Scudo Sports

2016 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu / 52nd Presidential Cycling Tour of Turkey

Scudo
@Atilla G.

TRT'de dünün özeti bitmek üzere. Birazdan yayına geçerler. NTV Spor'da ise yayın 14:45'te başlıyor.

Hakikaten çok rüzgar varmış. TRT Spor etap başından görüntüler veriyor şu anda.

yayını neden yarıdan felan verdiler böyle ya :/

Bro öndeki Ada'm yere 90 derece açıyla durmuyor daha çok 85 derece açıyla sola yatar vaziyetteler.

acayip rüzgar var, umarım sıkıntı olmaz

+ yol kenarında alkışlayan teyze ve amcalar ! efsane ... İstanbuldaki anguslardan sonra,

ana yayın birazdan başlıyormuş bu arada

• Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
Bu kadar şiddetli rüzgar var, bildiğin tokatlıyor rüzgar şu an ancak buna rağmen bu tempo inanılmaz şahane.

Fark açılıyor.

78 km'de: peloton ön grubun 1.45 gerisinde ve son grupla arada 6 dakikadan fazla fark var.

@Zekeriya Çab

Kovalayanlar sprint için kovaladığı için o çok sert olmayan tırmanışta fark azalacağını sanmıyorum, ön grupta Caja Rural var onlar tempo yaparlar o bölümde :harika::harika:

grapel gorili çok hırs yapmış olabilir. Bana öyle geliyorki adam "ben assolist zeki mürenim ayollll ne işim var benim bu pavyon şarkıcılarının arasında. Benim ayağımı maksimde şampanya ile yıkarlardı, hayranlarım beni paylaşamaz birbirlerini şişlerlerdi benim ismim gazinonun en üstüne yazılacak yoksa rezalet çıkarırım" havasında. O nedenle bilenmiş olabilir. Diğerlerini şempanzeye çevirirse hiç şaşırmam. En çok üzüleceğim temiz aile evladı ahmet ile nazım olur. Hadi mevlananın ruhaniyeti bu çocuklar için bir güzellik yap bugün...

bu sene hava şartları çok ağır,özellikle rüzgar çok yediler bu da önümüzdeki günlerde performans açısından düşüşe yol açacak gibi gözüküyor,çünkü 2 kat efor sarf ediyorlar

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Yayın neden yok yarış mı başlamadı yoksa ben mi yanlış izliyorum

Sarper ile Berkem bisikletle dolaşmışlar Kapadokya parkurda, Sarper Berkem'in arka tekere çarpıp uçmuş. Neyse ki bir şey olmamış, 9 km binebilmişler :)

86 km sonunda: peloton ön grunun 3:30 arkasında, son grup 7 dakika geride.

Şuan Afyon'dayım burada ağaçlar neredeyse yıkılacak o derece yani. Orada da durum farklı değildir herhalde.

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Greipel yarış kazanırsa hemen Almanya'ya dönüp tedavi ardından Giro için Italya'ya kampa gidecek. Hırsı o yüzden, etap kazanmadan dönmez buradan kolay kolay. Dua edelim en son gün etabını kazansın :)

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Geri