Rejinotu
Üye
- Tepki
- 19
- İsim
- Semih
- Başlangıç
- 1994—95
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
arkadaşlar ankara da geçerli mi bu durumEskişehir'deki durum
Kaymakamlıkla:
Sporcu: Lisanslı bisiklet sporcusuyum, fedarasyon takvimindeki musabakalara hazırlanmak için izin belgesi istiyorum.
Görevli: İzin belgesi vermiyoruz, gerek yok. Lisans belgeniz izin belgesi yerine geçiyor.
Durumu bilmeyen polis:
Polis: Arkadaşlar sokağa çıkma kısıtlaması var.
Sporcu: Lisanslı sporcuyuz, buyrun lisansımız.
Polis: Bu izin belgesi değil, kaymakamlıktan belge olmalı izin için.
Sporcu: Lütfen amirinize danışınız.
Amir: Arkadaşlar muaf gönderin.
Durumu bilen polis zaten hiç durdurmuyor.
Jandarma ile durum
Jandarma: Arkadaşlar sokağa çıkma kısıtlaması var.
Sporcu: Lisanslı sporcuyuz, buyrun lisansımız.
Jandarma: Buyrun arkadaşlar. Kolay gelsin.
Diğer yandan evden çalışan bir yazılımcı olsamda cebimde 7/24 geçerli sunuculardan sorumlu IT çalışanı belgesi var ama daha kimse sormadı.

Ben de bunu çok merak ediyorum. Burada taktikleri falan veriyorlar herkes de hiç mi polis amcalardan bisikletçi olanı yok? Bence tüm taktikleri ortaya dökmeyin de patlamayalım sonra.Acaba aramızda "Emniyet Görevlisi" forumdaş var mıdır?
Onlara bir talimat verilmiş mi, yaklaşımları/refleksleri nasıldır?
Strawa kaydı atmayı ihmal etme. Takip ediliyorsun.Polis ve bisikletci bir abimizle konustuk bugun. En azindan burasi icin polislere gelwn ek bir talimat olmadigini iletti. Sadece saglik bakani bugun Antalyada oldugu icin her kose basinda her trafik ışığında polis vardi. Hic görmediğim kadar çevirme vardi. 15 gundur hic cekinmeden surmeme ragmen bugun bira gerildim. Sabit kontrol noktalarina yaklaşırken ara sokaklara girip ileriden cikarak eve döndüm 😆 Yine bir 70km yaptik şükür gece gece.
Tabanda da bir delik var de mi? Muaf olmayanlar oradan tahliye oluyor.Tam kapanmayı çizdim.
262669 dosyayı görüntüle