İzmit turumuzu da tamamladık. Forumdaşlarla buluştuk. Yağmura rağmen güzel bir tur oldu hepimiz için. Oktay ve Buşra nın kazası bizleri üzdüyse de turu burakmadılar ve pedalladılar. Tekrar geçmiş olsun diyor tebrik ediyorum.
İzmit pedaldaşlarımıza ev sahiplikleri ve pedalları için çok teşekkürler. Bisikletsiz gelip sabah kahvaltısında sohbetimize eşlik eden iki arkadaşımıza da teşekkürler.
Bursa’dan yağmur çamur demeden katılan Sezer arkadaşımıza da teşekkür ediyorum.
Hepinizin gönlüne sağlık

Bisikletin mevsiminin olmadığını bir kez daha kanıtlamış olduk. Dönüş yolunda yakalandığımız yağmurun altında pedallamak da çok zevkliydi.
Turumuza katılmak isteyen fakat gelemeyen diğer şehirdeki ve istanbul’daki pedaldaşlarım için sol pedallarımı sizler için bastım. Gönlümüzdeydiniz.
Buşra Yoldaş’ın tur sonundaki ev daveti yorgunluğumuza çok iyi geldi. Kendisinin özenle sardığı yaprak sarmaları ve yanında tatlısıyla, çay eşliğinde midemize indirdik. Gelemeyen arkadaşların haklarını da aramızda bölüştük

Ev sahipliği için çok teşekkürler.
İstanbul Avrupa Yakası
Nevres-Cihan
İstanbul Anadolu Yakası
Oktay Erkan, Barış Yazıcı, Cengiz Öz
Bursa
Efdal Kürşat Sezer16
İzmit
KÜBİK Grubu- Berksan, Melih Çolak, Zeynep, Yakup Kadıoğlu
Buşra Yoldaş, Tahir Keskin, Yusuf Ziya Özen, Cağlayan,
Tahir’in ofis arkadaşı ve bisikletsiz gelen arkadaş. (Rica ediyorum isimleri bilen eklesin)
Bir başka turda buluşmak dileğiyle

Ben de yazmak istedim. Yazımı hazırlarken Buşra benden önce yazmış

Sanırım bu çok güzel bir durum. Herkes turunu anlatan cümlelerle tekrar o güzel anları yaşamak istiyor. Evet arkadaşlar yazmak isteyen herkesten bekliyorum. Turumuzu anlatalım. Esenlikler olsun. Sevgi ve selamlar