Scudo Sports

2016 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu / 52nd Presidential Cycling Tour of Turkey

Scudo
(link)
(link)

Trtnin canlı yayını çok daha HD'imsi ^^

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160426/fc45c66bcdfb7aa8914b2eebdf849a3e.jpg

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rüzgar çok sert adam resmen rüzgara yatırıyor bisikleti eehehehe :d o arada bir boşluk verse hava yere kapaklanacaklar.

ön gurubu yakalmaları imkansız gibi bişey oldu sanrım,geçmiş olsun diyelim :)

bende aksaray yoluna yakın bir yerdeyim Konya için ortalamanın çok üsütnde rüzgar var yolda bir ağaç bile yok rüzgar kesecek tvden bakıyorum kafalar sağa yatmış, bisikletler sola yatmış vaziyette yol alıyorlar :)

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
rüzgar adamları 3e böldü yakında 5e böler gibi :), acayip bi performans ile gidiyorlar, gerçekten makina gibiler

eeeheh az önce paylaşılan fotodan bahsettiler sanırım. 3 lü oturan gençlerden bahesdiyorlar. Miraç Kal a selam olsun buradan :D Ya da bana görüntü 10 dk geç geliyor :D:D:D:D

Çok önemli bir noktaya değindiler. Bir tane velodrom yok 80 milyonluk memlekette. Çok ayıp bir durum.

4 sene evvel bu yoldan kapadokyaya gitmeye kalkip ruzgara pes edip geri donmuslugum var..ne manzara var ne guzellik dumduz yol..

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
Lotto soudal ilk sprinti 52 km/h ile yapmış ve biz bunu göremedik Nasıl bir yayın mantığı. Burnunuza eşek
arısı kaçsın emi.

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
@Ahmet.KOÇ arkadaş yapmıyorlar sigaradan dünyanın vergisi toplanıyor bisiklete binen değil sigara içen, bonzai ile parklarda kafayı bulan, kız yüzüne bakmadı diye kendini jiletleyen. Saçlarını acayip tarayıp hurda bir motorsikletle gezen gençler lazım.
Veledrom olursa süper gençler yetişir başarı onlar için bir bardak su kadar kolay olur okadar kolay başaran bu topraklarda istenmez.

Zaten Ağaoğlu'nun central parka arabayla gidip bisiklete binmesi bisikletlide arabanın arkasında askıyla götürmesi veledromda ihtiyacımız olmadığını yeterince vurguluyor.

• Beğen
Tepkiler: Yılmaz Uyar
@Atilla G. Ne ne jenetinden bahsediyorsun tour of türkey izlediğinden eminmisin. Yok birde Word tour var karıştırma diye söylüyorum. 158 km yolda 3 tane ağaç görmedik.
Ortalama Fransız bu yarışı seyrediyorsa develere binmemizin normal olduğunu düşünecek çünkü baya çöl.

@Zekeriya Çab Sen bakma dünkü kapadokya özetini izledim muazzam. İstanbul'u hepimiz biliyoruz zaten. Bu ülke cennet gibi işte o kadar :)

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Geri