Scudo Sports

'' 22 mayıs pazar ne yapalım ''

@Kudret Kurtcebe

Tamamdir abi

program belli olur olmaz haberdar edecegim:)

Scudo

hasan bi ara şu iznik e bakalım ...tabi zaman var rota bu 2 .tur yaptım ama burdan yapmadım yol durumunu bilmiyorum haritadan not aldım kağıt yanımda olacak ve bu güzergah toplam 118 km gebzeye banliyö treni ordan feribot topçulara ,istikamet karamürsel tarafından 9 km sonra atatürk caddeden güneye inmece kızderbent ve boyalıca ve iznik dönüş aynı ve gebzeden trene .....temmuz olabilirse gideriz...

her pazar ilemle ilgilendigim gibi bisiklet bakımı ile ilgilenmeyi tercih edelim bence askerdeki cuma günleri silah bakımı gibi yani :)

22 mayıs kurtdoğmuş.............şimdilik hava şartları ne olur bilinmez bu sene bi garip..........

kontenjan yok ...evet aşağıdaki dostlar kurtdoğmuşa gelip gelmeyeceklerini belirtebilirler çünki aşağıdaki kadro kartepe içindi...gerçi enver dost kurtdoğmuş için kota koymuştu ama o kota genişledi...

1- kudret -o.k
2- korsan hasan
3- eren tublek -haber edecek...
4- mehmet ser
5- engin özen.
6 -enver buba

Abi bi ara İznik yapalım veya Soğuksuda olabilir hatırlıyorsan soğuksuya giderken ne rüzgar vardı :eek:

@Hasan Bahri Toros

hakikaten ..o gün şansımıza yol boştu ama şimdi acaip olmuşturdur ora .....,,,
yav ne günlerdi.....

@Hasan Bahri Toros

vay be darubtan kim kaldıki.....
gerçi artık bisiklet grubu oluşturmanında bi anlamı kalmadı en iyisi özgür takılan insanların bi araya gelerek turlar yapması ...
sado yok kayboldu gitti nerde bayer.....
valla biliyorsun o kadroda en fişek adam bayer idi bi de sen ama kenan arpaçta delininde delisi idi ...erikliyi hiç unutmam o adam 7 km lik rampayı bi çırpıda çıktı ben arkada sen yoktun o turda, delmeceye gitmiş ondan sonra beni erikli girişinde yakaladı ağbi dedi millet nerde ben şaşırdım adam tam bi rampa çekirgesi idi gerçi o darubta değildi ama bizlen gelmesi bizi hep onurlandırdı iyi dostumuzdu geçenlerde gördüm motora merak sarmış artık ....
kartepe 5 temmuz hikayesi unutulurmu 14 km durmadan çıkıldı bir saat 52 dakikada aldım o rampayı aslında gene yapabiliriz, bakalım eski kondüsyon kalmışmı saat tutarak 14 km yi durmadan çıkalım kuzu yaylasına kadar ...birinci ikinci ip gibi aralıkla almıştınız bir dakika ile yalnış hatırlamıyorsam 1 saat 27 dakika da sen 1 saat 28 dakikada kenan arpaç 3.üncü bayer bir saat 42 idi dördüncüde biz olmuştuk,,,,

Kurtdogmus yol bisikletine uygun mu?
iznik turu olursa bende katilabilirim

@cenkgultekin

valla arkadaşım senin yol bisikletine uygun yer bence avrupa yakada göktürk bence oralarda bol bol takıl ,ayrıca şile anadolu yakada ama çok ağırdır rampaları, meşhurdur ,kurtdoğmuşa gelince tamamıyle offroaddur yani senin anlayacağın istanbulda yol bisikletine ekmek yok, seçeceğin güzergahlar hep aynı olur ayrıca beşiktaştan kilyos a kadar ve hatta garipçe ve rumeli kavağına yol bisikletine uygun yollar var ...
ve gene üsküdardan poyraza anadolu yakada ve gene anadolu yakada sabiha hava limanı yolu...
iznik e gelince kaynarca ekibi dostlar gitti ama toprak yollara daldılar ve zorlandılar üstelik rampa ......benim yukardaki haritadaki güzergahı bu forumdan kimse gitmedi ve o yolun yol bisikletine uygun olup olmadığını bilmiyorum açıkçası seni kötü süprizde bekleyebilir benim bisiklet her yola paristir yani modifiye edilerek şehir bisikleti tarzına dönüştürüldü,stabilize gidiyor sert toprak yolda gidiyor ........tabi offroad da hikaye, yalnız kurtdoğmuşta enver dostun canavarını alacağım 9 kilo 250 gramlık karbon scott ı ....

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/1_int.jpg

Sunday 5/15/2011
Plenty of sunshine
High Temperature: 21°C
RealFeel: 25°C
(link) (link)

ayın 15 i belgrad dedik ama enver dostun turu var ona eşlik etme olayı hava durumuna bakıyor iş ve hava güzel bu nedenle öncelik sırasını kurtdoğmuşa verdik 22 si belgrada gitti...................

önümüzdeki hafta kurtdoğmuş.. bir sonraki hafta da kartepe diye biliyordum.. kartepe iptal mi bu durumda kudret abi..

@engin özen

kartepe topiği açıldı 19 haziran değişiklik olması havaların garip şekilde gitmesi açıkça gribal enfeksiyon kapma olayı ,tv lerde uyarıyorlar bi sıcak ve bi anda hava soğumakta böyle anormal hava değişimi bisiklet üstünde iken adamı fena çarpar terlersin sonra bi durursun aynen şifayı kaparsın bu günler tehlikeli havalar 15 mayıstan sonra hizaya gelecek ..15 mayıs kurtdoğmuş kontenjan doldu enver üstat kapattı 200 km ye denk bi tur bu ve bi sürü rampada çabası üstelik offroad ....asfaltta gitmeye benzemeyecek bu iş ...
22 mayıs belgrad olur herhal..

15 mayıs ------------kurtdoğmuş kesin................
enver dost kesin dedi...............
22 mayıs istek olursa belgrad yaparız.................

22 mayıs belgrad isteyen olursa..................
yada poyraz..................

22 mayıs yağmurlu.....

:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/18_int.jpg

Sunday 5/22/2011
Rain
High Temperature: 21°C
RealFeel: 21°C
(link) (link)

bu pazar hava iyi ben durmam ...belgrad yada poyraz yada polinez ....seçim sizin..

Kudrettin abi nassın ben epeydir yoktum buralarda memleketten yeni gelmişem :) Bizim Hasip ağa nasıl üzledim önii :D bu ara forum çok sakin neden acaba :eek: Ben olmayınca böylemi oluyor :p

@Zafer Ünlü

sensiz olmaz olamaz .....
sen doğruları savunduğun için hep eksilerde kaldın sanal dünyada anlaşılmıyor kimin ne olduğu ama biz biliyoruz sahada kimin ne olduğunu ama açık açık yazınca biz suçlu oluyoruz kendi namıma artık sustum ve kozumu artık çok fena bi şekilde sahada hallediyorum sakın üzerine alınma sana değil bu sözler ....o kendini çok iyi bilir adı kırmızı urba ama foruma saygım olduğundan artık ağız kavgası burda olmayacak sabahtan akşama kadar face de duvarına çakılmış bi ruh hastası evden çıkmayan ana parası yiyen bi papağan aynı şeyleri sayıklıyor ve onu izliyorum
bence bu adam ümitsiz bi vaka ......
hasip aga gelir birazdan....

:D :D :D

@Kudret Kurtcebe

Bu urbada neyin nesi madem işe yaramıyor bu urbayı koyalım torbaya atalım denize balıklar bi ziyafet çeksin :D

Geri