trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.582
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Ne tarafa doğru çıldırıyoruz ???!?!?!?!?Resmen sokak köpeği muamelesi görüyoruz. Puh ulan ABV..
"Bizim nezdimizde dolar, vatandaştan daha değerli."Turistin görebileceği herkesi Mayıs sonuna kadar aşılayacağız." Bu nedir birisi lütfen akla mantığa sığar şekilde bana açıklasın.
Akıllı uslu konuşuyordu sonra bir anda ne olduysa uçtu gitti. Haziran ayına kadar aşı yok diyor sağlık bakanı, bu açıklamadan anladığım 40 yaş ve üstü aşılanacak diye düşünsek, sağlık bakanına göre bu mümkün değil. Haziran ayında bile mümkün değil. Keşke doğru olsa, aşılansakta normale dönsek yavaştan da olsa...Resmen sokak köpeği muamelesi görüyoruz. Puh ulan ABV..
Kantarın orada Jandarma var polis gibi anlayışlı olmayabilir dikkat edin.(link)
Salı günü yaptığım Ortaköy turundan sonra bugün de kırsalda bir tur yapmayı tercih ettim. Sadece bir tane kontrol noktasından geçtim. Ortaköy turunda 10 tane kontrol noktasından geçmiştim.
Jandarmayla direkt Yassıören'deki bakkalın önünde sohbet ettik. Siz nasıl çıkabiliyorsunuz diye sordular. Yarışa hazırlanıyoruz lisanslı sporcuyuz dedik. Hayat size güzel deyip bakkala gittiler 🤣Kantarın orada Jandarma var polis gibi anlayışlı olmayabilir dikkat edin.
Yahu, aşı ithalinde bile cukka peşinde olan adamlardan ne bekliyordunuz ki?Bakan diyorki: " Turist görebilen herkesi mayıs sonuna kadar aşılayacağiz"
Avusturyada traş olmak için berbere pcr pozitif testini göstermek zorundasin. Avusturyalı Turkiyeye gelirken pcr testi olmak zorunda değil.
Ama biz aşı olmak zorundayız.
Türkiyeyi aşılamayi beceremiyorlar. Para için Aşağilamayı çok iyi beceriyorlar.
Ben fakir ama gururlu olmayı yeğlerim.
3 günlük iznim vardı, bütün işlerimi bisikletim ile hallettim, 5 kere polis kontrol noktasından geçtim, 10’dan fazla bekçi gördüm. Kimse dur birader demedi. Ankara için konuşmam gerekirse bana herkesin izni var gibi geldiSözde izin belgesi çıkarttık. Gün boyu nereye gitsem polis değil insan görüyorum. Bu her yerde böyle mi?
Yahu, aşı ithalinde bile cukka peşinde olan adamlardan ne bekliyordunuz ki?
Adam BioNTech'i maliyetine vereyim, ülkeme bir katkım olsun demiş, yoo demişler, bizim yandaş payını almadan olmaz o iş!
Kaldı ki, adamın bu ülkeye en ufak bir borcu yok. Saf işte!
e devleetten alabiliyorsunuz. Olmadı görev kağıdı elle doldurun çıkın 12 Mayıs'a kadar manuel form doldurma süresi uzadıMerhaba arkadaşlar bir sorum olacak, alakasız olduğum bir iş yeri ortağıyım (benzinlik) izin alabiliyor muyum bilgisi olan aydınlatır mı ?