Scudo Sports

2016 Model Look bisikletler stoklarımıza girmiştir

Scudo
Adamlar kambur bisiklet yapmis.

almasına alalım da 800 liraya bisiklet mi olur diyenlerle daha başa çıkamıyoruz.

Grupset gümüşten falan herhal.

kasmayın bu kadar paraya anca look olcak zatende alacak olan arkadaşta ufak bi araştırma yapıp hem italyayı ziyaret edip gezebilir hem de bisikleti ordan satın alabilir.bi ara araştırmıştım gerçekten 5000 avroluk bisikletleri 1000 1500 avro civarına verdiklerini gözlerimle gördüm italyanca bir siteydi yanımdada italyanca bilen biri vardı.

FİYATLAR uçuk ne olmuş yaa ORBEA'lara bakın derim hem kaliteli hem renkler göz alıcı ve ilgi çekici 2016 modellerini yeni geldi çok hoş gördüm.

türkiyeye look gelirse demekki böyle bi etki yaratıyo bizde :D

@mustafa genç
@mustafa genç

Merhabalar insanlar bazi seylerden haberdar olmadan bisiklet sahibi olmus olabilir . Butcesi belki ona yetmistir . 8. 9. Sinif ogrencisidir 300 lira biriktirmistir . Asgari ucretli calisandir yol parasindar kar ermek icin almistir. Ihtiyaci vardir biri elinde fazla olani vermistir ....

Ama oda forumda okuyor sizde okuyorsunuz oda aklina takilani soruyor sizde . Sizin dediginize gore insanlari forumda bisikletiyle siniflandirmamiz gerekiyor . Cift amortisorluler - no name kullananlar - 2. Kalite turk mali bisikleti olanlar - 1. Kalite turk mali bisikleti olanlar - ithaller - calyonu olan - looku olan vs. vs.

Sonuç olarak insanlari bisikletine gore ayristirmayin .

Cevabin look 2016 ile pek bir alakasi olmasada burdan cevaplamak durumunda kaldim.

bu look bisikletler hakkında 2 sorum olacak
1-bu bisikletlerin üst borusu neden bu kadar eğimli
2-sele yüksekliği nasıl ayarlanıyor, benim bacaklar kısa boru uzun gelirse napıcaz testereyle kesecekmiyiz

Resmen ''Look at me'' demiş adamlar

çok çok abartı fiyatlar benimde hayalimde bi look 795 var ama 12 15 razıyım gene 2 sene sabredilir para biriktirilirde 30 nedir hocam ya anca hayal olarak kalıcak almak :agla:

Yorumları çok keyifli okudum :)

Bütün sorularınıza yanıt için: (link) adresini kullanabilirsiniz.

Ayrıca Delta Bisiklet yaklaşık 10 yıldır Look Türkiye distribütörü. Önceden Bisiklet modellerini çok sınırlı sayıda getiriyordu.

Bilen arkadaşlar yurt dışı fiyatıyla aynı olduğunu hatta bazı modellerde Delta Bisiklet' in daha uygun sattığını görmüştür.

Bazı arkadaşların sorularına cevap vereyim.

- Sele boruları kişiye özel kesilerek ayarlanıyor.
- Bazı modellerin jantları düşük seviye çünkü opsiyonla değiştirebiliyorsunuz.
- Look marka bisikletlerin kadroları, sele / sele boruları, aynakol ve gidon aparatları bir bütün olarak çok kıymetlidir.

http://www.lookcycle.com/media/catalog/product/cache/2/image/970x647/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/7/9/795-aerolight-proteam_cmjn_1.png

BU videoyu da izlemenizi öneririm.

(link)

MTB modeli

@ulas Evet Look bisikletler bence o paraları sonuna kadar hak ediyor, fakat daha orta ve giriş seviyesi modellerde bekliyoruz, sadece yarış ve team edition bisikletler gelmiş.

Vallla bu ülkede olsa olsa bu değerli ve elit ürün ancaak WET LOOK olur arkadaşlar,zaten 35 liram olsaydı T-max ile hiiiç durmazz orta asya turuna çıkardım ...

35.000 tl ye bisiklet satandan pazarlama dersi almak isterdim.

@mehmetsunu
Valla aynı lookakalma durumu bende de söz konusu...

Bunlar nasıl fiyatlar? O paraya araba alınır :D :D
Migros'ta 199,90 fiyata çok şık bisikletler var kardeşim, neyine yetmiyor :)

Şaka bi yana da bizim 1500-2000 ilk bisikletlerin fiyatını duyunca gözleri önüne akan tipler var ya, bunlara binip fiyatını söylesen ya çarmıha gererler, ya da firavun ilan ederler...

Bugun lastıgım patladı ve emınonunde taa delta bısıklete kadar elımde gıttım tabı ordakı bır arkadas hemen ılgılendı ve sorunları hallettı bır ıkı parca da alısverıs yaptım. O sırada bu bısıkletlerı gordum super ve goruntulerı cok guzel :D gercekten hic olmasa gidip bir gorun bısıkletlerı ;)

o değil de cannondale süpersix evo ne kadar ucuz bisikletmiş yahu , enseyi karartmayın hemen belki bir gün 1$=1TL olur :D

Geri