bende aksaray yoluna yakın bir yerdeyim Konya için ortalamanın çok üsütnde rüzgar var yolda bir ağaç bile yok rüzgar kesecek tvden bakıyorum kafalar sağa yatmış, bisikletler sola yatmış vaziyette yol alıyorlar
eeeheh az önce paylaşılan fotodan bahsettiler sanırım. 3 lü oturan gençlerden bahesdiyorlar. Miraç Kal a selam olsun buradan Ya da bana görüntü 10 dk geç geliyor
@Ahmet.KOÇ arkadaş yapmıyorlar sigaradan dünyanın vergisi toplanıyor bisiklete binen değil sigara içen, bonzai ile parklarda kafayı bulan, kız yüzüne bakmadı diye kendini jiletleyen. Saçlarını acayip tarayıp hurda bir motorsikletle gezen gençler lazım.
Veledrom olursa süper gençler yetişir başarı onlar için bir bardak su kadar kolay olur okadar kolay başaran bu topraklarda istenmez.
Zaten Ağaoğlu'nun central parka arabayla gidip bisiklete binmesi bisikletlide arabanın arkasında askıyla götürmesi veledromda ihtiyacımız olmadığını yeterince vurguluyor.
@Atilla G. Ne ne jenetinden bahsediyorsun tour of türkey izlediğinden eminmisin. Yok birde Word tour var karıştırma diye söylüyorum. 158 km yolda 3 tane ağaç görmedik.
Ortalama Fransız bu yarışı seyrediyorsa develere binmemizin normal olduğunu düşünecek çünkü baya çöl.