Scudo Sports

'' 3 temmuz şile 142 km '' evet yorucu ''

0531 677 64 79 bu akşam ulaşamazsınız sahilde antreman yapıyor olacağım. Dakik biriyimdir. Herşeyi eksiksik yapıcağımdan emin olabilirsiniz. İyi akşamlar..

Scudo
bugün geldim ayvalıktan,güneş kremsiz 15 dakka motora bindim ayvalık içinde yemin ediyorum istakoza benziyorum şu anda :) yani diyeceğim odurki bu tura katılıcaklar muhakkak yanlarında güneş kremiyle gelsinler çok fena olursunuz ben oldum :)

@Anıl İZCİ

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/1_int.jpg

Sunday 7/3/2011
Sunny, warmer and humid
High Temperature: 30°C
RealFeel: 36°C

26 haziran ......itibariyle accudan şile hava raporu....................
hissedilen sıcaklık tam 36 derece detaylar belli değil,,,,,
saat saat ise cumartesi akşamı netleşir ,,,,,
sabah sıcak olmaz ama 09.00 dan itiberen sıcaklık başlar,,,,
saat 16.00 da 36 dereceyi görme olayı..................

1- kudret kurtcebe bostancı ekibi.... a takımı
2- murat semiz ....alemdağ ekibi...b takımı
3- bahtiyar alemdağ ekibi.... b takımı
4- bugsbunny alemdağ ekibi... b takımı
5- derşan.. bostancı ekibi... a takımı
6- ömer doğan alemdağ... b takımı
7- soner --bostancı ekibi.... a takımı
8- ismail ofli alemdağ ekibi... b takımı
9- anıl izci ----genç dostumuza sahip çıkacağız -b takımı

iç lastik
pompa
kask
krem

gerekli............

saat 06.00 bostancıdan a takımı saat 06.30 da bizi bekleyecek olan anılı mezarlığın ordan alacak, çeşmede bekleyecek anıl saat tam 06.30 da orda olacak eğer yoksa transit geçeriz ve akabinde b takımı ile buluşmak için süratli olacağız ve saat 06.30 da toplanmış olan b takımını alemdağ caddesinin meydanından alarak durmadan yola dalacağız durmak yok pedallamaya devam...şile bizim..

bende katılmak istiyorum ama kaskım yok yol bisikletiyle gelicem

@Erkan Közen

kağıt imzalattırıyorum başınıza herhangi bi olay gelirse sorumluluk kabul etmeyeceğime dair ..ayrıca saat 06.00 da bostancı iskele önüde olmanız lazım bekleme olmayacak, kaskı seçmeyebilirsiniz, bu sizin tercihiniz ama başınıza bi olay gelirse sorumlu kimse değildir, siz olursunuz bunu kabul ederseniz gelin..
şile yolu uzun dur .....ve çetindir .....

geliyorum bahtiyar közenle aynı yerdeyim ümraniyeden katılıcam

@Kudret Kurtcebe

anladım, dediğiniz gibi olay bisikletin ağırlığı olduğu kadar antremanlı olmada da bitiyor. Şu bisikleti bir yenileyebilirsem antremanlarımı sıklaştıracağım

bu arada özelden mesaj atamıyorum. 50 mesajımın bulunması lazım.

@Erkan Közen

b grubuna dahilsiniz saat 06.30 da haritaya bakın o meydanda olma durumu biz oraya geleceğiz..

9- anıl izci ----genç dostumuza sahip çıkacağız -b takımı
10- erkan ....b takımı ....

iç lastik
pompa
kask
krem

gerekli............

saat 06.00 bostancıdan a takımı saat 06.30 da bizi bekleyecek olan anılı mezarlığın ordan alacak, çeşmede bekleyecek anıl saat tam 06.30 da orda olacak eğer yoksa transit geçeriz ve akabinde b takımı ile buluşmak için süratli olacağız ve saat 06.30 da toplanmış olan b takımını alemdağ caddesinin meydanından alarak durmadan yola dalacağız durmak yok pedallamaya devam...şile bizim..

kask olmayan arkadaşlara yanımda getireceğim kağıda imza attıracağım..kasksız arkadaşların başına geleceklerinden kendileri sorumludur diye, ölüm olayı olduğu vakit emniyet beni alır içeri ...turu organize edeni ...insanları kask takmaya zorunlu edemem ama sorumlulukta almam...

kudret abi erkanla beraber dudulluda olacağız aynı binada oturuyoruz yani akrabayız

@bahtiyar közen

o.k
bahtiyar pompa ayarla..

9- anıl izci ----genç dostumuza sahip çıkacağız -b takımı--iç erenköy mezarlığın orda bekleyecek saat 06.30 da orda olcak..
10- erkan ....b takımı ....
11- çağatay ...b takımı ..

erkanda var ihtiyaç olursa ondan kullanırım

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/261825_200781283300759_100001066659472_540498_4629129_n.jpg

tırmanış yarışında ilk ona girenler ...

1- korsan hasan
2- aytek
3- memet
4- volkan
5- kamil
6-engin
7- sinan
8- ben burdayım yahu
9- özkan
10- ali

nerdesiniz yahu....memet ve engin nerdesin sen yakınsın gerçi bostancıya gelirsin.......
saat 05.45 de .......ama avrupa yaka binecek metrobüse saat 04.45 de inecek söğütlüçeşmede........ordan bostancı iskeleye .............

Birşey sormak istiyorum bu bisikletçilerdeki aksesuarlar oldukça pahalı. Daha hesaplı alışveriş yapabileceğim bir yer varmı ? İç lastik, pompa,sele ve elcik alıcamda..

@Anıl İZCİ

hesaplı alışveriş nere olur bilemem açıkçası ..
bu tur uzun olduğu için kask hayati olabilir ...turu düzenleyen kişi olarak tura kasksız gelen arkadaşlara kağıt imzalattırırım kasksızları turuma almamazlık etmem yalnız yeni bisiklete başlayan arkadaşların kask almaları kendi menfaatleri icabı ...şile oldukça uzun bi tur olacaktır eğer dönüşü çıkaramazsanız sizi araçla alabilirlerse sevinirim ya da dönüşü otobüs ile yaparsınız..............yalnız sorun bisiklette olur alırlarmı bilemem ....delta var fenerbahçe stadının orda köprü yoluna girerken eldiven düşmede ellerin avuç içlerini korur.........yazlık alın ............ayrıca iç lastik alın bu hayati ve tabi birazda yolda lastik patlayınca neler yapılması gerektiğini bilmek gerekiyor b grubuna sizi vereceğim o grup içersinde size yardımcı olacak arkadaşlar vardır ..........
saat 05.14 ben genelde erken yatarım erken kalkarım ,tur günü yarımdan sonra yatmak bence sakıncalı gördüğünüz gibi bisiklete binmek disiplin işidir ve ciddi bi iştir ,,,,,,,,,, ve tabi pompa alacaksınız ......bisiklet formalar pahalıdır ucuzu bile pahalıdır kısa pantalonlar var bisiklet dükkanlarında satılır tabi tayt rahattır, rahat tutar insanı, hangi konumda rahat ediyorsanız ona yönelin.......ben bisiklet pantolon giyerim terletmez..............

Kudret hocam Polenezköy'e ne zaman organizasyon düzenliyorsunuz. 70 km demiştiniz. 70 kmyi gözüm kesiyor..:)

@Anıl İZCİ

Decathlon Bayrampaşa biraz daha hesaplı diyebilirim istediğin herşeyi orda bulabilirsin:in:

3 Temmuzda şilede olabilirim kudret abi (Tur hızlı Perdormans turumu olcak yada arkadan gelen olcak bklicekmiyiz yada 2 gurubmu oclak arkadan gelen önden gıden diyemi mola fazla olcakmı? (Özelden msj beklıyorum)İnşallah görüşürüz kudret abi. SAAT kaçta ve nerde olucam 3 temmuzda) daha erken haber dar ederım sizi ;)

@Mehmet Ser

memet tempo hızlı a takımı sen ben soner derşan ama saat 05.45 bostancı ekibine dahil olacan saati kaçırma..çıkış 06.00 bostancı adalar iskele önü trene atla pendikten bostancıda in ....

Geri