Scudo Sports

30 Ağustos 2020 - Bursa Granfondo

Scudo
yarışa katılan arkadaşları tebrik ederim,yarışa katılmış olan kudret bey ile dragos sahilde tanıştım bursa gran fondoda uzuna katıldığını ,102 km 800 metre durmadan sürdüğünü anlattı ,yanlız 60-64 katagoride tek olduğunu kural gereği 55-59 yaş grubunda değerlendirildiğini anlattı,55-59 yaş grubunda 3 yarışçı olduğunu ,
kendisi ile dört olduğunu söyledi etabın zor olduğunu 8 km eğim olduğunu yer yer 9-11 eğimler ile boğuştuğunu dile getirdi yaşı 63 olmasına rağmen hiç göstermiyor desem yalan olmaz ,şahsen performans bisikletçisi değilim ,ama yarışlara ilgim vardır,,4 saat 9 dakika durmadan sürmek benim işim değil ama kudret kurtcebe' in işi olmuş 50 yaşımda olmama rağmen galba 1 milyon ekmek yemem lazım ,,,, aşağıda sağda kudret bey ,,
239993 dosyayı görüntüle
Kudret abiyi ben müzisyenliği ile tanıyordum. Bu forum sayesinde bisiklet kullanıcısı olduğunu öğrendim. Yarışa gelmiş ama kısmet olmadı tanışmak çok isterdim.
Bu arada Kramp'ın "Tek başna" parçası ile Kudret abiyi tanıdım ben. Eskiden bu tarz müziklerin çaldığı ve gurupların çıkıp canlı performans sergilediği tv programları vardı. Hatta o abiyi klipte de oynatmışlar. Uzun kıvırcık saçlı top sakalı olan. 00:28'de adını hatırlayan yazabilir. TV programı yapıyordu hatta Pentagram çıkı çalmıştı programnda. Hey gidi günler....

Son düzenleme:
Geri