Scudo Sports

'' 22 mayıs pazar ne yapalım ''

@Mehmet Ser

kartepe --22 mayıs pazar....
kontenjan 10 kişi

1- kudret
2- korsan hasan
3- eren
4- alper
5- enver buba....
6- mehmet ser
7- engin özen..

saat 07.30 haydarpaşa....
09.24 derbentteyiz ve bir km sonra rampa 21 km dir 1640 a çıkacağız kuzu yaylasına kadar durmadan gidenlere eyvallah gidemeyenlerede eyvallah kuzu yaylasında duracağız ve esas işin zoru ondan sonra başlayacak 7 km var zirveye bunun son 3 km si kayalıklı offroad yoldur silik teker kullanıyorum burda dikkat etmeliyim çıkarken kaydırma olabilir yada inişte de olabilir yalnız kartepe için bu adrenalin çekilir 10. tur olacak evet aksilik olmaz ise....

dönüşte 17.56 adapazarı trenini kaçırabiliriz...evet 19.31 i yakalarız....ondan sonra 21.48 de var...
ama geç olur ertesi gün çalışan arkadaşlar için..

Scudo
alper benli dostum .....
bu gün beşiktaşta senin bisiklete baktım o bisiklet ile kartepe zor daha doğrusu olmaz, gidon seni rampada yorar gereksiz aksesuarlar var 21 km rampadan bahsediyorum o bisiklet ile imkansız ...

kudret abi, gidonun icabina bakamasam bile fazla agirliklardan kurtulacagim yarin. yarin spd ayakkabilar da gelecek. 8 mayista bir degerlendirme yapariz kudret abi. tempoya uyamazsin dersen ben de kimsey yuk olmak istemem zaten. daha ileriki bir tarihte katilirim. tesekkurler.

@alper benli

oluşacak durum şu olur arkada kalacaksın ve biz devam edeceğiz ve sonuçta sen zevk alamıyacaksın bu durumdan, çünki rampada durma olayı çok ters gelebilir insanlara, kuzu yayaasına kadar 14 km rampa durmadan çıkacaklar var aramızda hasan örneği o durmaz zannetmiyorum kuzu yaylasında bekleyecek zati ama fazla bekleyemeyiz o vakit zirveyi göremeyiz çıkabildiğin yere kadarda çıkabilirsin diyecem ama o rampada o gidonla asla olmaz gidonu değiştirirsen sana kolaylık olacak spd ye geçmen iyi ama gidonu da değiştireceksin gösterdiğim dört adet aksesuar atılacak o bisiklet kartepeye uyarlanacak aksi takdirde çileye dönüşür bu iş senin için..
herşey olduktan sonra sorun yok ve herşey tam olunca çıkabildiğin yere kadar çıkar yorulduğun yerde bekleyeceksin dönüşte seni alacağız .....

kartepe --22 mayıs pazar....
kontenjan 10 kişi

1- kudret
2- korsan hasan
3- eren
4- alper
5- mehmet ser
6- engin özen..

saat 07.30 haydarpaşa....
09.24 derbentteyiz ve bir km sonra rampa 21 km dir 1640 a çıkacağız kuzu yaylasına kadar durmadan gidenlere eyvallah gidemeyenlerede eyvallah kuzu yaylasında duracağız ve esas işin zoru ondan sonra başlayacak 7 km var zirveye bunun son 3 km si kayalıklı offroad yoldur silik teker kullanıyorum burda dikkat etmeliyim çıkarken kaydırma olabilir yada inişte de olabilir yalnız kartepe için bu adrenalin çekilir 10. tur olacak evet aksilik olmaz ise....

dönüşte 17.56 adapazarı trenini kaçırabiliriz...evet 19.31 i yakalarız....ondan sonra 21.48 de var...
ama geç olur ertesi gün çalışan arkadaşlar için..

hasan enver yok ailesi ile beraber olacak .....22 sinde kartepeye gelemez ,,,,

@Kudret Kurtcebe

Abi tarih yaklaşsın duruma ve havaya göre bakarız olmadı Haziranda gideriz :)

@Hasan Bahri Toros

hasan biliyorsun ben sana bakıyorum sen o.k de giderim ama baktıkki kimse yok iptal ,22 sinde başka olay yaparım ferdi takılırım .......
kontenjan 10 kişi dedik ama bu havaların bi anormal oluşu bana bi garip geliyor geçen sene böyle değildi her sene daha kötüye gidecek gibi...
evet bence havanın durumuna gene bakarız evet 22 sinde hava iyi olursa gideriz....biliyorsun 5 temmuzda ne oldu çamura battık ve bayer in amortisörü dağılmıştı ,,,,

:( :( :( :eek: :eek: :eek:

1- kudret
2- korsan hasan
3- eren
4- alper
5- mehmet ser
6- engin özen.
7 -enver buba

son durum kartepe yapılmıyor enver buba ile olmak için rotamızı kurtdoğmuşa çeviriyoruz 22 mayıs kurtdoğmuş................

22 mayıs kurtdoğmuş..
15 mayıs hava iyi ,,,,,,,,,,,,,
hasan belgrad dedi...............
enver ne der bilmiyorum ..............
ama 15 mayıs hava iyi , cumartesi ise hava açık yalnız cuma yağış var bu nedenle kurtdoğmuş olmaz toprak yumuşak ve çamurdur bu bi hafta yağmur yağmış oluyor 22 sine kurtdoğmuş,gerekirse toprağın iyice kuru olması için ,haziran 12 sine 5 haziranda köprü geçişi var ...............

22 mayıs ............kurtdoğmuş..........
1- kudret
2- korsan hasan
3- eren
4- alper
5- mehmet ser
6- engin özen.
7 -enver buba

@Kudret Kurtcebe

Bu durumda Kartepe ileri bir tarihe ertelenmis oluyor.Degil mi?

@Eren Tublek

evet hasan ne derse o ...
o bizim maskotumuz maskotsuz bi yere gitmem doğrusu..

:) :) :) :) :) :)

22 mayıs ............kurtdoğmuş..........
1- kudret
2- korsan hasan
3- eren
4- mehmet ser
5- engin özen.
6 -enver buba

1- enver dostumun bisikletini alacağım .o gelmez ise zati ben gelemem
2- enver dost 15 ine kurt derse o vakit hasan ne diyecek
3- düğümü kim çözecek hem hava hemde hasan ile enver............

:) :) :) :) :) :) :)

Oylama yapalım Kartepe Haziranda yapılsın diyenler :p

@Hasan Bahri Toros

artı -----------1

varım........

tarihler
5 haziran -dünya bisiklet bayramı ---köprü geçişi var..........
12 haziran ...........

hasan enver dost mesaj attı evet 15 mayıs yağmur var belgrad olur ama kurt doğmuş olmaz 15 mayıs yağmurlu.........
22 mayıs a kaymakta kurtdoğmuş.........

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=81825&page=18

Madem öyle kartepe yi hazirana atalım

12 haziran seçime geliyor yanlış yazdım yukarda , o vakit 19 haziran diyelim kartepe, çünki 5 haziranda köprü geçişi var..

Kartepe yol bisikletine uygun bir rota midir?

@cenkgultekin

malesef zirve uygun değildir...şöyleki 21 km rampa, eğim 9 ........düz yol yok rampalar üst üste.............
14 km rampa, asfalt çok iyi ,kuzu yaylasından sonra giriş, önce mıcır asfalt sonra toprak kayalıklı yol tam 3.5 km dir.............
ve hep rampadır .................
evet kontenjan 10 kişi demiştik.............

1- kudret
2- korsan hasan
3- eren tublek
4- mehmet ser
5- engin özen.
6 -enver buba

dostlar bu topiğin adı neydi 22 mayıs ne yapalım...evet şimdilik kurtdoğmuş gibi gözüküyor evet 15 mayıs hava yağmurlu şu an öyle kesin sonuç 14 mayısta belli olur belgrad yatar o gün ve 22 sine kurtdoğmuş deriz.....kartepe için ayrı bi topik açacağım burası bu topik çünki kurtdoğmuşa doğru gidiyor....

22 mayıs kurtdoğmuş.............şimdilik hava şartları ne olur bilinmez bu sene bi garip..........

kontenjan yok ...evet aşağıdaki dostlar kurtdoğmuşa gelip gelmeyeceklerini belirtebilirler çünki aşağıdaki kadro kartepe içindi...gerçi enver dost kurtdoğmuş için kota koymuştu ama o kota genişledi...

1- kudret
2- korsan hasan
3- eren tublek
4- mehmet ser
5- engin özen.
6 -enver buba

Kudret Abi

O hafta,hafta sonunu 19 Mayis tatili ile birlestirip Istanbul disina gitme ihtimalim var.Eger oyle olursa ben gelemem.Gittigim yerde yapacagim tek kisilik turun fotolarini atabilirim ancak:)

Fakat Istanbulda kalir biryere gitmezsem bende sizinleyim

@Eren Tublek

o.k duruma göre bakarız ....
bu sene bu yağmurlar herşeyi berbat etti valla bi offroada soyunduk onada yağmur izin vermiyor ...............dostlar sevmiyor çamuru ama ben o bisiklet için çamur mamur dinlemem enverin scott ı dehşet dehşet midyum kadro 9 kilo 800 gram tahminim yada 9.250 gram ,,,,,,
15 mayıs yağmur var 22 si belli değil,,,,,sen bizi haber et eren ............

:in: :in: :in:

Geri