@Gökhan Akkaya
Elektriğe savaş açtım ,tek ampul yanar bende,led tv elektrik çekmiyor,elektrikli alet bende yok,10 lira elektrik parası verdim ,kiradayim 700 lira,aşağısı yakıyor ben ısınıyorum,gazada para vermiyorum ,fındıklıda çatı katlarına iskan verilmemiş,su faturası ise,geçen fatura çok kabarık geldi,tabi 3'e bölünüyor,mal sahibinin çatı katında kalıyorum ,burdan ucuz yer herhalde kalmadı,aidat ayda 15 lira,
141215 dosyayı görüntüle
Çevre temizlik vergisi 7 lira ayıptır ayıp ,sudan vergi almak ,niye çünki kayıt dışı ekonomiyi kontrol altına alamıyor iktidar tam 15 yıldır ,
bunun sebebi iktidara arka çıkan yerli sermaye olabilir,2018 'de al babayı oy vereceğim hiç birine oy yok, benim gibi 10 milyon insan oy vermeyecek ,bizler daha öncede vermedik günaha asla ortak olmadık,bu mevcut partilerin hiç birinde vizyon yoktur.
Politikacıların,söylemleri hep aynıdır,hepsi yalana ortaktır, çünki onları kullananlarin arkasında sermaye vardır,demokrasi olmuş parakrasi,parası olanların demokrasisini savunan tüm partilere karşıyım ,gerçek halktan yana halkın ekmeğinden yana bir parti illaki kurulur, eğer halk patlar ise önünde hiç bir şey duramaz