Scudo Sports

''25 eylül-belgrad düşük tempo -tanışma -bisiklet okulu açılış günü''

25 eylül belgrad sucuklu tanışma ,,,bisiklet okulu düşük tempo...

1- hasan--- koç ,,
2- artçı-- kudret,,,
3- eren
4- yılmaz,,,
5- osman batuhan,,
6- aziz çelik,,
7- ozan
8- cem şentin
9- serdal,,
10- ayşe-cenk,,
11- burak durel,,
12- emre,,
13- bahadır ,,
14- adem dualı,,
15- lütfü,,,
16- emir,,
17 -bahadır
18-fatih inan
19- aykut ,,,
20 -önder,,
21- selçuk
22- kemal,,,
23- umut,,,
24- mustafa solakzade
25- onur özkan
26- ilyas yiğit
27 - suha onur ,,,

dostlar iki fazla kontenjan sayısı oldu ve kontenjan kapandı şimdi bundan sonra gelen mesajlar için yedek liste açılacak ana listeden gelmeyen olursa yedek listeden sıra ile pedalşör alınacak,,

08.00 kadıköy beşiktaş iskele önü,,,
beşiktaş barboros meydanı toplanma saat 09.30 hareket 10.00
pompa ,iç lastik kask ,,,,

arkadaşlar hasan -koçta telsizler mevcuttur
sahil yolları dar olduğu için 30-40 bisikletli için risk taşır 107 bisikletli belgrada 4 yıl önce gittik polisler çevirdi haklı olarak, trafiği tehlikeye soktuk diye ...adam gibi beşiktaştan inşallah bi gün sarıyere kadar bisiklet yolları yapılır ,,,

yedek liste,,

1- emre,,,
2- ilker
3- hacer,,,
4- nihat
5- ihsan,,

arkadaşlar 27 sayısı sabittir gönül isterdiki 50 kişi gidelim bunun için bisiklet yollarının yapılması lazım bunun mücadelesi bilare bisikletliler derneği ile omuz omuza verilecektir dernek durmuyor derneğin face sayfasından atılımları görüyorum sultan ahmet meydanında çalışmalar yapılmakta bisiklet yolları evet daha yapılacak çok iş var istanbulda dediğim gibi sarıyere kadar emniyetli bisiklet yolları istiyoruz ...

önemlidir ,,,,

dönüşte 27 kişi bir evli insanlarıda göze alınca 28 kişi ikiye bölünecektir 28 kişi dönüşe geçerse tamamıyle kopma olacaktır araçlar emirganda duracak rumeli hisarında duracak ,bebek girişinde duracak ortaköy çırağanda ise yaprak kıpırdamayacak arkadaşlar ilyas dostum dönüşte yayaya çarpmamak için kendini feda etmiştir bura ortaköy çırağandır otobüs kamyonet minibüs yanıından hızlı geçmeyin çünki aradan kaçan yayalara aynen toslarsınız bizim millet işgüzardır ışıklardan geçmez sazan gibi dalar duran araçların arasına ...

evet belgrad dönüşünde yorulma durumuna göre kendini iyi hisseden beş kişiyi alarak maslak rampasına yöneleceğim beş kişi olmasının nedeni kavşakların çok fazla olmasıdır burada son sürat araçlar kavşağa dalar, kavşağa yaklaşacağız ve duracağız ve bekleyeceğiz asla geçmeyeceğiz gelen arac 100 ile gelir sağa son anda kırar ona göre ...buradan ben çok tek döndüm ve ölmedim dikkat eden ölmez....

hasan dostum arkaya bi artçı koyacak ve ona telsizini verecek ben beş kişi ile maslaktan döneceğim çünki ben sinirli adamım sıkışık trafikte sonra show yaparım daha önce neler yaptığımı biliyorsunuz adam gibi yol yapmayan bu büyük şehir belediyeye daha çok sitemim var benim ,,,

Scudo
bende katılmak isterim sanşım varsa yedek listeden as listeye geçerim...

Beykozda oturduğum için size yeniköy yada çayırbaşında katılmak isterim

@Ercan Topalak

1- hasan--- koç ,,
2- artçı-- kudret,,,
3- eren
4- yılmaz,,,
5- osman batuhan,,
6- aziz çelik,,
7- ozan
8- cem şentin
9- serdal,,
10- ayşe-cenk,,
11- burak durel,,
12- emre,,
13- bahadır ,,
14- adem dualı,,
15- lütfü,,,
16- emir,,
17 -bahadır
18-fatih inan
19- aykut ,,,
20 -önder,,
21- selçuk
22- kemal,,,
23- umut,,,
24- mustafa solakzade
25- onur özkan
26- ilyas yiğit
27 - suha onur ,,,

dostlar iki fazla kontenjan sayısı oldu ve kontenjan kapandı şimdi bundan sonra gelen mesajlar için yedek liste açılacak ana listeden gelmeyen olursa yedek listeden sıra ile pedalşör alınacak,,

sahil yolları dar olduğu için 30-40 bisikletli için risk taşır 107 bisikletli belgrada 4 yıl önce gittik polisler çevirdi haklı olarak, trafiği tehlikeye soktuk diye ...adam gibi beşiktaştan inşallah bi gün sarıyere kadar bisiklet yolları yapılır ,,,

yedek liste,,

1- emre,,,
2- ilker
3- hacer,,,
4- nihat
5- ihsan,,
6- ercan,,,

arkadaşlar 27 sayısı sabittir gönül isterdiki 50 kişi gidelim bunun için bisiklet yollarının yapılması lazım bunun mücadelesi bilare bisikletliler derneği ile omuz omuza verilecektir dernek durmuyor derneğin face sayfasından atılımları görüyorum sultan ahmet meydanında çalışmalar yapılmakta bisiklet yolları evet daha yapılacak çok iş var istanbulda dediğim gibi sarıyere kadar emniyetli bisiklet yolları istiyoruz ...

önemlidir ,,,,

dönüşte 27 kişi bir evli insanlarıda göze alınca 28 kişi ikiye bölünecektir 28 kişi dönüşe geçerse tamamıyle kopma olacaktır araçlar emirganda duracak rumeli hisarında duracak ,bebek girişinde duracak ortaköy çırağanda ise yaprak kıpırdamayacak arkadaşlar ilyas dostum dönüşte yayaya çarpmamak için kendini feda etmiştir bura ortaköy çırağandır otobüs kamyonet minibüs yanıından hızlı geçmeyin çünki aradan kaçan yayalara aynen toslarsınız bizim millet işgüzardır ışıklardan geçmez sazan gibi dalar duran araçların arasına ...

evet belgrad dönüşünde yorulma durumuna göre kendini iyi hisseden beş kişiyi alarak maslak rampasına yöneleceğim beş kişi olmasının nedeni kavşakların çok fazla olmasıdır burada son sürat araçlar kavşağa dalar, kavşağa yaklaşacağız ve duracağız ve bekleyeceğiz asla geçmeyeceğiz gelen arac 100 ile gelir sağa son anda kırar ona göre ...buradan ben çok tek döndüm ve ölmedim dikkat eden ölmez....

hasan dostum arkaya bi artçı koyacak ve ona telsizini verecek ben beş kişi ile maslaktan döneceğim çünki ben sinirli adamım sıkışık trafikte sonra show yaparım daha önce neler yaptığımı biliyorsunuz adam gibi yol yapmayan bu büyük şehir belediyeye daha çok sitemim var benim ,,,

@ilteber

vayyyyyyyyyyyyyyyyyyy ilteber kanka,,,,,,,, yok yahu biz kim ekşın,,,,,,,,,, köfte olmadık daha,,,

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

acaba aynı gün çayırbaşından grubu yancı olsam :)

Aslında bakarsanız yedek kişiler çayırbaşından katılabilirler ki böylece sahil yolunda fazla bisiklet sayısından oluşacak sıkıntıdan çayırbaşından sonra belgrada kadar giden sakin yolda sorun olmayacaktır.

Yada liste ki kişi sayısı az bu kişiler önden yol alır çayırbaşına gider biraz bekler asıl grup ile birleşir yine trafik sıkıntısı ortadan kalkar

Dönüşte zaten bölünmeler yaşanacağı için böyle bir sıkıntı söz konusu dahi olmayacaktır

Ne diyorsunuz ?

@Ercan Topalak

malesef 27 sayısı sabittir şu an zati toplam 28 evli çifti hesaba katarsak,, yedekler bekleyecek ,, daha fazla kişi olmayacaktır gidişte ,,,,dönüşte ben maslaktan çıkacağım 5 kişi alarak , evli çiftler ile 23 kişi malesef ister istemez dönüşte ikiye bölünecektir ,,,,,,,,,,,,,,,,

peki asların gelip gelmeyeceğini kesin teyidini nasıl almayı planlıyorsun

örneğin buraya yazıp geleceğim diye fakat sabahında bir işi olabilir

@Ercan Topalak

gelmeyen burayı haber etmektedir daha öncede oldu ,,ve nitekim yedekten girdi arkadaşlar sıra ile ayda bi kere yapacağım bu etkinliği, burada düşük tempolu arkadaşlar ile tanışacağız ve bisiklet okulunda öğreneceğiz neyi trafikte nasıl bisiklet kullanılacağını, fren mesafesi ,, ayrıca lastik değiştirmesini bilmeyenlere göstereceğiz .....topikte yazdım bisiklet okulu açılışı diye ,,,,,,,öncelik trafikte hiç tecrübesi olmayan acemi arkadaşları eğitmektir ,,,,

gidiş 28 kişi(evli çiftler ile ) artçı olarak arkadan telsizle takip edeceğim grubu,,,,
sağ yanda araç park etmiş ise yavaşlayın, asla sollama yapmayın dar yolda yol geniş ise sollama yapın arkadaşınızı uyarın ,,arkadan hataları göreceğim ve molada hataları aynen söyleyeceğim bu tur bisiklet okulunun turudur bura okuldur burda herkez öğrenecek ,,,,,artı beylik laflar bitti şöyle lüpledik böyle yaptık gibi içeriğinde hiç bi faydası olmayan mesajlar yerine arkadaşlarımıza değerli tecrübelerimizi söyleyeceğiz ve hatalarımızı, herkez bende dahil öz eleştirisini burda yapacak ,,,,bisiklet forum face den farklıdır face lagara lugara yeridir burda öğrenilir bisiklet forum bu açıdan değerli bi bisiklet forumdur ..önce disiplin ,,,,eğer acemi iseniz kask takacaksınız genelde ses etmedim kaskı olmayan ,acemi olan arkadaşlara, düşük tempolu gezilerde, ama onları kollama yaptım yalnız inişlerde onların yanında olamam biz alelade bisiklet sürücüsü değiliz bu koca istanbulda daha beşiktaştan belgrad ormanlarına bisiklet ile giden o kadar çok değildir sokaktan sokağa gitmiyoruz....

arkadaşlar dönüşte grup ikiye ayrılabilir ,,,,,,,,,,,hasan ilk 14 ü alır geriye kalan 14 ü ise gelen gruptan tecrübeli arkadaşlar paylaşır ,,,,,,,,,,,,,,amaç emniyetli bi biçimde dönüştür daha önce 14 katılım olmuştu sorun olmadı dönüş....ben kesin maslaktan döneceğim oranın kapasitesi benle beraber 5 kişidir ,,,

@Emir Tetiklitop

emir getir dönüşte bölünme olacak çünki yedek olsun ,,,

1- hasan--- koç ,,
2- artçı-- kudret,,,
3- eren
4- yılmaz,,,
5- osman batuhan,,
6- aziz çelik,,
7- ozan
8- cem şentin
9- serdal,,
10- ayşe-cenk,,
11- burak durel,,
12- emre,,
13- bahadır ,,
14- adem dualı,,
15- lütfü,,,
16- emir,,
17 -bahadır
18-fatih inan
19- aykut ,,,
20 -önder,,
21- selçuk
22- kemal,,,
23- umut,,,
24- mustafa solakzade
25- onur özkan
26- ilyas yiğit
27 - suha onur ,,,

yedek liste,,

1- emre,,,
2- ilker
3- hacer,,,
4- nihat
5- ihsan,,
6- ercan,,,

önemlidir ,,,,

hasan dostum arkaya bi artçı koyacak ve ona telsizini verecek ben beş kişi ile maslaktan döneceğim çünki ben sinirli adamım sıkışık trafikte sonra show yaparım daha önce neler yaptığımı biliyorsunuz adam gibi yol yapmayan bu büyük şehir belediyeye daha çok sitemim var benim

@muhammet sarıyıldız

yedekte malesef ,,,

1- hasan--- koç ,,
2- artçı-- kudret,,,
3- eren
4- yılmaz,,,
5- osman batuhan,,
6- aziz çelik,,
7- ozan
8- cem şentin
9- serdal,,
10- ayşe-cenk,,
11- burak durel,,
12- emre,,
13- bahadır ,,
14- adem dualı,,
15- lütfü,,,
16- emir,,
17 -bahadır
18-fatih inan
19- aykut ,,,
20 -önder,,
21- selçuk
22- kemal,,,
23- umut,,,
24- mustafa solakzade
25- onur özkan
26- ilyas yiğit
27 - suha onur ,,,

yedek liste,,

1- emre,,,
2- ilker
3- hacer,,,
4- nihat
5- ihsan,,
6- ercan,,,
7- muhammed-arkadaşı,,

önemlidir ,,,,

hasan dostum arkaya bi artçı koyacak ve ona telsizini verecek ben beş kişi ile maslaktan döneceğim çünki ben sinirli adamım sıkışık trafikte sonra show yaparım daha önce neler yaptığımı biliyorsunuz adam gibi yol yapmayan bu büyük şehir belediyeye daha çok sitemim var benim

kudret abi son gelişen bir olaydan dolayı Eskişehir'e gitmem gerekiyor. iki hafta Eskişehir'deyim. yedeklerden beni çıkartabilirsin.

18Eylülde size katılamasamda Eskişehirli pedal sever arkadaşlarla tanışmak için tur organize etmeye çalışacağım. tabi senin kadar tecrübeli olmasam da, elimden geleni yapacağım.

kudret abi, eskişehire gitsemde, bisiklet üzerinden inmeyeceğimi anlatmak için 18 eylülü yazdım ben.

@nihat yildir

o.k şimdi anlaşıldı,,

1- hasan--- koç ,,
2- artçı-- kudret,,,
3- eren
4- yılmaz,,,
5- osman batuhan,,
6- aziz çelik,,
7- ozan
8- cem şentin
9- serdal,,
10- ayşe-cenk,,
11- burak durel,,
12- emre,,