Scudo Sports

2016 Model Look bisikletler stoklarımıza girmiştir

Scudo
@7haiku
Almanyadaki 1500€ alan bir isci bu bisikleti taksitle aldigi zaman hayati kaydi demektir. Almanyada 1500€ aylik türkiyede 900TL kazanmak gibidir. Kuzeniniz 510€ ile bu bisikleti alsa ayda en az 150€ taksit ödemesi gerekiyor. Eger hic bir sorumlulugu, ev kira derdi falan yoksa geri kalan 350€, gezmeye falan gitmese evden haftada bir defa cikarsa yetebilir ama tüm özgürlüklerini kisitlama sartiyla.
Yalniz issizlik parasi alana almanyada kredi vermiyorlar, acliktan ölsen bile banka limitin bile yok. Elindeki yetdi yetdi, yetmedi hapi yutdun demektir.;)
O bisikletleri almanyada sadece durumu cok iyi olanlar alabilir. Normal isci falan o bisikletin yanina bile yaklasmaz.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan kocatepe
@Murat Cömez Kuzeniminn sorumluluğu yok keyfi yerinde, 500€ taksite ayırabilir, hem eğlenceyle hem tasarım tarzı bir şeylerle uğraştığı için bilgisayar başından kalkmıyor. özgürlüğü zâten bu :) (Bu arada bisiklet almaz, ayrı konu)
Ben de 3 ay Alamanya' da bulundum, iyi süzememişim demek ki veyâ bizim Türkler ahkâm kesmişler boyuna :) Biraz araştırayım bu konuyu. Eğer dediğiniz gibiyse yine 'maraba' uzaktan seyrediyor her yerde.
(Niyetim de iyi niyetlice kendi kendime düşünmekti, ben de ahkâm kesenlerden olmayayım)

@Sinan Coşaran
bana bitane aldırabilirsin (hediye olarak yani:srnsml::srnsml::srnsml:)

bisikletçiyle dalga geçilen fiyatlar bunlar... ayrıca bana göre bisikletin ruhuna da ters.
bisiklet basit olmalıdır, bunu bilir bunu söylerim. bisiklet kibir kabul etmez, paran kadar konuş demez.
dememelidir.
şuan 450 liralık bir bisikletim var, bana her türlü yetiyor. 60 kmlik turları da rahatça yapıyorum, gerektiğinde hız da yapıyorum ... 1-2 sene sonra başka bir bisiklet almaya kalkarsam, bunun fiyatı da 1000-1500 tlyi geçmeyecektir büyük ihtimalle.
alamadığımdan değil, 3000-5000 de verebilirim bisiklete ama bence israf olur sadece.
verene de saygım var.

şu bisiklet 2000 lira olsa ne güzel olmaz mıydı :D
http://cdn.coresites.factorymedia.com/rcuk/wp-content/uploads/2012/09/LOOK695driveside.jpg

Ya bu bisikletler aslında güzel ama o tutma yerleri yamuk olanlara amortisör koymamışlar, çukurlar falan var yollarda, ne bileyim?
Birde sanki fiyatı biraz yüksek gibi...

şunu alan adamın aklına tü.. derim nebiçim bir iğrençliktir bu görüntü bu benim düşüncem tabiki,

tesadüfen gördüm konuyu ; naçizane var bende bi tane, duvarda da duruyor öyle :) öyle çokta ahım şahım birşey değil arkadaşlar ama oldukça hafif yapmışlar mereti bendeki 2013-2014 modeli sanırım ben kadro ve grupset olarak bir arkadaşımdan almıştım resimdeki haliyle herşey dahil 6700 gr , şimdi 6400 lere çektim gerçi ama o resimi paylaşmayayım :) bendeki modelin ki bir çoğuda öyle en dikkat çekici yanı boğaz açısını istediğiniz gibi yukarı aşağı ayarlıyorsunuz , aynakol uzunluğunu 170-172.5 -175 olarak ayarlayabiliyorsunuz ve ful karbon çok hafif olan aynakola 110 ve 130 bcd yapraklar takabiliyorsunuz yani aynakol hem 50-34 hem 53-39 oluyor onun dışında başka bir özelliği yok , bir sürü şey yazıyor üstünde yok darbe emici vibrasyon kesici fasa fiso şeyler :)

@Bülent ÖZER Maşallah, güle güle kullanın. Dediğiniz gibi pek de bir özelliği yok, olanları da fasa fiso şeyler :D

• Beğen
Tepkiler: Bülent ÖZER
kibirli fransız nolucak hıh :ckkmk:

@7haiku
"Hattâ 23 yaşındaki kuzenim işsizlik maaşı olarak 600€, net ise 510€ alıyor. Zorlasa işsiz hâliyle alır alt gibi alt modelini"
Siz kuzeninizi issizlik parasi aliyor deyince bende issiz sanmisdim. Bence 3Ay da almanya süzülecek gibi bir memleket degil ve ayrica ahkam kesende cokdur orada. Her duydugunuza inanmayin bence.

İki gündür inceliyorum ama harbiden adamlar yapmış.

@ulas
redbull geç kalma yarışında gemideyken bisikletimi almak için önüne yığılmış bisikletleri sıra sıra kenara koyuyordum. en son look marka bisiklet kaldı.
onuda kaldırmak için bi hamle yapayım dedim resmen bisiklet havalandı dedim bu ne hafiflik. :ssrtcbya:
markaya bi look ladım bak. yani markaya bi baktım look :eek:
şeytan aklıma giriyodu da zor def ettim. güzel bisiklet dedim maşallah dedim. 9 dan hafifti ağırlığı.
adamlar harbiden yapıyo. aylık gelirim üst seviye olsayd bende alırdım da işte öyle :D

Aletlerin fiyatları ustundeki donanımlara gore aşırı yüksek.o fiyatlara anternatif daha iyi makineler alınabilir

Bu işler yaşam biçiminin yanı sıra aynı zamanda da hobi meselesi. Hani 35binlik bisiklet için demiyorum ama bugün elimdekinden daha aşağı ve ucuz modellerin de işimi göreceğini düşünüyorum. İşte hobi ve zevk kısmı burada devreye giriyor ve hep daha iyisi daha pahalısına gözüm kayıyor. Bir çok insanın, sahip olduğu arabayı değiştirme mantığında yaptığı gibi ben de belli aralıklarla elimdekini satıp üstüne para koyuyor ve daha iyisini alıyorum. Bugün sahip olduğum bisiklet bundan 3 sene önce benim için "çüş o kadar para nası vereyim" dediğim bir bisiklet. Bir 3 sene sonra da bugün "Hayatta vermem" diyebileceğim bir bisiklete sahip olacağımı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@Delta @ulas look da sizde bari pınarellonun da distrbtr alın valla kral siz olursunuz :cool:

Geri