Scudo Sports

'' 3 temmuz şile 142 km '' evet yorucu ''

abi şimdi rampa makinesi olduğun için ve yaşından ötürü kıskanmış olabilir :D bende bilmiyorum ne yalan uydursak :D

Scudo
@Bugsbunny

o.k dostum 200 k ye talip oldun demektir

salih arkadaşın haberi şu ,,dönüşte alt geçit çalışması var,,,, dönüşte trafik karman çorman olacak demektir ... pazar çalışma olurmu bilemem...bu nedenle

gidiş 2 .saat 41 dakika da olacak yada 3 saat ..toplanma yeri shell benzinci şileden 5 km dışarda .....ceplerden birbirimize ulaşacağız...
evet 09.00 da toplanacağız benzincide market var orda.....
herkez gelince ...durum tahlili yapacağız dönüşte 200 km ye talip olanlar durumlarını söylerler şimdiden belli olmazne olacağı ..
bu yola talip olamayanlar dönüşte yol çalışmasına denk gelecekler....

200 km ye talip olanlar dönüşte...

1- kudret
2- soner
3- süpriz konuk kondator
4- memet
5- bugsbunny

sefa ve mertcan durumlarını bi kez daha irdeleyelim sefa bisiklete yeni başladı 60 km lik etap sonunda 4 rampa sonunda ne olacağını bilmiyoruz ...
2 ay bisiklete binmediğini söyleyen mertcanın durumu ne olacak o da shellde belli
olacak eğer sefa ile mertcan dönüşü alamayacak kadar yorgun düşerlerseki olabilir 5 km pedal basarak şile merkezden otobüse binerler bunun için ön tekeri söküyorsunuz o kadar ....

çağatay bey araba ile geleceğinden tekrar arabasının başına dönecek....ve 16.00 ya kadar beklemeyecek...
ismail arkadaşta beklemeyecek ,,,,,,
bu durumda ömer ne yapacak tabi ismail ve çağatay beyle gidecek...
ve tabi bahtiyar ,ve erkanda

derşan hava açık olursa 16.00 dönerim dedi ama hava bütün gün kapalı o da çağatay beyle döner yada bizle 200 km ye talip olur ...

gelişen olaylar karşısında durum değerlendirmesi yapmak her zaman iyidir özellikle bunun gibi ağır tur olursa...

@sonEr´´

soner eurosportta adamın bi rampa çıkışını gördümde vay anam benim biz neyiz hocam solda sıfır kalırız bizim etimiz ne budumuz ne..

:D :D :D

@Kudret Kurtcebe
Şimdi benim gibi yeniler bu muhabbete ağzı açık bakıyordur herhalde. Öncelikle kondator kimdir? Yaşı, bisikleti ve de hepsinden önemlisi korkulacak kadar özelliği nedir? Terminatör gibi bir şey mi...:)

Bu arada ben ramplara taktım. GPS'e göre ömerli inişi 200'lerden 40-50'lere doğru iniyor. Şimdi burası dönüşteki son ciddi rampa gibi görünüyor. Peki gidişteki 4 rampadan ilki bu Ömerli çıkışı mıdır?

Teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
2 tane kategori 3 gerisi kategori 4 ve 5 rampalar var ama yol uzun o yüzden yorar yoksa rampalar o kadar dik değil

• Beğen
Tepkiler: Salih Dinçer
@Kudret Kurtcebe
Bu arada Çekmeköy girişindeki iki yer altı geçit çalışmasından trafiği aksatan bizi etkileyeceğiniz zannetmiyorum. Ben iş çıkışı antrenman yaptığım için gereksiz yere belirtmiş oldum, kafaları karıştırdım kusura bakmayın...:)

Sabah trafik olmayacağı için tek şeride düşürülen gidişte tıkanma olmayacaktır. Ayrıca dönüşte şehir içine verilen yol dört tekerler için geçerli. İş makinaları arasından geçip yolu uzatmadan yola devam edebiliyorsunuz. Tabi henüz tamamlanmamış alt geçite girmeye kalkmamak lazım ki zaten trafik levhaları ile önceden uyarı yapmışlar.

Dip Not: Yarın sabah prova ve antrenman niyeti ile o yolu yine alacağım. Gelmek isteyen olursa birlikte gidebiliriz. Bu sefer Ömerli'den geri dönmeyi düşünüyorum. Kendimi çok yormak istemiyorum...:)

Sevgiler, saygılar...

@Salih Dinçer

salih doğru,, sana söyledim dönüşte en etkin rampa ömerlidir başka öyle acaip rampa yok ömerliyi alan işi bitirir diğer rampalar hikaye kalır onun yanında ama yol çalışması varsa dönüşte bu trafiğin durması demek dönüşte arkadaşlar biraz dikkatli olacaklar demek.. 4 tur yaptık bu beşinci olacak hadi bakalım hayırlısı deyip soyunalım 200 km ye ..gidişte 4 adet rampa var ama o kadar etkin değil yani uzun değil .......ömerli rampası iniş,, ömerli rampasına gelirken ki rampalar hikaye kısa sürmekte o kadar uzun değil onlar .. sana tam olarak detayları pazar akşamı veririm gidişte rampa sayacam sadece bakalım dört tanemi yoksa daha fazlamı ayrıca sadece sana şunu söyleyebilirim rampalar gidişte uzun değil 800 metre 900 metre tırmanışlar eğim 6-7 arası
esas dönüşte ömerli rampası uzun sürer...evet işimiz bizim rampa çıkmak salih dostum kartepe gibi geçen pazar tam 21 km rampa çıktık eğim 9-10 neki ömerli rampası lafta solda sıfır kalır şile .....

@sarikanarya567

mertcan bol bol rampalar,,,,, eğim 11-12 arası bura ölüm yolu .....

ahmetli........ulupelitli bıçkıderenin bıçan rampaları ve göçbeylinin süründüren rampaları rakımlar 11-12 ler ...

salih eurosportta temmuzda yarışlar var bu cumartesi vaktin varsa seyret akşam tekrar yaparlarsa gerçi iyi olur,, öğle sonrası 14.00 16.00 arası bazen 16.00 dan sonra kaçmaz bisiklet yarışları kablo tv in varsa...

(link)

dehşet makinesi...

@sarikanarya567

(link)

evet azda olsa bulunmuş,,,,, kondator kırmızı listeye..

9 saat önce başlayan sağanak güneş doğduktan kısa bir süre sonra yine başladı. Şimdi diner gibi ama ilerleyen zamanda ne olur bilemem. Hele yarını bugünden kestirmek zor görünüyor. Rüzgar çok değişken ama fırtınayı Karadeniz'e doğru sürüklüyor gibi. An itibariyle Polonya (Koszalin) üzerinde. Nem %94, rüzgar KB.

@Cenk Köybaşıoğlu

malesef kusura bakmayın...etap zordur ..12 kişilik kontenjan bundan sonrada geçerli olacaktır yani şile turunda,,, sizi polinez turuma beklerim 10 temmuzda pazara ...

Details for Sunday, July 03, 2011

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/1_int.jpg
Sunny

High Temperature
28°C

RealFeel®
31°C

Winds
E 8

Maximum UV
8

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/34_int.jpg
Clear to partly cloudy and humid

Low Temperature
21°C

RealFeel®
21°C

Winds
NNE 18

Thunderstorm Probability
24%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

wunder..........

Pazar
http://icons-ecast.wxug.com/i/c/k/partlycloudy.gifParçalı Bulutlu. Yüksek: 27 °C. Rüzgar DGD 6 - 13 KM/S.

Pazar Gecesi
http://icons-ecast.wxug.com/i/c/k/partlycloudy.gifParçalı Bulutlu. Düşük: 20 °C. Rüzgar KKD 19 - 24 KM/S.

Hourly Data6AM12 Noon6PM12 MidnightSıcaklık | Çiğ Noktası21 | 1825 | 1726 | 1423 | 17Rüzgar10 km/h Doğu5 km/h Güney13 km/h KKD14 km/h KKDNem oranı83%62%47%68%Chance of Precip.0%0% 0%0%Bulutluluk27%74%18% 1% DurumParçalı BulutluÇok BulutluAçıkAçıkGün Doğumu & Gün Batımı5:37 AM
8:40 PM

kudret abi hava durumu ne diyor yarın için

Geri