Scudo Sports

''28 ağustos -4 eylüle hazırlık -tam ring polinez''

@Salih Dinçer

salih cem için ayrı bi olay yapacağız haftaya onunla hafta içinden buluşarak dragos rampalarında ter dökeceğiz onunla ,,,,,,,,,,,,,
orda bi gün çalışma yapabilirim yalnız yeterki gelsin saat 09.00 bostancı adalar iskele önü,,,,cem için bu tur bence ona son derece zor gelecek 100 artı 30 km dir bu tur yani tam 130 km bi günde gitmiş kadar olma durumu cem henüz 130 km yi bi günde almadı benim bildiğim kadar hazır olmadan 50-60--80 km leri bi günde gitmek başka birden 130 a soyunmak başkadır herşey aşama aşama sistem dahilinde olur cem önce 50 kmleri devirecek akabinde 20 arttırarak 70 yapacak tabi bu nasıl olacak 2 gün dinlenecek iki gün sonra devam edecek üst üste olmaz adam feleğini şaşırır ,,,,

Scudo
@Salih Dinçer

salih tempoya hazır ol çünki tempo görmedin sakın olaki bu turu garipçe olayı ile karıştırma tempo yapılacak bu gezi değil antreman olacak sakın olaki gezi ile antremanı karıştırma, unut şimdiye kadar bisiklete bindiğin şekli antreman modu başkadır benden söylemesi ..

evet beyler herkez hazırmı son gün cayma olacakmı kesin gidilecekmi ,,,,,
işi çıkacak olan varmı,,,,,son gün hep süprizler olmakta çünki, rıdvan nerdesin sesin soluğun çıkmıyor salih ferdi çalış ,,,,,,,rıdvan aydos çalışıyor ,bu arada bahadır bey kaynarca ekibi ile sahilde çalışma yapmakta ,son durumları bana yazarsanız sevinirim ,,,ozanda çalışmalar yaptı ,,,yalnız ozan gözünü 2 km lik rampa korkutmasın ,,,,,,,,,,utku nerdesin hiç sesin soluğun çıkmıyor

,,,,,,

antremana talip yok olanlar ile yaparız,,,

bostancı ekibi saat 08.00 hareket

1- kudret
2- bahadır
3- ozan

iç lastik pompa kask,,,,,,,,,,,

üsküdar ekibi saat 09.00 da üsküdar iskele önünde olacak ,,,,,,,

4- rıdvan
5- salih
6- utku,,,

@Salih Dinçer

Öncelikle yeni Sedona'n hayırlı olsun. Hangi modelini aldın ? Bahsettiğin cadde bayağı yorucu. Çünkü Başıbüyük'ten gelen yol, o cadde sayesinde Kayışdağı'ndan Ferhatpaşa'ya giden yolla birleşiyor. Ayrıca Ferhatpaşa'ya giderken Yedpa sapağından önceki sağa dönen yola dönersen Büyükbakkalköy'ün az üstünde Samandıra-Başıbüyük yoluna çıkarsın. Son olarak seninle sabahları antreman yaparım ama öğleden sonraya kalkmaya alışmış vücudumu buna alıştırmak zor. Ayrıca açık tenli olduğumdan sıcağa daha duyarlıyım. Buna çare bulursak, sabah antreman yapabilirim.

İyi dileklerin için özel olarak teşekkür ederim...

Modeli 311 ve şimdilik beni idare eder görünüyor. Sanırım 18'lik düldüle göre çok çok iyi...:)

Bence sabahları kalkmaya alışmalısın. Malum, Polonezköy gibi antrenmanlar sabahları düzenliyor. Hee bir de yarın öbür gün iş bulduğunda çok iyi olacak inşaallah. Erken kalkmanın faydasını göreceğiz. Bu arada aynı kaderi paylaşıyoruz ben de işsiz ve iş arayan bir bisikletçiyim...:boese157:

Samandıra tarafına hiç gitmedim ama bir gün Kayışdağı'na girip tepesine çıkmayı düşünüyorum. Eskiden askeriye vardı şimdi yok galiba. Herhalde kimse bir şey demez. Eteklerinde bile manzara güzelse tepede nasıldır tahmin bile edemiyeceğim...:eek:

Sabahları kalk bence. Sabah güneşi çarpmaz, iyidir. Hem sabahları trafik fazla olmuyor. Özellikle sahurdan sonra saat 6 gibi mükemmel. Çok fazla terlemeden şöyle 30-40 uzanıp geliyorsun.

Başarılar...

@Cem Şentin

cem 79 km yapmış olabilirsin ama yüksek tempo başkadır bilesin ama senle önce dragos rampalarında çalışma yapacağız saat tam 09.00 da çarşamba günü haberin olsun ,haftaya çarşamba ayın 31 i oluyor,,,

antremana talip yok olanlar ile yaparız,,,

1- kudret
2- bahadır
3- ozan

4- rıdvan
5- salih
6- utku,,,

problem yok burdayım ,hatta gelmek isteyen iki arkadasım daha var.
532 420 84 94

@utku ÇEÇEN

ok ---------- +2

antremana talip yok ,olanlar ile yaparız,,,

1- kudret
2- bahadır
3- ozan

4- rıdvan
5- salih
6- utku,,, + 2 arkadaş,,,,,,,,,,,

güzergah,,,,,,,,,,,,bostancı-üsküdar kavacık -polinez,,,,,,
çavuşbaşı --dudullu --------iç erenköy----------bostancı,,,,,,,,,

Bugün gidiş gelişi 60km olan bi antrenman yapayım diyorum rampası bol,varmı böyle bi güzergah bilen bostancıya yakın ?

Aaa pardon, 35,7 km. ile biraz fazlaymış: (link)

Ama sosyal tesislerin oraya gitmeyip hemen yokuş aşağı indikten sonra dönebilirsin. Bir ara ben de yapayım diyorum ama Bıçkıdere'ye doğru uzatabilirim. En azından gözlemecilerin oraya çıkmalıyım çünkü asıl mesele orayı vermek. İstersen beraber gideriz...

Hem tanışmış oluruz, ne dersin?

@utku ÇEÇEN
Utku arkadaşlarını getirmen sevindirici. Artık performanslarına göre iki ekipten birine geçerler. Biraz erken gelip Üsküdar'da ısınabilirseniz iyi olur. Örneğin Eminönü'nden gelecekseniz 06:40'dan itibaren her 20 dk.'da bir vapur var. Tam 08:45'de gelecek şekilde ayarlarsanız Bostancı ekibi gelir gelmez hemen pedallarız inşaallah.

Başarılar...

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
@Salih Dinçer

Benim mesafeyi kısa tutmamın sebebi tek başıma gideceğim için bir süre sonra sıkılıyor insan, ama beraber gideceksek uyum sağlarım mesafenin önemi olmaz. Ne zaman gidelim? Şimdi bile müsaitim ben :)

Ozancığım ben sabahları antrenman yapıyorum. Sabah 6'da yola çıkıyorum yoksa bu sıcakda şu saatte 3 litreden fazla su kaybetmem mümkün görünüyor. Malum Ramazan, vücut ancak bu kadarına müsaade ediyor.

@Salih Dinçer
Abooov, sabah 6 da yola çıkmak için sabah 5 te kalkmak lazım :D
Bende özellikle sıcakta çıktım dün rüzgarda vardı sıcakla birlikte zor şartlarda sürmeye alıştırıyorum kendimi çünkü 100km üstü süren turlarda gidiş olmasa bile dönüş her zaman sıcak vakite denk geliyor şimdiden alışmak lazım.

dostlar ,,,,iznik dönüşü 44 derecede epey su kaybettim hala evde su içiyorum
bu pazar ısıya bakacağım ,,,,şu an 27 derece ,,,,,,,,,30 derece üstü bayağı su kaybı demek ,,,,,,,,,,,,,

@Salih Dinçer

salih,,
temponuza bağlı olacak genede birbirimizden kopmayacağız, aşırı derecede km farkı olmayacak ,bu nedenle akşamın 18.00 de dudullu kavşağına yetişmemiz lazım ,,,,yalnız,polinezde fazla kalamayız ...yemek olayı düşünenler polinezde bakkal var orda yemek yiyebilir ama ağır hamur işi olmayacağı gibi karpuz kavun olmaz ,,,,,,,,,,,et olarak köfte yeme olabilir bi porsiyon yalnız onun için bi saat bekleme olur ........,,

@Kudret Kurtcebe
kudret abi
hazırım
bomba gibiyim
bu sefer çok daha iyi olacak herşey benim için
bir süredir bildiğin gibi aydos off road unda çalışıyorum akşamları
yokuşları ısırıyorum öğütüyurum sonrada yutuyorum
her seferinde birazcık daha zorlamaya çalışıyorum kendimi
polonez köy yolundaki performansın ardından senden bi yorum isteyeceğim zaten
bütün hedefim "iznik" :)

bu arada salih gelsene sende aydosa tırmanak:)

• Beğen
Tepkiler: Salih Dinçer
Geri