Scudo Sports

'' 22 eylül pazar köprü geçişi ''

@Kudret Kurtcebe
Estağfurullah, o nasıl laf abi?
Sen daha benim gibi kaç kişiyi cebinden çıkartırsın. :)

Senin durumun sadece şundan kaynaklanıyor, bu köprünün tadını defalarca almışsın zaten. Fırsatın varken antrenman yapmak yerine buraya gidecek olmak sıkıyor canını o kadar. :) Yoksa Polonez'e gidecek olsan o yağmurlar sana hiçbir sorun çıkartmaz, sağanak, tipi, fırtına falan dinlemeden atlar bisikletine basar gidersin sen. :D

Scudo
@enver avcı

enver babo ekime ayar çekelim 6 ekim yağış var ,yalnız avrupa yakada biliyorsun tekirdağ olayı var ama dönüş ne durumda gene sakatlardamı ,biliyorsun oranın dönüşte dar yollarını, .avrupa yakada olursa karaburun olabilir hiç gitmedim..

farketmez kudret baba.karaburun da yaparız ama hani sanki canım ciğer çekiyor... edirne yolları taşlı gibi ....

@enver avcı

aneyyyyyyyyyyyy
sabah 04.30 da çıkışta olmak var tabi ben geleceğim ama nasıl ...:eek:ha:

alırım ben seni fsm köprüsü civarından..ne zaman yolda bıraktık seni kudret baba... ;)

@Kudret Kurtcebe

kudret baba gün içerisinde Karaburun d düşünürsen bizde Bi kaç arkadaş karaburuna tur yapacağız. Karşılaşırız umarım :) tabi Edirneye kaçmazsan

Karaburun rotası nasıl bu rotanın harıtasını eklerseniz sevinirim..

Bu arada hava nefis inşallah yarında böyle olur ..

Kudret abi son durum ne yarın ıcın ??

@Ugur Basdag

enver babo topik açar edirne için bakalım ,şimdi malum sorun erken çıkış noktasına varmak pazarları saat 03.00 de vapur nere ,köprüden geçeceğiz bu pazar 24 saatte açık bi köprü olsada bende vaktin de olsam buluşma yerinde karaburunuda bilare enver dostum açar ise burada haberleşme olur,,

@M.atay

atay iki gündür hafif bel ağrısı var bunun nedeni pencereyi açık bıraktık ondan herhalde sabah çiğini yedik tabi ,açıldı sırtım sıcak su banyosu yapacağım, saat 08.00 de ben kadıköy beşiktaş iskeleye gelirim,,

@M.atay

haritayı hazırlayayım,,

(link)

eminönü çıkış valla 60 km dönüşte aynı yol 120 km fazla değilmiş..

(link)

1 saate düştü yağmur 11.00-12.00 arası tam yolda iken yağmur olacakta ben zannetmem yağmura yakalanacağımızı yeşillik alanlara indirir, bu kısa yağmur geçişi cildimizi pek bozmaz,,

Kudret abi ve diğer dostlar ben şahsen bu forumdan tanıdığım kimse yok. Ve bu 2. tur olacak ilk turum bisikletliler derneği iftardan sahura idi. Allah kısmet ederse yarın bende 8:00 gibi kadıköy beşiktaş iskelesinde olacağım. Kudret abi ve M.Atay sanırım sadece sizi tanıyabileceğim zira kalabalık olacak gibi... Yüz yüze tanışmak dileğiyle... :)

bisikletliler derneği facebook sayfasından,

iett den gelen bilgi, bisiklet alacak hatlarımız
4 kadıköy - pendik
16 d kadıköy-pendik
bn 1 halkalı – eminönü
bn 2 küçükçekmece – eminönü
81 yeşilköy –eminönü
metrobüs de yardımcı olunacak ancak önemli bir rica var, dolu otobüslere bisiklet ile binmek için ısrar etmeyiniz bir sonraki aracı bekleyin veya gerideki durağa doğru metrobüs ile seyahat edip otobüs dolmadan önceki duraklardan birinden tekrar binin, yolcuları rahatsız etmemek birinci prensibimiz olmalı.
hatlarında 22 eylül 2013 tarihinde saat 06.00 – 14.00 saatleri arasında bisikletlerle yolculuk yapılmasına imkan sağlanacaktır.

08.00 de kadikoy-besiktas iskelede olurum..

Caglar, ben 07.00 -07.30 arasinda pendik-bostanci arasinda olurum bu rota uzerindeysen beraber kadıkoy iskele istikametine gidebiliriz.

@Çağlar İLİ

çağlar dostum,
yarın saat 08.00 de ,kadıköy beşiktaş iskelede olacağım ,,görüşmek üzre,,,

Hourly Data6AM12 Noon6PM12 Midnight
Sıcaklık | Çiğ Noktası17 | 921 | 1321 | 1319 | 14
Rüzgar11 km/h KKB30 km/h Kuzey34 km/h KKD21 km/h KD
Nem oranı59%59%61%72%
Chance of Precip.0%30% 10%40%
Bulutluluk36%29%47% 26%
DurumParçalı BulutluYağmur OlasılığıParçalı BulutluYağmur Olasılığı
Gün Doğumu & Gün Batımı

wundere göre bir saat yağmur bizi bozmaz,,12 de geceyarısı yağmur var zati ,,,çiğ noktasına dikkat adamı hasta eder bu hava,
bi sıcak bi soğuk artık kışlık bisiklet takımları çıkacak anlaşıldı,,

atay, kerim ,erkan
saat 08.00 de üsküdar motor iskeleden 5 dakikada geçeceğim öte tarafta vapurda 20 dakikada vakit geçmek bilmiyor, ve sevmiyorum o vapurları zati ,köprüden geçiş olsa basar geçeceğimde yok malesef,,,evet 3 lira geçiş ,vapur fiatı,,ama 5 dakika..
yağmur olduğu için polinez yatar enver babo ile bi kanlıca yaparız yoğurt yemece olur,,

saat 09.00 gibi Çengelköyden Üsküdar'a hareket,katılmak isteyen için birlikte pedallanır,saygılar...

Merhaba. ben zeytinburnu tarafindsn gelecegim bilen arkadaslar varsa en yakin nereden gelebilirim? sahilden gelmem ne kadar surer sizce?

@M.atay

Hocam benim ufaklık ateşlendi.. Bu gece belki uyumak yok ateş nöbeti bekleyebilirim. İnşallah iyi olursa son dakikaya kadar bekleyeceğim muhtemelen metro adliye( turkcell) durağından kadıköy sahil yapacağım. Ama sahilden gelirsem mutlaka yazarım.

Geri