doğru yahu benim plakam yok ki orda bi sürü kamera var idi tünelde polis bizi görmüştür resmi çekerse yarın öbürsügün ekip otosu beni durdurur şu saatte şurdan geçtiniz ver bakalım 60 lira ...aney...........ben bi daha ordan artık geçmem ...
zannetmiyorum yılmaz kurtdoğmuş için akşam çalışma yapmak lazım ,,, hafta içi sonra dağılırsın kurtdoğmuşta benden söylemesi esas mesele kurtdoğmuş artık, listedesin belgrad gerilerde kaldı artık ...
katılmış olduğum bu ilk turumda benimle birlikte pedal çeviren ve bu güzel birliktelik için emek harcayan herkese teşekkürler...birlikte nice turlara inşaallah... : )
Belgrat turumuz güzel geçti. Mangaldan sonra yaptığımız turda çok güzeldi. Tura katılan bizimle beraber pedal çeviren arkadaşların ayaklarına sağlık yeni turlarda görüşmek üzere
Çok güzel bi gündü herşey harikaydı yol boyunca güle oynaya gittik belgrat ormanı içinde yaptığımız off-road' anlatılmaz yasanır sadece 8'kişinin arasında uçan arkadaşlarımız oldu uçan arkadaşımız bu konuda çok deneyimli kendisi hostes' olur benimle beraber pedal çeviren bütün arkadaşların ayaklarına sağlık emeği geçen arkadaşlara teşekkürler en kısa zamanda tekrarı dileğiyle görüşmek üzere...
Gerçekten de güzel bir gezi yaptık. Hatta offroadla üzerine cila çektik. Şu an hafif te olsa bacağımda ağrı var. Bunu hafifleten şey, bugün gittiğim enstitüden tez önerimin kabul edildiğini öğrenmem oldu. Yarın kaynak araştırması ve ayrıca alışveriş için karşıya geçmeyi düşünüyorum. Akşam yemeğinden sonra da sahilde geri kazanım idmanı yapmayı planlıyorum.
Cihan aynen katılıyorum sana tur harika oldu.off-road zaten süperdi ormanda kaybolmamız,hostes arkadaşın pistleri özleyip uçuşa geçmesi yaralıya acil ilk yardıma gelen bir doktorun olması.sahi o doktor nerden çıktı yaaa
Bu hostes diye bahsedilen kim yahu ? Merak ettim, bide uçuşa geçmesi dediğiniz basıp gittimi yoksa düştümü noldu bişey mi oldu anlayamadım tam bi açıklık getirebilirse biri basıp gittiğim için arkada olan olaylardan habersiz kaldım
önde giden bi kız vardı grupta ismi 'başak olması lazım yanlış hatırlamıyorsam 'belgrad ormanın içinde öteki gurubu ararken kaybolduk o ara arkadasmz yine son sürat önde gidiyordu bi çukura girdi düştü kolu ve dirseği bacağı yaralandı etrafta kımseler yoktu bi anda bi yerden biri çıkıp geldi ben doktorum çekilin bakayım dedi hepimiz şok olduk nerden çıktı nerden geldi görmedik olayın özeti bu. heee bu arada düşen arkadasmz hostes'miş...
Düşen kişi Başak abla ben konuştum kendisiyle bişeyi yokmuş hatta konuşmamızdan bi kesiti kopyalıyım '''''''30- 35 gidiyorum, rampa aşaa.. taşlıklı yol, tam öne geçtim i o anda yolun tam ortasında kocamaan içi su dolu bi çukur.. takla atmadan çok ucuz atlatarak, şahane bi düşüşle atlattım ))''''''''''' bişeyi yok anlıyacağınız.
Ya ona birşey olmaz turp gibi maşşallah ismini deşifre edeyim bari
Başak Uluyılmaz hihi hostes hakem racingmotor bisiklet arada dalış ve paraşütsüz atlama bile yapıordur o derece xD