a.valverde
El Imbatido
- Tepki
- 2.715
@Ali Eren Sarkoy donusu bir cok bisikletci goruyorum , selam veriyorum gecerken , demek ki onlarin icin de siz de varsiniz 😀😀 , tekerinize tas degmesin 🙏🙏
Bununla mı kıyaslayip hayiflanacagiz? Dunyada Yeni Zelanda Avustralya gibi ornekler varken bunu gondermeniz bile ortadogu batakligina saplanmisligimizin sonucu.Arada hala dışarda nasıl bisiklete binerim diyenler vardı
Hocam muhtemelen ve mantıken taksi ile gitmeniz gerekiyor. Ama maalesef kurallar kişi,zaman,mekan gibi faktörlere göre değişiyor,o yüzden ne desem yanlış. Ki götürdü diyelim hiç sorun olmadı ,dönüşte polisler çevirir ise sıkıntı çıkabilir büyük olasılıkla. Bu yazdıklarım bilgi değil şahsi düşüncemdir,bilginizeBiliyorum konu bisiklet üzerinden yürüyor ama bu konuya uygun bir sorum var arkadaşlar, umarım bir bilen vardır. Beni pazar günkü uçuşuma, arabası olan bir aile ferdim götürüp bırakabiliyor mu yoksa illa taksiyle mi gitmek zorundayım?
Bu sinirlenecegimiz en son seylerden biri. Insanlar sabah aksam toplu tasimayla işe gidip gelmeye devam ederken otelde de olsa 17 gun kapanan insanlara daha hosgoruyle bakiyorum.Arkadaşlar, birkaç otelin reklamına rastladım.
Şimdi bu kapanmada, tatil bölgelerindeki otellere bugünden yerleşip, 17 gün otelden çıkmadan konaklamaya izin var mı?
Oteller hizmet veriyorsa, nasıl bir kapanmadan bahsediyoruz? Bu sürede viruslenip, birlikte de dönerler artık!
Bu şekilde konaklama varsa, pes diyorum artık😡
Hocam muhtemelen ve mantıken taksi ile gitmeniz gerekiyor. Ama maalesef kurallar kişi,zaman,mekan gibi faktörlere göre değişiyor,o yüzden ne desem yanlış. Ki götürdü diyelim hiç sorun olmadı ,dönüşte polisler çevirir ise sıkıntı çıkabilir büyük olasılıkla. Bu yazdıklarım bilgi değil şahsi düşüncemdir,bilginize
Yanlış anlamayın toplu taşıma kullanan vatandaslara degil onlari buna mecbur edeneydi sözlerim.
Hocam riske girmeyin. Özel araç izin almadan çıkamaz diye ibare koymuşlar. Uygulamaya yakalanınca siz ceza almazsınız ama bırakacak şahısa ceza uygulanır. Taksiciler ve toplu taşıma izne tabi olduğu için sorun yok. Biletinizi online veya belge olarak da istenildiğinde ibraz etmek zorundasınız.Hiç risk almadan taksiyle gitmek en iyisi, zaten uzak bir mesafe de değil. Çok teşekkürler yorumunuz için.
ilk günlerde denetlemeler biraz daha özverili olacağını düşünüyorum, ilerleyen zamanlarda yine esneyecektir cezalarbugün ilk çevirmeye denk geldım. trafik oluşmuş herkesin belgesine bakıyolar. Taksilerde dahil. Ben bisiklet ile geldim. bisikletin önünde çakarlı polis lambası gibi lamba var. polis bana sen devam et çakarlı dedi![]()
işim neyse ki acil olmuyor. Oraya o parayı vermem... fındık fıstık yiyerek yavaş yavaş gitmeyi tercih ederim@Noldor geçen sene de böyleydi. Çok sıkışırsanız ve acil işiniz varsa kuzey marmara daha boş ve az kontrollü oluyor. Köprü trafiği oldukça yoğundu sabah bir de.
Ben de bir senedir aynen bu şekilde kurumun verdiği izin kağıdını yanıma alarak sürüşlere çıkıyorum. Ben de hiç durdurulmadım. Artık kendimi kötü hissetmeye başladım. Niye durdurmuyorsunuz kardeşim, ben silik miyim? Neden yok sayıyorsunuz? 😀Yıllardır olduğu gibi corona başladığından beri, yasaklı günlerde de işe bisikletimle gidip geliyorum. Firmanın servisleri, toplu taşıma, taksiye göre çok daha güvenli. Hergün çevik kuvvetin yanından geçiyorum, trafik ekiplerinin yanından da çevirmelerden de çok geçtim; hiç sorun yaşamadım, soran olmadı. Bundan sonra da olacağını sanmıyorum, her ihtimale karşı işyerimin hazırladığı izin kağıdını da yanımda taşıyacağım artık.
Tam kapanmanın nasıl olacağı da en başından belliydi. Kendinize dikkat edin dostlar.