Scudo Sports

30 Ağustos 2020 - Bursa Granfondo

@z_g_h olmuyor maalesef. Özel bir hastaneden halledebilirsiniz sanırım. Veya acile gidip bir sorun.

Scudo
Sağlık Raporu'nun bir örneği elinde olan var mı? Yoksa doktor kendi eliyle imzalasa da geçerli olur mu?

z_g_h
Katılım için son kayıt dündü sanırım ve sağlık raporu olmadan kabul edilmiyor

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Sabah start alanından haberler vermeyi umuyorum. Yarıştan çok bu şenliğin ruhunu görmek, virüs riski olsa da katılmaktan vazgeçmeyen, bu spora sahip çıkıp oluşacak farkındalıkta pay sahibi olan "zeki, çevik ve ahlaklı" sporcu kardeşlerimle bir arada olacak olmak çok güzel bir duygu...
Herkese bisikletin getirdiği olumlu enerjinin bolca yansımasını ve sorunsuz bir gün geçirmelerini dilerim...

Ben fırsat bulup rapor almaya gidemedigim için uzulsem de katılan herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum. Az önce acemler buski civarında lastik patlattım. Sağ seritte metal ve cam parçaları vardı muhtemelen kaza olmuş. Oralada soldan soldan gidin.

• Beğen
Tepkiler: Ramon1990
Başarılar arkadaşlar ben pazar günü her zaman ki gibi mesai ye gideceğim tekerinize taş değmesin acemler bölgesinde yolun sağ kısmında sürekli cam vb maddeler oluyor dikkat edin

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Canlı yayın olsaydı keşkem de izleyebilseydik 😔

Tüm katılımcılara başarılar arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Marşlarla inletmeden start almamışsınızdır.O kadar gencin enerjisi var orada.:harika:

Son düzenleme:
yaris ve organizasyon nasil gecti ? yorumlayabilecek bir dostumuz var mi , merak ediyorum/ediyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: utksn
Benim için yarış, ilk kez bu tarz bir aktiviteye katılmış olmanın verdiği heyecan ile çok güzel geçti. Bu organizasyonda emeği geçen herkese canı gönülde teşekkür ederim. 60. km'deki yokuş öldürücüydü, ilk bölümünde kendimi sürerek çıkmak için zorlamış olsamda, biten suyum ve o ana kadar gelirken kullandığım enerjim orayı sürerek çıkmama izin vermedi. Geri kalan benim için mevcut performans değerlerim içerisindeydi. Yol kenarında destek olan halk insana gerçekten doping etkisi yapıyormuş. Hatta yarışın 45'li km'lerinde yanımdan müzik çalarak geçen yarışçı bir gence takıldım bana rampayı nasıl çıkartığını anlamadım, inanılmaz keyifliydi. Bu arada kulaklarım çok çınladı, sanırım Bursalı sürücüler 7 göbek ceddimize bayağı sövdüler:koptum:. Ama alışacaklar, hayat onların etrafında dönmüyor. Sadece bir iki yerde kapalı trafik yüzünden ambulanslar sıkıntı yaşarken gördüm. Bir sonraki organizasyonda buna bir çare düşünmeleri lazım.

@onurguler Bunu düşünmeleri gerekirdi, katılan herkes profesyonel bisikletçi değil. O kısmın güvenliğini sağlamamaları büyük saçmalık.

Uzun parkurda sürdüm, yükselti haritasi dengesizdi. 45-55 km arası tırmanış epey enerji harcattı bu sıcakta. 90.km olan yokuş ise bitirme hamleseydi sanırım, cevremdeki herkes elinde çıkarttı bisikletini :) Ben bağırarak gücümü aktarabildim pedala, sanırım epey gülmüştür arkadaşlar.

Bunun haricinde uzun parkurda sureyi tutturamayan çok fazla kişi oldu, bence bu uzun parkurun dengesiz tasarlanmasindan dolayıydı. Katılan herkese geçmiş olsun ve tebrikler diyorum.

Kısa parkurda 50-55 kategoride yarıştım. Organizasyon genel olarak başarılıydı. Parkuru bir hafta önce komple bindim. Dün de son yokuşu tekrar test etmiştim. Sabah anonslar ve sıraya sokma çok başarısızdı. Uzuncular önde kısacılar arkada olacağına karışık dizilme sonucu uzuncuların bazıları geç çıktılar. Organizatörler işaretli yerlerde az sayıda bisikletçi durdurmayı da beceremediler. Zaten yarış sonrası gölgeliklerin altı ne sosyal mesafe dinledi ne maske.
Nötral start aracı cok dengesizdi. yokuş yukarı çok ağır gitti sonra yokuş aşağı hızlı gitti ve çok büyük tehlike oldu tramvay raylarında epey düşen de olmuş. sonra ana yolda yarış başlayınca da kalabalık ve çok hızlı gidildi. En ufak hatada çarpışmalar ve taklalar oluyordu. Arada çok sorumsuz arkadaşlar var ve başkalarını da götürüyorlar beraber.
Öndeki grubu 35-40 km de kaçırdık, sonra hep ikili üçlü veya solo gidince nabız 160 üstü bacaklar da tükendi. demircikoy çıkışı bu bacaklarla çokzor oldu. Herkes zorlanıyordu. Çekirgeye geldiğimizde kramp girmesin diye yokuşta ayağa da kalkamayınca epey süründük.
sonuçta 2.18 de 33 kmh ortalama ile kategori 3. olarak bitirdim. İlk yok bisiklet kürsüsü sürpriz oldu.
İkramlar gayet iyiydi ancak sonuçların açıklanması belediye başkanı beklenmesi derken saat 1200 de biten yarışın madalyaların verilmesi 1500 e kadar sürdü. Bu konuda organizasyonlar çok zayıf kalıyor.
Yarışsız zamanlarda çok iyi bir nefes oldu bu yarış Bursa ya teşekkürler.

Geri