim.

Dönüşte Yürüyüş Yolu’ndan da geçildi ve deneyimsiz sürücüler için ne kadar tehlikeli olduğu görülmüş oldu. Ama gene de oradan geçmemek olmazdı, çünkü bence Yürüyüş Yolu İzmit’in kalbi gibidir, gelen herkes mutlaka oradan geçmelidir :) Ama ben orayı daha çok yürüyüş yapmak için kullanırım.

Yeni arkadaşlar ve pedaldaşlar edindiğim için çok mutluyum, benim için gene tuhaf ama güzel bir gündü. “Zaman nedir ki!” diyor Fichte, “tüm bunlar benden gelen bu düşüncede kayboluyor”. Bu yüzden bende her zaman olduğu gibi, zaman ve mekandan uzak bir düşüncede biriken anılar oluşuyor ve oluştukları gibi uzaklaşmaya başlıyorlar:)

Tekrar görüşmek ve pedallayabilmek umuduyla…

İzmit turumuzu da tamamladık. Forumdaşlarla buluştuk. Yağmura rağmen güzel bir tur oldu hepimiz için. Oktay ve Buşra nın kazası bizleri üzdüyse de turu burakmadılar ve pedalladılar. Tekrar geçmiş olsun diyor tebrik ediyorum.
İzmit pedaldaşlarımıza ev sahiplikleri ve pedalları için çok teşekkürler. Bisikletsiz gelip sabah kahvaltısında sohbetimize eşlik eden iki arkadaşımıza da teşekkürler.
Bursa’dan yağmur çamur demeden katılan Sezer arkadaşımıza da teşekkür ediyorum.
Hepinizin gönlüne sağlık:)
Bisikletin mevsiminin olmadığını bir kez daha kanıtlamış olduk. Dönüş yolunda yakalandığımız yağmurun altında pedallamak da çok zevkliydi.
Turumuza katılmak isteyen fakat gelemeyen diğer şehirdeki ve istanbul’daki pedaldaşlarım için sol pedallarımı sizler için bastım. Gönlümüzdeydiniz.
Buşra Yoldaş’ın tur sonundaki ev daveti yorgunluğumuza çok iyi geldi. Kendisinin özenle sardığı yaprak sarmaları ve yanında tatlısıyla, çay eşliğinde midemize indirdik. Gelemeyen arkadaşların haklarını da aramızda bölüştük :) Ev sahipliği için çok teşekkürler.
İstanbul Avrupa Yakası
Nevres-Cihan
İstanbul Anadolu Yakası
Oktay Erkan, Barış Yazıcı, Cengiz Öz
Bursa
Efdal Kürşat Sezer16
İzmit
KÜBİK Grubu- Berksan, Melih Çolak, Zeynep, Yakup Kadıoğlu
Buşra Yoldaş, Tahir Keskin, Yusuf Ziya Özen, Cağlayan,
Tahir’in ofis arkadaşı ve bisikletsiz gelen arkadaş. (Rica ediyorum isimleri bilen eklesin)

Bir başka turda buluşmak dileğiyle

:) :) :) Ben de yazmak istedim. Yazımı hazırlarken Buşra benden önce yazmış :) Sanırım bu çok güzel bir durum. Herkes turunu anlatan cümlelerle tekrar o güzel anları yaşamak istiyor. Evet arkadaşlar yazmak isteyen herkesten bekliyorum. Turumuzu anlatalım. Esenlikler olsun. Sevgi ve selamlar

@Büşra Yoldaş

Sevgili Pedaldaşım,

Öncelikle kazalara ve yağmura rağmen herşey çok güzeldi. Her pedal bir deneyim bence. Hepimiz için. Çay daveti gerçekten hoş oldu. Yorgunluğun ve biten turun ardından çay ve ikramlıklar kendimize getirdi bizleri. İstanbul trafiğini düşündükçe bence güzel bir mola oldu yolculuk öncesi.
Tekrardan ellirine sağlık :)

Senin sürüşünde güzeldi. Ki ben seninle ilk kez pedallıyorum. Çoğunlukla önümde ve epey bir arayla pedalladım. Bizlerin Melih, Berksan ve Yakup gibi olabilmesi için zaten çok antrenman yapmamız lazım. Ki biz artık keyifle pedallıyoruz.
Önemli olan sevimsiz kazalara maruz kalmadan tadını çıkartmak.
Sana da kazandığın yeni dostlarla kazasız belasız pedallamalar dilerim.
Sevgilerimle,

@osmankitay

Osman beyciğim,

Yağmur bizi korkutamadı, günümüz de gerçekten yeni tecrübeler eklediğimiz ve güzel bir tur oldu.

@Çetin ŞAHİNÖZ

Çetin,

Olmalıydın diyorum, inşallah başka bir tura..

@Melih Çolak

Sevgili Melih,

Ben bugün görevliyim. Ofiste çalışıyorum. Fotolarda gelir akşama kadar ;)

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
@NEVRES KME

abla pazar pazar çalışıyormusun yazık sana :D gerçi bende çalışıyorum ama :(

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
@Soner U.

Evet Soner,
hiç sevimli değil ama, ben dünki turu düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum. Pazar günü çalışmasının acısını hafifletmek için.
Sana da kolay gelsin..

@Halil EROĞLU

Halil'im :)

Merak etme yeni tur güzergah ve tarih hazır ;) Fakat daha İzmit turu kapanmadı ;) Fotolar var, yazılar var, yorumlar var,....

@Tahir Keskin

Tahir,

İşe bisikletle gidenler grubunun fotosunu ilgili başlığa yüklersen sevinirim ;)

Bendekileri yüklemek istiyorum ama henüz vaktim olmadı. Dün bütün gün yollarda olduğumuz için evle ilgilenemedik dolayısıyla bugün de vaktim olmaz.

Herkese merhaba

Gezinin 'gazi'si olarak hemen söyleyeyim ki durumum iyi, meraka mahal yok. Yürümede zorlansam da pedal basabiliyorum :) Yakınlaşma, kaynaşma olayını ben yere yakınlaşma, yolla kaynaşma olarak algıladım herhalde :D

Neyse, geziyi bununla anmak istemem. Zira gezi hava koşullarına ve aksiliklere rağmen güzel geçti. Zaten istemesek de bisikletin içinde bunlar var, yağmur, çamur, kaza... Gittiğimiz mekan, Seka Kamp gerçekten söylendiği kadar varmış. Sanırım tekrar ziyaret ederiz burayı. Hatta kamplı bir ziyaret. İzmit'te sanırım daha da güzel rotalar var. Buralara da gidilebilir. Nevres'in dikkatine...

Hepsinden önemlisi, gezide çok güzel insanlar, pırıl pırıl gençler tanıdım. İyi dostlar edindim. Hepsine bizi ağırladıkları, beraber pedalladıkları, düşünce ellerini uzattıkları için çok teşekkür ediyorum. İsimlerini anmadan geçmeyeyim: Melih, Berksan, Büşra, Zeynep, Yusuf Ziya, Tahir, Yakup, Bursa'dan gelen Kürşad Bey ve İstanbul'dan gizlice katılıp Nevres'in listesine de İzmit kontenjanından giren Çağlayan. Ayrıca İstanbul ekibi, Cengiz, Nevres, Cihan, bisikletlerimizi de taşıyan Barış. Herkese teşekkürler. Ayrılırken vedalaşamadığımız arkadaşlar kusura bakmasın, biraz dağıldık orada...

İki özel teşekkür de Büşra ve Zeynep'e. Büşra, bizi İstanbul yolunda soluklandırıp, karnımızı doyurup gönderdiğin için. Zeynep, kaza sonrası gösterdiğin ilgi ve pansuman için...

Nice turlarda buluşmak dileğiyle...

Geri