Scudo Sports

''29 nisan avrasya tepki turu,,''

bazı açılardan işe yaramamış gibi görünüyor olsa da bazı açılardan da işe yaramış gibi görülüyor...

gerçekten işe yarayıp yaramadığını önümüzdeki yıl görücez...

Scudo
Murat Suyabatmaz

Kudret bey desteğiniz için teşekkür ederim, evet protesto amacına ulaştı ve basın tepkimizi aldı, hatta Türkiye Yeşilay Cemiyeti başkanı basına protestomuzu destekleyen bir demeç verdi, amacımıza ulaştıktan Spor A.Ş. yetkileri ile görüşen ...arkadaşlar siz geziyi engellemeyin lütfen mesajı geldi, biz de cevaben böyle bir şey için gelmedik, sadece tepkimizi belirtmek için toplandık, size engel olmayı düşünmüyoruz dedik, onlardan "arkadaşlarınız geziye iştirak edebilir" mesajı gelince, bizlerde arkadaşlar, isteyen grubun arkasından katılabilir veya gemi ile de geçebilir herkes geziye katılıp katılmamakta özgürdür dedik, olay protesto sonrası tatlıya bağlanmış oldu. Kudret bey' tekrar teşekkür ederim.

ha bence dernek mernek hava civa...

bi işi bi derneğe bırakırasanız, enim olun o iş olmaz... bu derneğin kötülüğünden diildir, bi türkiye gerçeğidir :)
dernek kötü olduğundan diil... bizde organizasyon kültürü daha gelişmediğinden...

yavaş yavaş olucak :)

bence birbirimizi kırmayalım... önümüzdeki yıl herkesin herkese ihtiyacı olucak çünkü :)

(böyle çıkarcı cümleleri de hiç sevmem de... bazen gerekli oluyo :) )

(dernek savunucusu diilim... sadece derneği oluşturanın insan olduğu gerçeğinin farkındayım :) )

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
(link)

konu ile ilgili link,,

[h=2]https://www.bisikletforum.com/images/icons/icon1.png(link)

Spor A.Ş. de çalışan ve derneğimizin üyesi de olan bir arkadaşımızın para toplanmasını savunması ilginç bir gelişme idi, biz BİSİKLET ülkemizde büyümesi gereken bir bebek olduğunu bunun para verecek erişkinlik düzeyine ulaşmadığını belirtirken, katılımın ücretsiz olup desteklenmesi gerektiğini savunurken, ısrarla para bağışlanacak denmesi çok ilginç idi, bebeklerden bağış toplamak ile bizim gibi daha toplumumuzda, bebeklik, emekleme dönemindeki bisiklet sevenlerden para alınması çok yanlış bir davranıştır, dememize rağmen içimizdeki insanlar bile maalesef bunu böyle algılamıyorlar. Umarım bir gün bisikletlilerin bakış açısından bakmayı başarırlar.

pazar günkü olay hakkında artık konuşmak istemiyorum,,
basında önceden böyle bi habere ben raslamadım basın zati kel alaka ,bu ülkede ben artık karamsarım ,,tv ler her gün araba reklamları ile donatılıyor ,,insanları tüketim çılgınlığına sürüklüyorlar küresel sermayenin borazanlığını yapanlar iktidarda ve bu iktidara yüzde 50 oy verildi ben oy bile kullanmadım ve günaha ortak olmadım ,evet bu topiği açtım ama 100 kişi bile yoktu protestoda , ben sonsuza kadar murat suyabatmaza destek vereceğim bisiklet sporuna kendini vermiş işin ilminden gelmiştir değerleri bilgileri bizle paylaşmıştır...istanbulda bi adet dernek var ister sahip çıkarsınız ya da çıkmazsınız derneğin yaptığı çalışmalara face sayfasından bakarsanız dernek boş durmamıştır sayfaları tek tek izlerseniz dernek pasif değildir yalnız derneğin işi her pazar tur düzenlemek değildir dernek istanbulda bisiklet sorunları ile ilgilenir şunuda takdir edersinizki davaya sahip çıkılmaz ise sizi kaale almazlar ben çok şahit oldum dernek haklar için tur düzenlediği vakit kimse yok fos ama bedava köprü kurra ile bisiklet deyince 3000 kişi orda bu tepkisiz toplum 80 den sonra var edildi izlenen politikalar sonunda halk sus pus olmuş sivil toplum örgütleri gıkını çıkartamaz olmuş bu ülkede her alanda çok güçlü stk lar olacak tüketiciler derneğinden tutunda işçilerin memurların ev kadınlarının müzisyenlerin sanatçıların çiftçilerin esnafın yani çalışan meslek sahibi olanların çok güçlü stk ları olması lazım birlik diyoruz birlik yok,,bu halk gölgesinden korkan bi halk ,korkak bi halk günaha her gün ortak olur ve benzine yüzde 64 zam olur ortalık sus pus olur böyle bi toplumda siz ortaya çıkarsınız ve donkişot olursunuz benim gibi, ben artık yel değirmenlerine saldırmam bu halk için, bu halkta bi kere protesto bilinci yok adam sendecilik var bundan sonra protesto olacaksa sadece dernek yaparsa derneğe saygımdan ötürü onların yanında var olurum ama dernekte iki de birde protesto yaparsa onunda defterini dürerler hakkına sahip çıkacak bisiklet kullananlar, yol yoksa derneğin düzenleyeceği protestoda var olacak öyle 500 kişi ile olmaz ama bu istanbulda bisiklet kullanan yok ki bir milyona varan kemikleşmiş bi kitle varmı burda bisiklet kullanan amsterdam öyle halk orda bisiklete sahip çıkmış böyle bi halk istanbulda yoktur 1000 sene sonra belki olur üzmeyin tatlı canınızı bisiklet yolları olmayacak bu istanbulda olanlar ile idare edin tabi onlara bisiklet yolu denirmi onuda sizlere bırakıyorum,,

Cömert beyin yazdıklarına katılıyorum.

İdo'yu protestoya gittiğimizde neden dernek gelmedi?

Dernek köprü geçişi düzenleyip çekilişle bisiklet verdiği zaman binlerce kişi geliyorda neden 29 Nisan'da bu binlerce kişi yoktu?

Dernek neden pazar günü bizimle beraber bisikletle köprüden geçmedi? Minibüsle geçti?

Bu sene çevre haftasında köprü geçişinde merak ediyorum bu binlerce kişinin içinde 20 TL verenler ve bizim

gibi ücret ödemeden protesto edip köprüden geçenler olacakmı!

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
Geri