Scudo Sports

''25 eylül-belgrad düşük tempo -tanışma -bisiklet okulu açılış günü''

Scudo
@OSMAN BATUHAN KUÇAK

aaa sevindim durumu iyimis yani geçmiş olsun'dileklerimi iletirsin..

başak uluyılmaz forumun yeni üyesidir kendisine geçmiş olsun derim biri düştü dendi, bayan dendi ama ben yaman beyin kızı zannettim ama önemli bi olay yok dendi offroadda değildim .... evet tekrar geçmiş olsun aramıza hoş geldin başak ,,,

İyi bir PROTESTO oldu. Ve milletimizin böyle protestolara çok ihtiyacı var. Ama kimse kılını kıpırdatmıyor; nedeni problemlerin KUDRET KURTCEBE gibi savunucuları yok. Harika bir liderlik yaptı Kudret. Yalnız tek eksiğimiz vardı; o da bir gazetecinin veya televizyoncunun olmaması idi. Olsun.... O kadar kusur kadı kızındada olurmuş derler.

İşin spor ve eğlence yanına gelirsek; herşey harika idi. Gurup disiplini Kumandanımız KUDRET sayesinde dört dörtlüktü. Koçumuz HASAN ön tarafı iyi yönetti. Tüm bisikletçi arkadaşlarımız neşeleri ve disiplinleriyle gezimize renk kattılar. Dönüşte 13 kişilik gurubumuzu liderlik eden CENGİZ YARGIÇ'ada teşekkür ederiz.

Fotolar için BURAK DUREL, ENGİN ERTEKİN ve HASAN'a teşekkür ederiz.

Fotolarınızın bazılarını seçip foruma girmeyen arkadaşlarımın görmesi için facebook'ta yayınlayacağım.
Eeee KUDRET KURTCEBE sırada neresi var? Piknik mevsimi bitmeden acele edelim....

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güner
@Başak Uluyılmaz
Geçmiş olsun inşallah kötü bişey yoktur.Belgrad kapısına çıkarken baya iyi gidiyordun çoğusu eline alıp çıktı orayı. biz offroad da rampayı çıkınca bekledik sen gelmeyince şaşırdım o rampayı alan bu rampada o kadar zorlanmaz ki diye meğersem yaralanma olmuş o yüzden gelememişsin.Devam ettin mi offroad a yoksa geri dönüşmü yaptınız ?

@Yaman Avcı

teşekkür ederim yaman dostum,,,,artçı olarak arkadan durumu gördüm bazı genç dostlar sabırsız davrandılar rampada giderken sollama yaptılar yalnız burası dar değil idi...evet sahil yollarının dar kesimleri fazladır burada neden 25 kişi dediğimi herhalde herkez anladı burada 53 kişiyi kontrolde götürmek arkadan toplamak zordur ,,,
ayrıca dikkat ettim durma sırasında herkez yapışık yapışık durmakta idi ve sürekli ikaz ettim tek sıra ile durun diye yan yana durulmaz o yollarda yol genişte olsa durulmaz biz bisikletçiler trafik kurallarını öğreneceğiz başka çare yok bu trafik kuralları özellikle beşiktaş sarıyer sahili için geçerli neden burdan garipçeye gidiyoruz ve gözde mekan belgrada ,,,evet gördünüz bisiklet yolu yok sahilde ,,,,erzak alırken kopmalar olmadı ne dedik hepimiz kemerde toplanacağız,,,,,,,,,,,,,,,,,,ve kemerde toplandık ben bi daha aşağıya indim rampayı bi daha aldım arkada kalan varmı diye .......arkada tek bi arkadaşın kaskı yoktu ve kepte yoktu onunla konuştum sen dedim offroada hasan ile gireceksen kafana kask alacaksın dedim ama o arkadaş uyarılarımı dikkate aldı onu hasan ile görmedim o offroada kasksız girilmez nitekim başak dostumuz önemsiz düşüş yaptı ama kafasında kask vardı ,,evet toprak yollar asfalta benzemez,,,sürekli kafam o arkadaşta idi giderken kep yok kafada kask yok ve bisiklet aksesuarları yok , insanları yönlendirmek lazım eğer bisiklete biniyorsak azıcık bisikletçi gibi olacağız .....evet kot pantolon ile bisiklete binilmez ,cengiz alınmasın o ayrı ama o da biliyorki kot pantolon rahatsız eder tayt yada bisiklet pantolon ben bisiklet pantolon altına tayt giyerim bende yağ kalmadığı için pek terlemem,,,
evet giderken gördüğüm acemilikler normaldir bu bisiklet okulunun bi nevi açılışı oldu ve yeni arkadaşlar ile pedalladık ...belgrada girdiğimizde kontrol hasanda idi..evet koç hasan götürdü offroada ...ama onlukları verdiğimiz için iş uzun sürdü kapıda, mecburen yakın bi yere konuçlandık ve orda mangal yaptık,,,,amacımız protestoyu onluk vererek göstermek idi baştan beri olay bu idi..şimdi murat suyabatmaz dostuma linkleri face den gönderdim derneğe destek olacağız köstek değil derneği yeri gelince eleştiririz ama derneğe sahip çıkmak lazım o bizim derneğimiz başka çaremiz yok ,,,,şunu bisiklet kullananlar asla unutmasın bu gün bisiklete para vermiyoruz nerde beşiktaştan kadıköye geçerken bunu başaran tek bi dernek vardır bisikletliler derneği ,,,evet daha yapılacak çok iş var dernek harekete geçerse bende geçerim nerde idoya mı gidilecek ben orda nerde tcdd ye mi gidilecek ben orda nerde orman bakanlığınamı gidilecek ben orda bisikletimle hazır kıta dururum....

Güzel bir etkinlik oldu.
Arada tartışmalar sürtüşmeler olsada bu kadar kalabalık bir toplulukda normal karşılamak lazım galiba.
Kudret abiye böyle güzel etkinlikler düzenlediği için teşekkür etmeden geçemiyecem.

• Beğen
Tepkiler: Adem Dualı
@OSMAN BATUHAN KUÇAK

bişeyi yoktu tabii ki... :)akşam saat 22:30 da turdan bi arkadaşla bebek te gördüm onları hala pedal çeviriyorlardı :)

@Emir Tetiklitop

Buradan kurtarıcımız BAŞAK arkadaşımıza teşekkür etmek istiyorum, kendim ve diğer offroad turuna katılan arkadaşlar adına :) eğer su dolu çukuru o görseydi biz göremeyecektik :))) bizi kurtarmış oldu bir nevi :)))

Tekrar geçmiş olsun...

Ayrıca aşağıda; yapmış olduğumuz turu görebilirsiniz....

http://img35.imageshack.us/img35/5489/25ekim2011belgrad.jpg

• Beğen
Tepkiler: ozgurozgenc
@Emre Tarakcıoğlu

O arkadaşın adı Serdar Türkeli'ydi ve Korsan Hasan'la birlikte 4 Eylül'deki Bıçkıdere'ye yapılan tur sonrası Kurtdoğmuş'a kadar offroad yaptık. Ayrıca kaza yapan Başak'a geçmiş olsun. Kendisi kötü bisikletçi değil ama hep önce gitmek istemesi nedeniyle sinirimi bozdu. Gerçi beni yolda birkaç kez geçti ama sonunda onları dönüşte Tarabya'ya girerken geçtim ve kendilerini bir daha göremedim. Üstelik sırtımda çanta varken, 5 kez kısa su molası vermeme ve ailemin beni araması nedeniyle Baltalimanı'nda verdiğim 2 dakikalık araya rağmen sıkışık trafikte bayağı hızlı gittim. Öyle ki 18.05'te Baltalimanı'ndayken, 18.35'te Beşiktaş'a varmıştım. Son olarak turu organize eden Kudret Abi'ye, birlikte offroad yaptığımız Korsan Hasan, Ozan Güner, Engin Ertekin, Cihan Hepşen, Emir Tetiklitop ve adını hatırlayamadığım 3 arkadaşa teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Emir Tetiklitop
@Cem Şentin

cemo kilo almışsın bu iyi haber değil ,,,,artık belgrad geride kaldı benim kontrolümde olacaksın bu pazar ölüm yolunda herkez çok terleyecek ve bu savaşı bakalım kaç kişi kazanacak bura ne belgradın offroaduna ne de asfalt yolda lay lom loma benzer ölüm yolunda olacağız orda gerçekten ölüm vardır bu yüzden 3 kişiyi kontrol altında tutacağım diğer 10 kişiyi ise koç hasan kontrolde tutacak pazar hava iyi....

bu organizasyona katılan bütün arkadaşlara teşekkürler güzel protesto olmuş

Asıl protesto 6 kasımda arkadaşlar , lütfen herkes o güne birşey ayarlamasın,varsada boşaltsın ve isteklerimizi duyuralım bisikletin yaygınlaşmasını sağlayalım konuyu Cengiz Abi açmış bakabilirsiniz.

merhaba....yeni bir bisikletçi olarak ben de katılmak isterim...ama sanırım benim bikaç fırın daha ekmek yemem gerekiyor....bisiklet sürmeyi öğrenmek için istanbuldan izmire giden bir bisikletseverim,bisikletsevdalısı demek isterim ama ona da var daha zamanım:))....burdan "İZMİR BİSİKLET DERNEĞİ"ne teşekkürlerimi tekrar iletmek isterim..."İZMİR'e gidiyorum,bisiklet sürmeyi öğrenmek için" dediğim zaman duyan hemen herkesin yüzünde bir şaşkınlık oluştu,istanbuldan izmire bisiklet öğrenmeye gidilir mi,deli misin sen dediler,aldırmadım,duymadım,tuhaf bakışları geride bırakarak İZMİRe yola koyuldum,ilk günkü dersimizde bisiklet üzerinde duramıyordum,3. gün hocamla birlikte neredeyse 10 km tur yapmışız,söyleyince inanamadım,o kadar sürdüm mü diye:))..ama panik ve heyecandan bir kez düşüş yaşadım,dizim fena yaralandı ama ona da eğitim yerimiz olan BOSTANLI-Mavişehir'in orda İZMİR BELEDİYESİnin bisikletseverler için açtığı kiralama yerindeki sağlık kabininde hemen müdahalede bulundular:))...inanılmaz güzel geçen günlerden sonra İstanbula döndüm ,ama şimdi naapıcaamı bilemiyorum,kendi başıma kaldım,biraz panik haldeyim,ilk zamanlar sanırım sadece Tuzla sahilde ileri geri bisiklet sürücem ...geçen yıldan beri en büyük hayalim bisiklete binebilmek,turlara katılmaktı:))hayalimin ilk yarısı gerçeğe dönüştü,şimdi sırada turlar var ama turlara nasıl ve ne zaman katılırım bilemiyorum,KUDRET Abi umarım Tuzla taraflarına da yolunuz düşer...buradan tuzladaki bisikletçi arkadaşlara da selamlar,umarım bi yerlerde karşılaşırız...ben pratiğimi,sürüşümü iyice geliştirmek istiyorum,bunun için sahilde sürüşten başka yapabileceğim neler olabilir? fikir verirseniz sevinirim,umarım aldığım bu ilk eğitimin arkasından bisikletsevdamın hakkını verir ve ilerletirim...

• Beğen
Tepkiler: ozgurozgenc
Geri