@Yaman Avcı
teşekkür ederim yaman dostum,,,,artçı olarak arkadan durumu gördüm bazı genç dostlar sabırsız davrandılar rampada giderken sollama yaptılar yalnız burası dar değil idi...evet sahil yollarının dar kesimleri fazladır burada neden 25 kişi dediğimi herhalde herkez anladı burada 53 kişiyi kontrolde götürmek arkadan toplamak zordur ,,,
ayrıca dikkat ettim durma sırasında herkez yapışık yapışık durmakta idi ve sürekli ikaz ettim tek sıra ile durun diye yan yana durulmaz o yollarda yol genişte olsa durulmaz biz bisikletçiler trafik kurallarını öğreneceğiz başka çare yok bu trafik kuralları özellikle beşiktaş sarıyer sahili için geçerli neden burdan garipçeye gidiyoruz ve gözde mekan belgrada ,,,evet gördünüz bisiklet yolu yok sahilde ,,,,erzak alırken kopmalar olmadı ne dedik hepimiz kemerde toplanacağız,,,,,,,,,,,,,,,,,,ve kemerde toplandık ben bi daha aşağıya indim rampayı bi daha aldım arkada kalan varmı diye .......arkada tek bi arkadaşın kaskı yoktu ve kepte yoktu onunla konuştum sen dedim offroada hasan ile gireceksen kafana kask alacaksın dedim ama o arkadaş uyarılarımı dikkate aldı onu hasan ile görmedim o offroada kasksız girilmez nitekim başak dostumuz önemsiz düşüş yaptı ama kafasında kask vardı ,,evet toprak yollar asfalta benzemez,,,sürekli kafam o arkadaşta idi giderken kep yok kafada kask yok ve bisiklet aksesuarları yok , insanları yönlendirmek lazım eğer bisiklete biniyorsak azıcık bisikletçi gibi olacağız .....evet kot pantolon ile bisiklete binilmez ,cengiz alınmasın o ayrı ama o da biliyorki kot pantolon rahatsız eder tayt yada bisiklet pantolon ben bisiklet pantolon altına tayt giyerim bende yağ kalmadığı için pek terlemem,,,
evet giderken gördüğüm acemilikler normaldir bu bisiklet okulunun bi nevi açılışı oldu ve yeni arkadaşlar ile pedalladık ...belgrada girdiğimizde kontrol hasanda idi..evet koç hasan götürdü offroada ...ama onlukları verdiğimiz için iş uzun sürdü kapıda, mecburen yakın bi yere konuçlandık ve orda mangal yaptık,,,,amacımız protestoyu onluk vererek göstermek idi baştan beri olay bu idi..şimdi murat suyabatmaz dostuma linkleri face den gönderdim derneğe destek olacağız köstek değil derneği yeri gelince eleştiririz ama derneğe sahip çıkmak lazım o bizim derneğimiz başka çaremiz yok ,,,,şunu bisiklet kullananlar asla unutmasın bu gün bisiklete para vermiyoruz nerde beşiktaştan kadıköye geçerken bunu başaran tek bi dernek vardır bisikletliler derneği ,,,evet daha yapılacak çok iş var dernek harekete geçerse bende geçerim nerde idoya mı gidilecek ben orda nerde tcdd ye mi gidilecek ben orda nerde orman bakanlığınamı gidilecek ben orda bisikletimle hazır kıta dururum....