Scudo Sports

'' 22 mayıs pazar ne yapalım ''

@Zafer Ünlü

valla altı senedir bu adamla haşır neşirim :) :) :)

ben böyle kibirli bi adam görmedim vede son derece egoist ....
aşırı derece paylaşımdan nefret eden ....
yaşamına bi huri girerse yada evlenirse bu adam düzelir hadi biz treni kaçırdık bu adam kesin bence evlenmeli o vakit inanıyorum düzelecektir yoksa sonu kötü...

:) :) :) :) :) :) :)

Scudo
@Kudret Kurtcebe

He demek derdi buymuş Bu adam şimdiye kadar neden evlenememiş belki adamın durumu müsait değil evlenmeye veya engeller var bunları ortadan kaldırırsak evlenir belki hemen bi el atalım bizde sevaba gireriz bari :)

@Zafer Ünlü

ben 6 senedir çözemedim adam labirent gibi tam kördüğüm olmuş çekirdeğe girmek için onlarca onbinlerce ,belkide milyonlarca labirent var nerden başlayacağım bilmiyorum...
ama ip uçları var ......anne başından atmaya çalışıyor ......
annenin acımasız biri olduğunu zannediyorum oğlunu başından atmaya çalışıyor, anne , sevgi hiç göstermemiş ve tabiatıyle o da bi huriye sevgisini yönlendiremez, anne ile olan sorunlar büyük evde, iki ev var biri kendinin diğeri annesinin yemek yemek için anneye gidiyor sonra eve geliyor büyük bi ev sabahtan akşama kadar face de bu adam duvarında ,çalışmıyor .....para annede ...olay böyle zannediyorum yada aile şirketinde olduğu için çok rahat amcam ......ama durumları iyi olması lazım neden evlenmemiş sorusuna cevap bulamıyorum...gene labirent var işte ama acaip takıntıları var müthiş bi şekilde başka bi insanın kişiliğinde yaşamakta bu da yalnış herşeyden önce biz beniz yahu.......

:) :) :) :) :) :)

@Kudret Kurtcebe

Desene tam Doktorluk vaka :eek: Ana parası yesende nereye kadar :( Hazıra dağmı dayanır :eek: Annesimi istemiyor evlenmesini yoksa :)

@Zafer Ünlü

anne başından atmaya çalışıyor....bi arkadaşın bana raporu bu olayı o görmüş hastanede çalışan bi arkadaş anne rahatsızlanmış galba ...onun bana dediği ben onun yalancısı olmaktayım evet bu topik psikanaliz topiği oldu 22 mayısta birileri kapı dağına giderken biz onu çözmeye çalışıyoruz .....
ama aslında ona iyilik yapmaya çalışıyoruz.....
evet bazı anneler vardır, baba ölmüş ise,tek oğul ise anne evlenmesini istemez bu da psikolojik bi vaka valla anama 2 yıl baktım kollarımda öldü evet ben cennetliğim artık ordada evellallah bisiklete bineriz hurilerle....

:) :) :) :)

22 mayısta başıbüyük kayış dağı ve aydos dönüş aynı güzergahtır .....

Tamam abi bana uyar başka gelmek isteyen arkadaşlar varsa onlarda gelebilir.

Arkadaşlar selamlar

Son karar Poyraz mıdır?BUluşma yeri ve saati ???

Görüşmek üzere:)

@Eren Tublek

Eren uzun süredir poyraz yapmadık bu hafta şöyle bi poyrazdan eselim dedik Buluşma yerimiz Üsküdar vapur iskelesi saat 09.00 da buluşuyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ser
@Hasan Bahri Toros

tamamdır dostlar.09.00 da görüşmek üzere

@Kudret Kurtcebe

Abicim sen ecelinemi susadın yoksa :eek: boşver oyu boşver hükümeti Ben oyumu urba şefine verecem :eek: bak gör neler olacak bu Türkiyede yer yerinden oynayacak :eek: Sahi dün akşam merkez üssü Kütahya Simavda 6.0 şiddetinde deprem meydana geldi. Buradan tüm depremi hisseden depremzadelere geçmiş olsun diyorum :(

@Zafer Ünlü

valla olur sen verirsin urba şefine hakket yer yerinden oynar valla ,,,,,

:D :D :D

dün akşam olan depremi ben hissettim kütahyada oldu gerçi ama ...valla geliyor istanbul depremi.........herkezi fena halde bi bela bekliyorki kurtuluş yok yandık gittik valla....ben talim yapmaya başladım 2 kattan aşağı atlama provasıda ama sakat doğal gaz borusuna plastik ip bağladım ....

:D :D :D :D

aşağı onunla ineceğim ..valla bu takdik tutacak bina sola doğru yatarsa durum vahim tabi altta kaldık demektir ama sağa doğru yatma olursa pencereden kaçarız ipten aşağı sarkarız ......düşündüğümüz şeylere bak gülermisin ağlarmısın ......

:) :) :) :) :)

Dersimiz deprem tatbikatı :eek: Japonyada 9.0 şiddetinde deprem oldu ama japonlar depreme dayanıklı binalar yapıyor bizimkiler gibi değil :eek: tsunamide çok zararları oldu bunu hepimiz biliyoruz Japonlar deprem olunca bizimkiler gibi camdan atlamıyor :eek: gayet sakin bir şekilde soğukkanlılığını koruyarak hareket ediyorlar :) Şöyle bir örnek vereyim asyada büyük bir deprem oluyor ve çocuklar depreme okulda yakalanıyor tabii korkudan hepsi sıranın altına giriyor ve çoğu ölüyor :( halbuki sıraların altına değilde sıraların yanına çömelseler çoğu yaralı kurtulabilirdi :eek: çünkü bina çöktüğünde hayat boşluğu dediğimiz yerlerdir bu aralar kurtulma şansımız biraz olabilir Hemen pencereye veya merdiven boşluğuna veya balkona koşmayın çekyatta oturuyorsanız hemen yanına çömelin yatıyorsanız hemen yatağınızın yanına çömelin ben dün akşam tatbikatını yaptım bile :)

Eğer anam halı yıkatmazsa bende varım :) . Yaz tahtaya mehmet şer

Geri