Scudo Sports

'' 3 temmuz şile 142 km '' evet yorucu ''

@Mehmet Ergene

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=85399

memet yukardaki link e tıkla zati oraya bakmışsın kenan b grubu onlar hızlı değil orta karar tempo -- b takımı ile buluş kenan doğru söylemiş bi gün öncesinden anadolu yakada kalacaksın ...

soner ..iskele adalar iskele önü saat 06.00 gecikme çünki bekleme yok..

1- kudret kurtcebe bostancı ekibi....
2- murat semiz ....alemdağ ekibi...
3- bahtiyar alemdağ ekibi....
4- bugsbunny alemdağ ekibi...
5- derşan.. bostancı ekibi...
6- ömer doğan alemdağ...
7- soner --bostancı ekibi....

diğer adını yazdıran arkadaşlar lütfen kesin konuşsunlar son gün işim çıktı olursa bu pek hoş olmuyor adını kesin yazdıranlar yukardaki arkadaşlardır ...............her şeyi unutup gelme olursa sevinirim şile için tüm programlarınızı yok sayın bura önemli ,şile bütün işlerinizden önemlidir, tabi çok büyük bi olay olmadığı müddetçe herkezi beklerim kontenjan açık dedim ama zorlukları var ve hatta dehşet zordur şile özellikle dönüşte ..

bostancı ekibi saat 06.00 harekete geçecek en çok 5 dakika beklenir lütfen herkez zamanında gelsin ayrıca erken yatın bu tur için bu turu ciddiye alın ...

alemdağ ekibi saat 06.30 da hazır olsun biz oraya süratli bi biçimde geleceğiz her saniye bizim için önemli çünki sıcak bizim düşmanımız ve rüzgar...

alemdağ ekibi ile burda buluşacağız...

kemal b takımı ile devam edecek yolda karşılaşırız...

temmuz şile turun planı.................

sabah saat 06.00 bostancı ekibi beklemeden çıkacak tempo hızlı olacaktır ..............
en kötü senaryo 3 saatte şile benzinciye ulaşma durumu kesin olmaldır aksi takdirde arkada kalanlar sıcağa kalır .....arkada kalanları bekleyemeyiz o vakit bekleyen biter en fazla 5 dakika dır ................
2 saat 41 dakikada göztepe benzinciden şile benziye 63 km yi 3 mola ile toplam 2 dakika-- ile aldım bu durum gidişte bazım olacaktır bilginize ....
ayrıca bu turda spd kullanmayanlar zorlanır su gereklidir su içmeden gidemezsiniz giderken su içme olacak .....ona göre bisiklete matara koyun ...............
şile benzincide bekleyeceğim arkada kalanları orda bir saat beklerim çünki 5 km kalıyor şileye o da düz yoldur .............benzinci solda kalır ............
herkez benzinciye gelecek akabinde 5 km düz yol basıp soldan şileye dalacağız şile sahile gelirken ordadik rampa var sağa değil sol dik rampaya dalacağız ...sahil kalabalık olabilir .....en tenha yeri biliyorum kafe vardır orda ora nezihtir ..............

dönüşe kadar ordayız kafede .............................saat 16.00 çıkış olacak cehenneme hazır olun diyecem ama kazın ayağı öyle gözükmemekte dua edin o gün hava kapalı olsun bide az yağsın çiselesin işte en ideali budur dönüş serbest sürüş ben kendimi 5 saat 20 dakikaya programladım 4 molada içinde ....................

Scudo
abi 07.00 gibi güneş kendini hissettiriyor ne kadar erken hareket edersek okadar bizim için iyi olur

6. 30 da ben de alemdağ kavşağındayım. bir sitede eğim grafiği gösterliyor. ne kadar doğru bilemiyorum.

(link) (link)

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@bahtiyar közen

sen bide 10.00 olayını düşün onun için basacağız ...başka çare yok yoksa cehennem arkamızdan gelecek ve rampada bizi yakalayacak gerçi dönüşte gene cehennem olacak ama hiç belli olmaz hava kapalı şimdilik ve yağmur sağanak olursa zati ertelenir ....

bostancı ekibi saat 06.00 dan önce adalar iskele önü 5 dakika tolerans 06.05 de basarım ona göre ..

6- ömer doğan alemdağ...
8- ismail ofli alemdağ ekibi...

alemdağ ekibi saat 06.30 da meydanda olun ....

diğer adını yazdıran arkadaşlar lütfen kesin konuşsunlar son gün işim çıktı olursa bu pek hoş olmuyor adını kesin yazdıranlar yukardaki arkadaşlardır ...............her şeyi unutup gelme olursa sevinirim şile için tüm programlarınızı yok sayın bura önemli ,şile bütün işlerinizden önemlidir, tabi çok büyük bi olay olmadığı müddetçe herkezi beklerim kontenjan açık dedim ama zorlukları var ve hatta dehşet zordur şile özellikle dönüşte ..

bostancı ekibi saat 06.00 harekete geçecek en çok 5 dakika beklenir lütfen herkez zamanında gelsin ayrıca erken yatın bu tur için bu turu ciddiye alın ...

alemdağ ekibi saat 06.30 da hazır olsun biz oraya süratli bi biçimde geleceğiz her saniye bizim için önemli çünki sıcak bizim düşmanımız ve rüzgar...

alemdağ ekibi ile burda buluşacağız...

kemal b takımı ile devam edecek yolda karşılaşırız...

sabah saat 06.00 bostancı ekibi beklemeden çıkacak tempo hızlı olacaktır ..............
en kötü senaryo 3 saatte şile benzinciye ulaşma durumu kesin olmaldır aksi takdirde arkada kalanlar sıcağa kalır .....arkada kalanları bekleyemeyiz o vakit bekleyen biter en fazla 5 dakika dır ................
2 saat 41 dakikada göztepe benzinciden şile benziye 63 km yi 3 mola ile toplam 2 dakika-- ile aldım bu durum gidişte bazım olacaktır bilginize ....
ayrıca bu turda spd kullanmayanlar zorlanır su gereklidir su içmeden gidemezsiniz giderken su içme olacak .....ona göre bisiklete matara koyun ...............
şile benzincide bekleyeceğim arkada kalanları orda bir saat beklerim çünki 5 km kalıyor şileye o da düz yoldur .............benzinci solda kalır ............
herkez benzinciye gelecek akabinde 5 km düz yol basıp soldan şileye dalacağız şile sahile gelirken ordadik rampa var sağa değil sol dik rampaya dalacağız ...sahil kalabalık olabilir .....en tenha yeri biliyorum kafe vardır orda ora nezihtir ..............

dönüşe kadar ordayız kafede .............................saat 16.00 çıkış olacak cehenneme hazır olun diyecem ama kazın ayağı öyle gözükmemekte dua edin o gün hava kapalı olsun bide az yağsın çiselesin işte en ideali budur dönüş serbest sürüş ben kendimi 5 saat 20 dakikaya programladım 4 molada içinde ....................

bostancı ekibi saat 06.00 dan önce adalar iskele önü 5 dakika tolerans 06.05 de basarım ona göre ..

6- ömer doğan alemdağ...

alemdağ ekibi saat 06.30 da meydanda olun

abi gidiste verelim gazı tabi topluca

kudret abi yağmurlu hava da bisiklete herkes binemez başta ben hava serin olursa süper olur birde yaz sıcağını göz önüne alarak bu tura katılıyorum dayanacağız

@bahtiyar közen

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/1_int.jpg
Sunday 7/3/2011
Humid with plenty of sunshine
High Temperature: 28°C
RealFeel: 29°C

durum değişiyor sürekli ısı 29 buda şu demek hızlı hareket edeceğiz......
sabahtan .....saat 16.00 a kadar vakit var dönüşte trafik yoğun olacak .......

sabah sabah açılırız tabi bekleme yerine geç kalma yok

@bahtiyar közen

bahtiyar sen ömer murat ve ismail, 06.30 da meydanda olursunuz biz bostancı ekibinin oraya gelmesi en çok 45 dakika sürer hızlı geleceğiz....lastik patlaması bütün işleri bozar giderken de lastik patlar ise bende dahil hiç kimse beni beklemesin, ben kendi lastiğimi değiştiririm daha önceki şile turunda nitekim lastik patladı ve arkadaşları gönderdim ,çünki onların benle durması iyi olmaz idi şile turdan öte meşakketli bi antremandır, burda herkez tekdir, lastik patlamalarındada ,herkez iç lastiğini ve güçlü pompasını ve aparatlarını alsın yanına ,aksi takdirde iç lastiksiz bu tura gelen yandı onu söyleyeyim ...

6- ömer doğan alemdağ...

anadolu yakadan hiç katılım olmaması ilginç......avrupa yakanın yetişmesi zor ayrıca bi gün öncesinden anadolu yakada kalmaları gerekiyor....bostancıdan üç kişi var ...ne hikmetse kadıköy bostancı arası bisiklet kullanan yok bu yakada..................bostancıdan sonra maltepe kartal pendik ekipleri kayboldu gitti....................evet bu turun zorluğuda ortada ........

şile parkuru sonbaharda devam edecek tabi katılım olursa .......

yedek lastiğimiz var abi pompam eksik onuda ayarlamaya çalışacağım

@bahtiyar közen

yolda benzinciler var ama tekerin benzinciden uzak bi yerde patlarda gruptan ayrı kalırsan o zaman elinde 8 km gidersin bi pompa almamanın bedeli bu olur iç lastik pompa bunlar kesin şart ........aparat al tekeri nasıl çıkaracaksın bunun için l biçiminde aparatlar var ...

Tam rota mı bilmiyorum ama buluşma noktasından Şile'ye gidiş-dönüşü çizdim. Linkten bakabilirsiniz.

(link)

Map options yazan yerden haritayı istediğiniz şekilde görebilirsiniz. Climbs yazan yere tıklayınca kategorize edilebilecek tırmanışları dereceleriyle görebilirsiniz. Toplamda 1102 metre tırmanılıyor ve en zor tırmanış en son geliyor :)

Kesinlikle zor ve güzel bir rota, İstanbul'da olabilirsem katılmak istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@Çagatay Çimşit

5 tur yaptım gerçi rota kafamda ..avrupa yakada iseniz 06.00 da bostancıya yetişemezsiniz yada çok erken kalkacaksınız saat 04.30 da evden çıkıp metrobüse binerek söğütlüçeşme son durakta ineceksiniz ordan minibüs caddesinden direk bostancıya 10 km var .....aşağı bağdattanda hemen hemen aynı ...9-10 km

@Çagatay Çimşit

%4 ten fazla eğim görünmüyor. ben daha fazla olacağını düşünüyorum. %10 , hatta %15 leri görürüz gibime geliyor.

@ismailofli

ismail dönüşte o yüzde 10-15 leri göreceksin zati hiç tasalanma dönüş serbest sürüş,,kamyona yükleme serbest dönüşte hiç zorlama yapmayın orda kalırsınız hava sıcak olacak saat 16.00 çıkış saati olacak ...

6- ömer doğan alemdağ...

bostancı ekibi saat 06.00 da hareket edecek eğer bostancıda kimseyi göremez isen tur iptal olur ...ayrıca 06.00 da önce herkezin orda olması lazım 05.45 de herkez bostancıda olacak ..06.00 dan sonra kimse boşuna oraya gelmesin çünki beni bulamaz.....

şile ciddi iştir 5 tur yaptım .....hele sıcakta daha ciddidir 25 temmuzda şile yaptım kimse benim gibi sıcağa dayanıklı olamaz ıron man olayıdır bu tepenizde sıcak dönüşte o rampaları nasıl çıkacaksınız şimdiden iyi düşünün bu gezi lay lom lom değil hiç şileye gitmeyenler zorlanacaktır ...

öyle atıp tutmak yok ben şöyle basarım böyle giderim diyenler evet şile gerçeklerin olduğu arenadır bunu hep böyle bileceksiniz orası ölüm yoludur ...

ayrıca face booktaki bisikletçi arkadaşların daha fazla bisiklet foruma gelmelerini isterim o duvarlarınızda hiç bi şey öğrenemezsiniz
öğreneceğiz yer bisiklet forumdur ......face ise lagara lugara yeridir ...

evet bostancı ekibi zamanında gelince saat 06.00 da hareket ederek 9 km sonra buluşacağız...süratli geleceğiz......

bostancıdan şiledeki shell benzinci tam 54 km dir bu km durmadan gidilecek zaruri ihtiyaç dışında su dökme v.s

ve shell e ulaştığımızda arkada kalanlar beklenecek güneşten korunmak için gölgede duracağız ...herkez toplanınca 780 metre sonra, soldan uygur sokağa dalacağız şileye en kestirme giriş yolu budur ve çıkıştada bu yolu alacağız ......eğer bundan sonra olan km yi hesaplamazsak sadece şile benzinciyi hesaplarsak 108 km bi sonuç çıkmaktadır yani bostancı şile shell benzinci gidiş ve dönüş 108 km dir ....

Kudret Abi bugün şileye doğru gittik bazı yerlerde ciddi çalışmalar var. Bir ara yolda ilermeyi bıraktık araçlar geçene kadar kenarda bekledik sonra bisikletler elimizde geçtik. Araçların bile zor sığdığı dar yollar var. Kamyonlar inanılmaz tehlikeli bunu cidden belirtme ihtiyacı duyuyorum.2 şeritli yolda 3 kamyon yanyana gidiyor.

• Beğen
Tepkiler: Çagatay Çimşit
uyarıların için sağol kudret abi

@Kenan OZDEMIR

kenan teşekkürler şimdi diğer arkadaşlar ne der ona bakalım evet durum bu arkadaşlar listeye adını yazdıranlar herkez fikrini söylesin derim...

Geri