Scudo Sports

203 lük rotorlar hakkında soru

ömer yayla

Daimi Üye
Tepki
74
203 lk rotor alamyı düşünüyorum sizce artıları ve eksileri nelerdir bu konuda bilen arkadaşlardan biraz bilgi alırsam sevinirim

Scudo
203luk rotorun performansı diğer rotorlara gore daha yuksektir cünkü diğer rotorlara gore daha cabuk soğuma gösterir.Ama 203luk rotor diğerlerine gore daha cabuk yamulur...

o zamn şöyle söyliyeyim kadro bianchi ultimate maşada f1rst sizce uyumlulugu varmı birde ben bunların uyumlulugunu nasıl ööyrenicem sizce 203 lk rotor takayımmı yamulma gibi sıkıntısı cok olurmu kararsız kaldım

@ömer yayla

yamulma olmaz direk kirilir. emirhaninda dedigi gibi daha iyi tutus saglarsin fakat daha cabuk yamulur. ugrasirsin ve bianchi ninde destekliycegini sanmiyorum. 185mm belkide 203 agir kacabilir bianchi icin.

Maşanızın desteklediği en büyük rotor 185 mm.Kadroya da 160 lık takarsanız yeterli olacaktır.

bi kere arkaya yani kadroya 203 lük rotor zaten olmaz
öne yani maşa ya gelince denildiği gibi maşanın desteklemesi lazım
her ne kadar desteklesede bende vardı evet güzel bi tutuş sağlıyodu ama denildiği gibi çabuk yamuluyudo
ama hepsinden öte çok güzel bi görüntüsü oluyo:))

öncelikle kadro bianchi ultimate pro kdro ama genede vaz gecicez geliba 203 lük rotorlardan

eğer uzun inişler yapmıyorsanız 203luk rotora gerek yok arka 160 on 180 rotor capı idealdir...

ben kendımden bılıorum 203 luk hyes strockerın rotorunu kullanıyorum herhangı bır sıkayetım yok ısınma derecesı uzun kullanıma baglı soguma performansı süper küçük ve büyük rotor arasında kı tek fark rotor buyudukce kıtleme(tutuş) daha iyi olcaktır saygılar..:)

@semihh

Hem gec soğur hemde gec ısınır baskı yuzeyi fazla olduğundan....

Geri