Scudo Sports

'' 3 temmuz şile 142 km '' evet yorucu ''

@refah terzi

refah bey hazır olmayan arkadaşların gelmesi sakıncalıdır gerek şile 160 km lik yorgunluk yaratacak insanda, gerekse polinez 70 km ..memet dostumuz lisanslı judo sporcusudur 5 aydır bisiklete binmekte ama kartepe rampasını tam 21 km yi yuttu......
bisiklet sporu dışında spor yapan arkadaşlar mevzu dışıdır,, onlar için 160 km nin 70 km nin sorunu olmaz, ama başka spor dalı yapmayan ve 3 aylık bisiklet sürücülerine göre değildir polinez ve şile yolları onlar için önce sahil yolları bostancı pendik gibi güzergahlar ...

Scudo
kudret abi ekip çoğalıyor

1- kudret kurtcebe bostancı ekibi.... a takımı
2- murat semiz ....alemdağ ekibi...b takımı
3- bahtiyar alemdağ ekibi.... b takımı
4- bugsbunny alemdağ ekibi... b takımı
5- derşan.. bostancı ekibi... a takımı
6- ömer doğan alemdağ... b takımı
7- soner --bostancı ekibi.... a takımı
8- ismail ofli alemdağ ekibi... b takımı
9- anıl izci ----genç dostumuza sahip çıkacağız -b takımı--iç erenköy mezarlığın orda bekleyecek saat 06.30 da orda olcak..
10- erkan ....b takımı ....
11- çağatay ...b takımı ..

a-b takımları oluşturuldu a takım yüksek tempo basacaktır
b takım düşük tempo seçenekleri belirleme olayı .....

bu tur zordur 160 km lik yorgunluk yaratacak dönüş 14 adet rampadır sıcaklık 30 dereceyi geçebilir .....şile çıkış saat 16.00

sabah bostancıdan süratli bi biçimde hareket edeceğiz saat 06.00 çıkış bostancıda toplanma saat.05.45 dir 2 saat 41 dakikada shell benzinci hedeflenmiştir bunun altında gidenler olabilir onlar ultra ıron man grubudur .................

mehmet şer bekleniyorsun...................

@Sefa Ayrılmaz

sefa bunun için saat tam 04.30 da metrobüse binecen ve söğütlüçeşmede inecen ve saatini iyi ayarla saat tam 05.45 de bostancı adalar iskele önüne gelecen söğütlüçeşmeden bağdat caddesine doğru kadıköy istikametinden gelecen bu iş malesef böyle ayrıca saat 06.05 den sonra gelirsen biz çoktan gitmiş oluruz .....darılmaca yok ...

@Kudret Kurtcebe

Kaçırdım mı bilmiyorum ama yüksek tempo kaç olacak ortalama hız? Yani a ve b gruplarının tahmini ortalama hızları ne olur Şile'ye kadar?

Bırgun oncesınden pendıkte kalacagım kudret abı..ordan pendıkten trene bınıp bostancıda ınıcem.Pendıkten gelen arkadaşlar varsa beraberde gidebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ser
@Sefa Ayrılmaz

Ben gelebilirim ama kesin değil bu arada a takımının ortalaması düz yolda 29-30 olur.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
Kudret abi 2 sene önce ben de senin olduğun turlara katılıyordum,Mert abide vardı.Poyraz,polonez,garipçe,sudüşen vb. turlara katılmıştım.2 senedir turlara katılamıyordum.Kondisyon olarak çok iyi değilim ama turlara katılmasamda bisiklet sürüyorum,bu haftada hergün dağ tepe tırmanmayı düşünüyorum alışmak için.Forumada uzaktım yeni gördüm konuyu,ben de gelmek istiyorum eğer izin verirsen.Ben kartaldayım,trenle sabah bostancıya gelirim 6 ddan önce orda olurum,b grubuna kadar beni idare edersiniz,ondan sonra b grubuyla devam ederim ben,öyle düşünüyorum.Gerekli malzemeler herşey var,bir kask eksik onuda tatilde unuttuğum için kargoya verdirdim cumaya kadar elime ulaşır diye düşünüyorum.Gelmek istiyorum,benide yazarsan listeye sevinirim.

@Çagatay Çimşit

göztepeden şile benzinciye 3 mola durmadan gidildi daha önce ,,,bende hibrit var idi...3 mola toplamı 2 dakikadır şile benzinci ye göztepeden tam 63 km vardır 2 saat 41 dakikada gittim ortalama 25 çıkar yani tempo 25 km hibrit ile bende yol yok.......gidereken 4 adet etkili rampa vardır bunlardan bir tanesi uzundur ...o kadar .....şile benzinciye ulaşmak esas olay olacak yani shell e orda toplanacağız ben 2 saat 41 dakikada gene giderim o benzinciye benimle gelebilen gelir ya da beni geçen gider o benzincide bekler b takımı düşük tempoda gidecek olanlar içindir a ise yüksek beni geçen ise ultra ıron man olur bu turda ......aynı kartepe 14 km lik rampa yarışında beni geçen ilk 7 kişi gibi onlar ıron mandir artık...benim turların özelliği budur yarış .....ama nerde sadece kartepe rampa yarışı ve şilede...

@Sefa Ayrılmaz

1- kudret kurtcebe bostancı ekibi.... a takımı
2- murat semiz ....alemdağ ekibi...b takımı
3- bahtiyar alemdağ ekibi.... b takımı
4- bugsbunny alemdağ ekibi... b takımı
5- derşan.. bostancı ekibi... a takımı
6- ömer doğan alemdağ... b takımı
7- soner --bostancı ekibi.... a takımı
8- ismail ofli alemdağ ekibi... b takımı
9- anıl izci ----genç dostumuza sahip çıkacağız -b takımı--iç erenköy mezarlığın orda bekleyecek saat 06.30 da orda olcak..
10- erkan ....b takımı ....
11- çağatay ...b takımı ..
12- sefa ayrılmaz....b takımı..
13- sarı kanarya - b takımı..

a-b takımları oluşturuldu a takım yüksek tempo basacaktır
b takım düşük tempo seçenekleri belirleme olayı .....

bu tur zordur 160 km lik yorgunluk yaratacak dönüş 14 adet rampadır sıcaklık 30 dereceyi geçebilir .....şile çıkış saat 16.00

sabah bostancıdan süratli bi biçimde hareket edeceğiz saat 06.00 çıkış bostancıda toplanma saat.05.45 dir 2 saat 41 dakikada shell benzinci hedeflenmiştir bunun altında gidenler olabilir onlar ultra ıron man grubudur .................

avrupa yakadan gelecekler

1- ya arabanız olacak yukardaki haritadaki meydan da saat 06.30 da olacaksınız...
2- yada bostancı adalar iskele önüne geleceksiniz...saat 06.00 daharekete gececeğiz...
3- yada metrobüse saat 04.30 da binip en son durakta inip 10 km pedal basıp bostancıya geleceksiniz
4 - yada bi gün öncesinden gelip anadolu yakada kalacaksınız

a- b grupları vardır performansına güvenmeyen b takımına yazılır performansım iyi diyen a ya ...a takımı bostancıdan shell benzinciye sadece 3 mola,ile toplam 2 saat 41 dakikada gidecektir bunun altında basarım diyen zati ıronman katogorisine girmiş demektir ..ve onlar bizden önce basacaklar hakkıyla...

bostancı ekibi saat 06.00 da hareket edecek eğer bostancıda kimseyi göremez isen tur iptal olur ...ayrıca 06.00 da önce herkezin orda olması lazım 05.45 de herkez bostancıda olacak ..06.00 dan sonra kimse boşuna oraya gelmesin çünki beni bulamaz.....

şile ciddi iştir 5 tur yaptım .....hele sıcakta daha ciddidir 25 temmuzda şile yaptım ıron man olayıdır bu tepenizde sıcak dönüşte o rampaları nasıl çıkacaksınız şimdiden iyi düşünün bu gezi lay lom lom değil hiç şileye gitmeyenler zorlanacaktır ...

evet şile gerçeklerin olduğu arenadır bunu hep böyle bileceksiniz orası ölüm yoludur ...

evet bostancı ekibi zamanında gelince saat 06.00 da hareket ederek 9 km sonra buluşacağız...süratli geleceğiz......

bostancıdan şiledeki shell benzinci tam 54 km dir bu km durmadan gidilecek zaruri ihtiyaç dışında su dökme v.s

ve shell e ulaştığımızda arkada kalanlar beklenecek güneşten korunmak için gölgede duracağız ...herkez toplanınca 780 metre sonra, soldan uygur sokağa dalacağız şileye en kestirme giriş yolu budur ve çıkıştada bu yolu alacağız ......eğer bundan sonra olan km yi hesaplamazsak sadece şile benzinciyi hesaplarsak 108 km bi sonuç çıkmaktadır yani bostancı şile shell benzinci gidiş ve dönüş 108 km dir ....

Kudret abi kask kesin var o konuda sorun yok,zaten kask olmazsa ben yola çıkmam,listeye yazarsan sevinirim.

http://www.silepansiyonlari.com/wp-content/uploads/2010/12/aglayan-kaya-plaji.jpg

arkadaşlar bu pazar şile plajı böyle olabilir yani ana baba günü hatta bütün istanbul orda olabilir.....bu nedenle ben şile merkeze girme taraftarı değilim çünki araç sirkülasyonu olacaktır bu nedenle shell benzinci ana karargah toplanma yeridir hedefimiz ise sakin sahil kenarlarına doğru olacaktır ...
bu yol uygur yoludur shell benzinciden 700 metre sonra sola saparak bi 800 metre sonra ise caminin ordan gene sola saparak şilenin patırtısı ve kütürtüsünden uzak kalacağız zati istanbul kalabalığından kaçıyoruz bu pazar şile doludur ..kumbaba caddesinden batıya doğru bir iki km sonra kıyı şeridinden isteyen denize girer de duş imkanı olmayabilir yalnız duş bulamazsak ben sadece ayaklarımı suya sokarak serinleyeceğim ..statik elektrik atılır ve yorgunluk biter ,,ayrıca shell benzincinin orda çıkın takviye yaparız sahilde yeriz, gölge yer bulmak lazım tabi ve akabinde saat 16.00 da dönüşe geçeceğiz şile içi program budur ,ben kesinlikle kalabalığa girmem arkadaşlar..

yukardaki kalabalıklara bisiklet ile girersek bize uzaylı gözüyle bakarlar sonra...

:D :D :D :D :D :D

abi meydan savaşı çıkar ya :D bugün iş çıkışı her zamanki istoç-florya rotasını yaptım..gidişte hızım 71 km'ye kadar çıktı..tabi ruzgar arkadan esiyordu ve biraz eğim vardı :D...30 dk içinde 25 km'yi alıverdimm :)

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@Kudret Kurtcebe

görünürde bir problem yok...5-6 gibi bostancıdayım...:in:

kudret abi sana katılıyorum sakin yer güzel olur

@bahtiyar közen

bahtiyar bi kere ana toplanma yeri gidişte shell benzinci olacak orda bekleyeceğiz herkezi ,herkez gelince şile merkez yoluna soldan sapmayacağız o yol ayrıca çok uzun sürmekte anlamsız araba sirkülasyonu var o yolda keza dönüştede biz o yolu yani şile merkez yolunu kullanmayacağız ....
yani bizim merkez şile ile alakamız yok..

Geri