Scudo Sports

2016 Model Look bisikletler stoklarımıza girmiştir

@Berke

bi marka markasını anca bukadar satabilir demekki :D
kundura kardeşlerle nike arasında bile bu kadar fark yok :D

• Beğen
Tepkiler: Berke
Scudo
Bencede look satcaklarına canyon satsalarmış daha geniş bi alıcı yelpazesine sahip olurdu sanki hata mı yapmış delte pisiklet neyse onların bileceği iş ama canyonun 3 -5 binede bisikleti var 15 binede ama bu look direk 15 binden girmiş :D

@mirzaberk
uçan delta değil. delta bukadar uçuramaz. uçan lookun kendisi. adam prestijini satıyo resmen. :krsn:

• Beğen
alamadıktan sonra stoğa girse ne olur :(

Makinalar çok güzel de... Geçen arkadaş 87 doğan aldı 5500 liraya ☺☺ ayağım yerden kesilsin diye

@mirzaberk

Delta ucmusmu? Ozaman sizi almanyadaki fiyat gösterisini alalim.
Buyurun asil sov burada, Delta yine insafli davranmis.
(link)

• Beğen
Tepkiler: mirzaberk
Arkadaslar canyon bayilik vermiyor. Tek satici kendisi. Zaten canyon.com da bundan bahsediyorlar. Ureticiden direk kullanicaya diye. Araya bayi girerse fiyatim artar diyor yani. Look a gelince a kalite kadro alicaksin 15-20 bine mavic aksium veririm sana ee sende 2-3 bin daha koy bide jant seti al diyolar :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@chnkrmz
Marka satmak böyle bir şey. :D

Süper ya.Yurtdışı fiyatları bunların zaten uçuyo biz'de iyice binmiş fiyatlar pek şaşırtıcı değil :D Delta'dan Pinarello ve BMC bekliyoruz :D

• Beğen
Tepkiler: StratoMaster
35 binlik bisikletin fotoğrafını arkadaşa attım.
2 tane araba alırım dedi direk :D

@Murat Cömez evet onun da farkındayım 5.000 euro maalesef yani demek istediğim o bisiklet o kadar etmez bence :)

@mirzaberk
Bu fiyati etmiyecegini nereden anladiniz, aciklarsaniz bizlerde lookun para etmedigini ögrenmis oluruz. Buarada lookdan da konustugumuzun farkindasinizdir insallah.:)

10 küsür milyarlık bisiklete Aksium jant nedir kardeşim, bu adamlar hiç mi Salcano'dan örnek almazlar anlamadım :) Bkz. Salcano XRS 02. Kadrosunu ayırıp forumda satılığa çıkarsam 1000 liraya zor gider, üzerinde gelen jantlar 2500 lira :D

@chnkrmz
2 arabayı ne yapacak onu merak ettim. :D

@Murat Cömez look'dan konuştuğumuzun tabii ki farkındayım ama 989 modelinin üstündeki ekipman sizce 5.000 Euro eder mi yoksa Look kendi ismini mi o fiyata satıyor? Ben ikincisinin olduğunu düşündüğüm için o özelliklere 5.000 Euro fiyat biçmenin fazla olduğunu söyledim ;) yoksa look için değer diyen varsa onu bilemem herkesin fikri kendinedir :)

@mirzaberk
Siz demekki bir bisikleti üzerindeki donanimla degerlendiriyorsunuz. Fazla yoruma gerek yok, bir bisiklet nelere göre degerlendirilir onu bilmek gerekiyor önce. Saygilar

dokunan yanar sadece bakın :krktm:

@Murat Cömez bir bisikletin değerlendirme kriterleri donanımıdır, kadrosudur, kullanım amacıdır, firmanın geçmişteki ve günümüzdeki üretimleri, tasarımlarıdır. Daha da uzatmak istersek bir sürü değerlendirme kriteri sayılabilir. Ve Look bu işin bir numarası olabilir. Belki bisikletle ilgili tecrübem sizin ki kadar olmayabilir ya da sizden fazla tecrübeye de sahip olabilirim mesele bu değil ama söylemek istediğimi siz de yanlış anlamış olabilirsiniz. Ön yargılı davranarak başkalarını eleştirmek hoş bir şey değildir. Gelelim sözün özüne " Bu fiyat firmanın pazarlama stratejisidir " demek istediğim. Size de saygılar.

Hakkikaten iyi para 4 sene vadeli konut kredisi çektim şuan 20 taksidi kaldı look 795 in fiyatı 2 senelik ev borcumdan daha fazla :)

• Beğen
@Murat Cömez

Sonuçta ithalatçı istediği fiyatta satmakta özgür tabiki. Ancak bisikletlerin distribütör için Ex-Works fiyatlarının RRP fiyatlarından minimum % 40 - % 50 ucuz olduğunuda unutmamak lazım. Yoksa Sezon sonunda hiç bir distribütör firma % 30 - % 40 indirim yapamazdı.

Amerika fiyatı 4000 Dolar - Türkiye fiyatı 5500 Euro olan Trek'ler geçen ay Pariste 2500 Euro'ya satılıyordu.

Geri