Scudo Sports

26 Nisan 2021 Tam Kapanma Kararı

23 Nisan, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 30 Ağustos..... Anladınız onu; 15 Temmuz, Filistin saldırısı... Anladınız siz onu...

Sistemin açığını söylüyorum. Bisikletin arkasına Filistin bayrağı takıyor ve öyle geziyorsunuz. İstisnadır.

Scudo
belki yazılmıştır ama görmedim. kafanız rahat gezmek istiyorsanız bir buzdolabı poşetine 300gr mama doldurun, atın formanızın cebine. genelgede sokak hayvanı beslemek serbest diyor ve bir limiti de yok mesafe olarak. ben böyle yapıyorum, hiç çevirmediler ama çevirseler de muafsınız sonuçta. yaptım oldu genelgesinde öyle yazıyor çünkü. ha bir de hayvana mama verirken video yada foto çekin kanıt olması gerekiyormuş.

Kademeli normalleşme başlıyormuş;

"Kademeli normalleşme döneminde hafta içi 21.00-05.00, hafta sonları ise cuma 21.00'den pazartesi 05.00'e kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.

Kademeli normalleşme döneminde, 65 yaş ve üzeri vatandaşlardan iki doz kovid-19 aşısını yaptırmış olanlar ile 18 yaş altındakiler için sokağa çıkma kısıtlaması olmayacak.

Kademeli normalleşme döneminde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmayan süre ve günlerde şehirlerarası seyahat serbest olacak.

Kademeli normalleşme döneminde, hakkı olmasına rağmen kovid-19 aşısı olmayan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar, hafta içi sadece 10.00-14.00 arasında sokağa çıkabilecek.

Kademeli normalleşme döneminde yeme içme yerleri hafta içi 07.00-20.00 arasında gel-al ve paket servis, 20.00-24.00 arasında ise sadece paket servis olarak hizmet verecek.

17 mayıs-1 haziran arasında, kahvehane, çay bahçesi, sinema salonu, halı saha, internet kafe, yüzme havuzu ve spor salonları kapalı kalmaya devam edecek.

Kademeli normalleşme döneminde alışveriş merkezleri hafta içi 10.00-20.00 arasında faaliyet gösterebilecek, hafta sonları kapalı olacak."

Alıntıdır.

Bu avm leri kapatamadilar ya...

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
sporcularla ilgili madde yok bize serbest gibi

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Gece yasağının sebebini bilen var mı? Aylardır 21:00-05:00 sonrası dışarı çıkmak yasak bu yasakla diğer saatlerdeki yoğunluğu arttırmıyormuyuz? Bize sağladığı fayda nedir bu yasağın merak ediyorum

Gece yasağının sebebini bilen var mı? Aylardır 21:00-05:00 sonrası dışarı çıkmak yasak bu yasakla diğer saatlerdeki yoğunluğu arttırmıyormuyuz? Bize sağladığı fayda nedir bu yasağın merak ediyorum

Işten sonra herhangi bir misafirliğe gitme, arkadaşlarınla sosyalleşme gibi olaylardan caydırmak.

yasaklar kalktı mayısın son haftası yıllık izine çıkıyorum özlem gidermece başlıyor 😍

Dev ülke olan Türkiye'nin artık tam kapanmayı kaldıracak ne gücü, ne de parası var. Bu yüzden sadece adı tam olup aslında delik deşik olan kapanmalar icat ediyor.

Dev ülke olan Türkiye'nin artık tam kapanmayı kaldıracak ne gücü, ne de parası var. Bu yüzden sadece adı tam olup aslında delik deşik olan kapanmalar icat ediyor.
Hiç de bilem. Gece çıkılmama nedeni virüsün alemci olması.

Bir faydası yoktur. Muhtemel amaç ; Toplumu TV ve Sosyal Medya ile uyutmak, yani Beyinleri yıkamak

17 Mayıs gününe kadar tam kapanma ilan edilmiş iken en azından işe gideceğim günlerde hem vakit geçirmek hem de bu tam kapanmanın ilk gününde Ankara'da sokakların durumunu görme amaçlı biraz bisiklet ile gezinti yapmak istedim.
Bu yüzden işe giderken ve dönüşte farklı güzergahları kullanmayı şeçtim.Sabah hazıranıp yola çıkmam ile başlayan videomda gidiş güzergahım etlik, ivedik metrosu devamında Atatürk Orman Çiftliği ve Söğütözü olacak şekilde dönüşte ise Eskişehir yolu, Bahçelievler, Anıtkabir, Tandoğan üzerinden son durak Etlik😊
İşe giderken kameramdaki ses probleminden dolayı konuşmalarım kayıt edilmemiş fakat dönerken sorunu çözdüm ve biraz sohbet havası katmak istedim 😊
En azından ilk gün için yaya ve araç trafiği çok azdı ve yasaklara uyulduğunu gördüm açıkçası sessiz bir Ankara vardı. Sonraki günlerde nasıl olacak hep birlikte göreceğiz 🙄 Umarım izlerken keyif alırsınız. Herkese iyi Seyirler. :)

"Haziran boyunca sokağa çıkma kısıtlaması hafta içi 22.00-05.00 arası uygulanacak. Cumartesi de 22.00'de başlayıp pazartesi 05.00'e kadar devam edecek."
Cumartesimiz hayırlı olsun. :krnz:

"Haziran boyunca sokağa çıkma kısıtlaması hafta içi 22.00-05.00 arası uygulanacak. Cumartesi de 22.00'de başlayıp pazartesi 05.00'e kadar devam edecek."
Cumartesimiz hayırlı olsun. :krnz:
pazar günü tam kapanma var değil mi ? benmi ben yanlış anladım

Geri