Scudo Sports

''29 nisan avrasya tepki turu,,''

"Katılacağım Avrasya Bisiklet Gezisi esnasında sağlık sorunları yaşamam veya yaralanmam
halinde, yarışma Organizatörlerinin, Belediyenin veya Temsilcilerinin ve
Sponsorların mesuliyet almamasını kabul ediyorum. "

enver hocam sen bunun altına imza atar üstüne 20 lira verirmiydin ,,,,,,,,,,,,,,,,

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/562797_3349263565299_1080135498_2966002_1989485489_n.jpg

ergun oskay dostuma teşekkür ederim bu afişi o koymuş derneğin face sayfasına kendisini kutlarım o da pazar orda ,,
organizasyonu yaparken halk sürüşü demeyeceksin 20 bisiklet verilecek finişe gelen ilk 20 kişiye, bu yarış demek,,,halk sürüşünde yarış olmaz avrasya maratonu dışında yarı profesyonelleri ayarlayacaktın bu konuda istanbulda kaç adet yarı pro- amatör grup kurulmuş ve antreman yapan avrupa yakada ve anadolu yakada,,,irtibat sağlanacak idi kapasite zati bellidir referanslara bakacaktın burda dilimizi döküyoruz amatör performans gruplar olsun diye 7 yıldır hikaye tabi istanbulun her yerinden amatör performans grupların çoğalması lazım ,,,,

[h=2]https://www.bisikletforum.com/images/icons/icon1.pngprotestoya parmak kaldıranlar,,,

1- kudret
2- enver
3- haceli
4-ismailisler
5-tanay,
6-mustafa
7-mesuttbt

saat 09.00 beşiktaş barboros meydanı,,,

Scudo
evet arkadaşlar katılım bu kadarmı yahu:boese157:he bu arada yarın dernekten akşama doğru bi acıklama gelecekmiş beyler.eğer dernekte pretestoya katılım yaparsa işte ozaman ciddi bi şekilde ses olur gibime geliyo .inş.yarın güzel haberler gelir.:in:

Bende geleceğim demiştim. Evde hasta olan anneme bakıyorum. Sağlık sıkıntısı olmazsa gelirim dediğim heryere gelirim.

protestoya parmak kaldıranlar,,,

1- kudret
2- enver
3- haceli
4-ismailisler
5-tanay,
6-mustafa
7-mesuttbt
8-Cömert

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
@haceli yılmaz

ben buraya atarım link ,,,dernek gelirse çok iyi,,

1- kudret
2- enver
3- haceli
4-ismailisler
5-tanay,
6-mustafa
7-mesuttbt
8- cömert

saat 09.00 beşiktaş barboros meydanı,,,

Kudret abi facebooktanda toplanmaya calışıyorlar dernekte bişeyler yapıyor ama daha acıklamadı.hafta sonu bende ordayım.ama listeye yazma abi.takip ediyorum topigi faceyi haber veririm.

1- kudret
2- enver
3- haceli
4-ismailisler
5-tanay,
6-mustafa
7-mesuttbt
8- cömert
9- fidan ( bende varım :) )

• Beğen

1- kudret
2- enver
3- haceli
4-ismailisler
5-tanay,
6-mustafa
7-mesuttbt
8- cömert
9- fidan ( bende varım )
10-bahadır atılgan
11-uyaroğlu özkan baba

• Beğen
Tepkiler: Ozkan Aydin
@Bahadır ATILGAN

300 spartalı savaşçısına karşı 10 kişi ne yapar,,,,;)

düzenleyen kurumun mail adresi var mı? tüm yazılanları okuyamadım. varsa kusura bakmayın ama eğer yoksa şimdiden mail bombardımanı da yapabiliriz. Ses getirir bence. Bunu da deneyelim derim.

@Mikail Köroğlu

düzenleyen kurum büyük şehire bağlı spor a,ş başkanı baki bey ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

sitede şöyle bir yazı var dikkat eden varmı?

Kayıt ücretleri, yarış sonrası Spor A.Ş. Genel Müdürlüğü ve Hollanda Konsolosluğu
tarafından belirlenecek bir tarihte TESYEV'e (Türkiye Engelliler Spor Yardım ve
Eğitim Vakfı) bağışlanacaktır.
eğerki böyle bir girişimde bulunulucaksa ben ve eşim verdiğim paradan pişman değiliz.kaldıki bukadar tepkide boşa yazılmış gibi olucaktır.

@serkan saygın

Görüşünüze saygı duyarım...
Bizlerin (yada en azından benim) vurgulamaya çalıştığım(ız) şey. Verilen alınan para veya bunun nereye gideceği değil. Bizler bu kurumlara dolaylı olsa da yardımda bulunuyoruz.
Mesele, bu iş kolu haline gelecek, bunu engellemek yoksa bizler bunu görmezden gelecek kadar hain insanlar değiliz.

Dernek eğer ileride kendi düzenleyeceği organizasyonların başına bir iş gelmesinden çekinip tepki gösteremiyorsa anlarım.
Burada olay ne 20 lira alınması ne de 1000 kişilik kontenjan.

Bisiklet ile alakalı bir etkinlik yapılacaksa bu işin başında bisiklet sporunun inceliklerini ve bu tür organizasyonda olası aksaklıkları görebilecek ve çözüm üretebilecek birilerinin olması,eğer yoksa bu işe vakıf birilerinden fikir alınması gerekir.Eğer Spor A.Ş. gerçekten birilerinin fikrini almış olsaydı, Ne 20 lira, ne yaş sınırlaması, ne kontenjan, İlk 20 ye özel hediye, ne de trafiğe açık bir toplu sürüş güzergahı olacaktı.İllaki para alınacaksa bunun gideceği kaynak açık seçik belirtilecekti.Hediye olarak illaki bisiklet verilecekse , bunun markası modeli belirtilecekti. Eğer böyle yapılsaydı, hangibirimiz ağzımı açıp tek kelime edebilirdik ki.

Makul olanı, halk sürüşü olacaksa halka herhangi bir kısıtlamada bulunulmadan,en güvenli şekilde sürüş yapılacak bir güzergah oluşturmak ve illaki bir hediye verilecekse yarıştırmak yerine mesela kura ile kazanana vermektir.Bisikletle yarış amaçlı olarak gelene bisiklet vereceğine,Teşvik edici daha farklı hediyeler verilsin. ( Halk adına yapılan bir organizasyonda ,Kendi bisikleti olana ,bisiklet hediye etmek hangi dahi'nin fikri bunu ayrıca sorarım) tam takım koruma-kıyafet veya tam teşekkülü bir bakım onarım seti vermek daha mantıklı değilmidir. ?

Burada ( En azından benim gösterdiğim ) tepki,ben bilirim,ben ne istersem yaparım, ben yaptım oldu,ben size neyi layık görürsem onunla yetinirsiniz kafa yapısınadır.Eğer bu organizasyonun sorumluları toplanma alanında bulunacaksa,kendilerinin görmediği veya yardımcıları tarafından kendilerine iletilmeyen veya hasıraltı edinlen , bu tarzda tepkileri bizzat görmeleri ve bundan sonra yapacakları organizasyonların , katılımcıların hayatını tehlikeye atabilecekleri gerçeğini gözönünde bulundurarak, bu sporun gerektirdiği tüm şartların yerine getirilerek organize edilmesini sağlamak içindir.

( Geçmiş senelerde,Meseleyi tam hatırlamıyorum ama hangi salağın fikriyse bir stadyumda , spor ile alakalı bir organizasyon için toplanmış devlet büyüklerinin huzurunda , 2 tane kör genç kardeşimizi protokolün önünde bisiklete bindirdiler. Bir tanesi nerede duracağını bilmediğinden , çevreden gelen ikazlarla güç bela durabildi, diğeri kötü düşüp yaralandı.Bu gösteririn amacı neymiş. ? Herkezin "Bakınız engelli kardeşlerimiz her şeyi yapabiliyor" diye düşünmesini sağlamakmış.Görüntüleri görünce kendi kendime buna sebep olan herkezin "Anasının hatırını soruverdim". Buyrun düşüncem budur Benim derdim böyle bilmeden etmeden öğrenmeden , yaptım oldu şeklinde hareket eden kafalarla)

Organizasyona kayıt yaptırmış ve katılacak her katılımcıya da keyifli sürüşler dilerim.Ne yazık ki yanınızda olamayacağım.

enver hocam ben sen yeteriz oraya bi de kanka özkan tekirdağda 194 km yi bi günde devirmiş bi günde yemiş ,,,birinciye 200 milyar dense idi bu karbonla dalardım oraya isterse giriş 20 lira olsun bi şeye değsin değilmi ayrıca 20 tane abidik gubidik 200 liralık bisiklet verecekler ise değermi benim 5.500 liralık karbonumla yarışmaya evet görelim bakalım bu pazar ne olacak ,,,

size tam kalbimle katılıyorum bizim zaten bisikletimiz var neden bisiklet hediye ederlerki

• Beğen
verecekleri 300 liralık bisikletlere ihtiyacımız yok.geçenlerde atilla bisiklet grubunun yaptığı van'a 200 bisiklet kampanyasına destek olmak için onlara verselerdi keşke...ayrıca merak ettiğim diğer konu ilk 20 kişi muhtemelen altlarında 2,3 bin liralık bisikletleri olan performanslı arkadaşlarımız olacak.500 liralık bisikleti olan ve ayda 2 defa çıkan bir dostumuzun ilk 20'ye girmesine imkan yok.peki o ilk 20 aldıkları uyduruk bisikletleri ne yapacaklar.hayrına olmayanlaramı hediye edecekler yoksa 200 liradan satacaklarmı...bu iş katılımcılar arasında kura çekimi ile olur ve gerçekten bu sporun kitleselleşmesini isteyen birine çıkarsa olmayan birine hediye ederek camia'ya bir kişi daha kazandırmaya çalışır.ama bu son dediğim zor gibi.bencilce davranılacağından eminim...neyse pazar günü 12 de sait çiftçi polikliniği önünde kolumuza siyah kurdela takarak toplanıp yanlış uygulamaları protesto ediyoruz...

Geri