Scudo Sports

'' 22 eylül pazar köprü geçişi ''

@Çağlar İLİ

Ok.Cok gecmis olsun..

Scudo
yarinki kopru gecisi icin bisikletini kiralaya verebilecek arkadas varmi? avrupa yakasindayim. yarin sabah erkenden alir, gecis sonrasi aldigim gibi birakirim. kimligimi birakirim istenen her turlu guvence ve referans verilir :) eski yeni farketmez. yurur durumda olmasi yeterli. bisiklet kiralayan heryerdeki bisikletler ayirtilmis. arayin veya caldirin donus yaparim 0534 399 42 59

@Murat Ozgul

dernek başlayacak saat 10.30 da ,,herkes orada toplanacak saat 11.00 de hareket olur yada 11.30 en geç,,

@Ali İhsan Kırdaş

sahilden ali dostum direk karaköye oradan inönü staddan yukarı lütfi kırdara, kime sorsan sana gösterir,,sabah saat 08.00 de yola çıkın anca gelirsiniz..

@M.Yalınkılıç

yalın bey bu link derneğin lingi oradan yardım isteyebilirsiniz..

(link)

http://www.evlilikfuari.com/image/2406

kuş bakışı lütfi kırdar salonu..

http://www.georarchy.com/Data/Place/Images/Medium480/13247.jpg

lütfi kırdar toplanma alanı saat 10.30

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Nerede?http://ilgiliforum.com/Smileys/default/forumvatantc.gif Oraya Nasıl Gidilir?

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı civarında; Cemil Topuz Açık Hava Sahnesi, Harbiye Ordu Evi, Hilton Kongre ve Fuar Salonu, Beşiktaş, Mega Residence Hotel ve Kenter Tiyatrosu bulunmaktadır. Bunlardan herhangi biri bulunduğunda Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayının bulunması kolaylaşır.

evet beşiktaştan lütfi kırdar yolu aşağıda..

(link)

11.00 de lütfi kırdardan çıkış olacak ve yağmur gelirse gelir ,,,ve bir saat 12.00 de bitecek sağanak nereye düşer yeşil alanlara yüksek yerlere tabi görelim yarın ne eyler hava ..bi de bakmışızki güneş paso,,,

kazasız belasız bir gün geçirmenizi dilerim..

bu tür etkinliklerin darısı,İzmir'imizin başına..

Yarın görüşmek üzere arkadaşlar... ;) Tek korkum yağmur inşallah çok yağmaz hatta hiç yağmaz...

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
@Çağlar İLİ

Çok geçmiş olsun Çağlar bey, evladınızın sağlıklı haberlerini bekliyoruz..

şifalar dilerim..

• Maks UV İndeksi: 4 (Orta)
  • Gökgürültüsü: 20%
  • Yağış: 1 mm
  • Yagmur: 1 mm
  • Kar: 0 cm
  • Buz: 0 mm
şimdi yağış 1 saat 1 mm demek biraz kalın demek 0.1 değil 0.9 değil ,1 mm yani ıslatacak ,yağmurluk gerekebilir,,
atay senin teker silik dikkat durumu,,

Valla ne yalan söyleyeyim beni yarın için yağmur değil de rüzgar korkutuyor.
Malum, köprü tam anlamı ile her yönden rüzgara açık durumda. Bir de yarınki hava koşulları nedeniyle rüzgar kuvvetinin artacağı aşikar. Bunun üzerine bir de o kalabalığı düşünüyorum da rüzgar yüzünden biri dengesini kaybetse arkasındakiler için ciddi sıkıntı yaratabilir ya da rüzgarın kendisi bile pek çok şeyi zorlayacak bir boyuta gelebilir.

@Sefa.

sefa dostum,40 km diyor wunder ,
kuzey yani poyraz olacak..ama mesafe kısa ,,

Pazar
(link)Yağmur Olasılığı. Yüksek: 21C. Rüzgar Hızı: 20-40 KM/S. Rüzgar Yönü: Kuzey. Chance of Precip. 70%.

Abi sahilde giderken bile 20-25 km/s'lik rüzgarlar adamı zorluyor bazen, köprüde bunun kat sayısı daha da artar. Hele bir de deneyimsiz ve sırf bu olayı yaşamak için koştura koştura gelenleri daha da fazla etkiler bu rüzgarlar. Ben bir şekilde yavaşlar (gerekirse en sona kalır) ve o şekilde kendi güvenliğimi sağlarım ama pek çok kişi yarın gözü kara bir şekilde davranıp güvenliğini hiçe sayacaktır. Bizim kanımızda var bu maalesef. :/

Parkurun hiç yokuş olan bir kısmı var mı?

Birde öncüleri geçmeyin uyarısı var ya bu öncüler kaç km/s hızda gidecek ki?

Bunu soruyorum çünkü ben çok yavaş sürüyorum da sonra arkalarda kalıp kaybolmayayım :eek:ha:

@Murat Ozgul

var. köprü bittikten sonra 300 400 metre bi yokuş var. başka yok. ama beylerbeyi'ndeki tünele girmek için de ters yöne sapılmayacaksa yine bi 100 metre kadar yokuş olacak. başka yokuş yok.

kudret abi geliyordum geri döndüm yağmur bastı

Geri