Scudo Sports

'' 22 mayıs pazar ne yapalım ''

@Zafer Ünlü

ahhhhhhhhhhh
ahhhhhhhhhhhhh
doğrular doğrular dersin haklısın ama kim görüyor doğruları...............
evet yatak ile duvar arasında bi boşluk kalmakta bura beni kurtarabilir...bu iyi bi takdik.....evet hayat boşlukları.....çok önemli...

Scudo
@Mehmet Ser

1- korsan hasan maskot
2- kudret
3- eren
4- mehmet

üsküdar saat 09.00 vapur iskelesi önü.....
hedef poyraz köy davası pardon poyrazköy....

:D :D :D :D

Dün akşam Kütahyada deprem oldu İletişim kesildi, Elektrik kesildi, Ulaşım desen tıkandı :eek: Halbuki ülkemizde deprem kuşağında bulunuyor neden insanlara deprem olduğunda ve deprem olduktan sonra neler yapabilecekleri hakkında yeterince bilgi verilmiyor :boese157: medya aracılığıyla veya etkili ve yetkili makamlar tarafından :boese157: rasathanenin sitesi bile kitlendi :eek:

@Kudret Kurtcebe

Abicim sen ipi beline dolayıp inene kadar bina senin üzerine biner :eek: Urba şefide kırk gün kırk gece eğlence düzenler senin için :D :D :D :D :D :D Hatta dozerle bile geçer senin binanın enkazından :D :D :D :D :D :D

@Zafer Ünlü

yav doğru söylüyorsun zafer dostum
şimdi bu istanbul depremini bekliyoruz hiç bi tedbir almadık ve bekliyoruz ...500.000 ölü olacak 50.000 bina yıkılacak birinci ordu harekete bile geçemeyecek yıkıntılara giremeyecekler ve o yıkıntılar arasında kalmış bir çok insan ölecek 3 gün dayanamayacak olanlar olur yaşlılar ne yapacak bunları düşündükçe ve hiç bi şey yapamamak gerçekten acı biz buna layıkmıyız ...
japonya olayının aynısın istanbulda olmasını istemem açıkçası yok oluruz ........

:( :( :( :( :(

@Kudret Kurtcebe

Doğru söylediğim için beni dokuz köyden kovuyorlar :mad:

poyrazköy 22 pazar.....kontenjan 15 kişi.....

1- korsan hasan maskot
2- kudret
3- eren
4- mehmet

üsküdar saat 09.00 vapur iskelesi önü.....

kontenjanın 15 kişi olmasının nedeni,belgrad lay lom lom turunda 25 kişi dedik dönüşte dağılmalar oldu ...sahil yolları dönüşte çile, poyraz dönüşüde ,özellikle beykozda trafik yoğun ,gündüz sorun değil akşam trafik çoşuyor, alternatif yol dönüşü var fakat yol uzamakta ..............

hava süper ısı 26 derece...rüzgar ise 13km ...............

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/227086_210548955644353_100000677512973_651654_2823034_n.jpg

çavuş prodakşın sunar ......
bu poyraz biraz tempomuzu arttıran bi tur olmalı yani no lay lom lom .....
azıcık kartepeye hazırlanalım değilmi..............
o kartepeki hiç bi şeye benzemez 21 km dile kolay rampa.....

evet poyrazda

1- korsan maskot hasan
2- kudret
3- eren tublek
4- mehmet ser

kontenjan 15........

saat 09.00 ......
üsküdar vapur iskele önü..................

Kudret abi bi aksilik çıkmazsa ben de geliyorum Yalova' dan. Tabi birbirinden iğrenç sesli çalar saatlerim beni 05:45 te uyandırabilirlerse.

@Ahmet Akkılıç

22 mayıs poyraz kontenjan 15.....

1- korsan hasan maskot..
2- kudret
3- eren tublek
4- mehmet ser
5- ahmet akkılıç..

saat 09.00 üsküdar vapur iskele önü...

@Hasan Bahri Toros

22 mayıs poyraz kontenjan 15.....

1- korsan hasan maskot..
2- kudret
3- eren tublek
4- mehmet ser
5- ahmet akkılıç..
6- ebrar kartal...

saat 09.00 üsküdar vapur iskele önü...

Cengiz abi yok mu kadroda yoksa İrana mı giti:)

@Eren Tublek

Cengiz abi İran turunu şimdilik erteledi Kendisi İstanbulda ;) Hafta içi Vatan caddesinde görüldü :)

bu turda arka takım kaptanı yok no lay lom lom olacak... nedeni 19 haziranda çetin bi sınav var bu sınavı kim geçecek kim geçemeyecek, rampada ben bittim diyenler, gerisin geri dönecek büyük derbent tren istasyonuna ....
evet yarın kartepeyi yatıralım masaya bakalım....

:in: :in: :in: :in:

@Kudret Kurtcebe

Benide yazabilirsin kudret abi. senin tavsiyene uyarak buyukada turunu iptal ettim. benim icin iyi bir performans olacagından size katılacagım

Geri