Scudo Sports

2015 cumhurbaşkanlığı bisiklet turu / 51st presidential cycling tour of turkey

Scudo
@Özgür R

Teşekkür ederim video düşük çözünürlükte (240p) iyi seçilemiyoruz ama 1:55:56da helikopter çekiminde izlenebiliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
@MehmetAliB.

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/sam_0556-2-_1000x439-jpg.14744/

Finish noktasinda gorulen (Turkuaz formali) üç hakemden en soldaki benim babam. Kendisi ayrica Bisiklet Federasyonu Merkez Hakem Komitesi (MHK) uyesidir. :)

Peloton içerisinden video görüntü var mı, göreniniz duyanınız var mı?

Bugünkü etap için gözüme çarpan favoriler; Agnoli, Berhane, Durasek, Sepulveda, Armentia, Hirt, Quintero ve Marczynski

Ben bugün Agnoli'nin kimseye bırakmayacağını düşünüyorum ama plase olarak da 2 tane genç Kolombiyali Miguel Angel Lopez ve Rodrigo Bustamente diyorum :)

Önceki mesajlara bakamadım kusura bakmayın, bugünkü yarış kaçta başlıyordu ?

bastıııııırrrrrr torkuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...

yüro sıport da 15 de başlayacak türkiye saati ile. Küstahlık yapmak istemem ama Trt yerine durumu olup verebilecekler 15 tl verip yüro sport da izlesinler. Giro da izlemiş olursunuz :)

İyi seyirler!

Önceki gün ve dün turun son 20 km'si 53-55 ortalamayla geçmiş; sprint noktasına 60-65 arası hızla gelmişler (Cavendish vb. sprinterler daha yüksek hızlarda gelmiştir mutlaka).

Strava Flyby'a göre iki turun hız detayları:

TUR 1
(link)

TUR 2
(link)

Not: Bugün tur yapılmadan sonuçlarını yazmışım :) düzelttim.

• Beğen
Tepkiler: taskin ve Gün A.
YARISI sessiz izliyorum çalışıyorum bence tempo çok yuksek bu gunku etaba göre şuan

İlk gördüğüm bisiklet markası S-Work oldu :D

trt spor daki abiler ne anlatıyor .

@Arda_7
geçilen yerlerde belediye başkanı iktidar partisindense çıkarıp propaganda yaptırıyorlar , muhalefettense konuşturmuyorlar ;)

bu ülkede spor nasıl gelişsin yahu, ülkenin devlet televizyonunda tur yayınlanıyor yarıştan başka her türlü muhabbet var delirtirler insanı , bir de dırdırcı belediye başkanlarını çıkartıyorlar susmak bilmiyorlar tek işleri çene zaten başka bi halta yaramazlar, vergilerimizle işkence ediliyor ya

Kanalda konuşanlar hala tanıtımda tanıtım diyorlar.. Yahu Formula 1 bile başımızdakilerin beceriksizliği yüzünden ülkemizde olmuyor. En iyi tanıtım oydu işte.. Bu ülkeyi iyi anlamda tanıtmak zor..

• Beğen
Tepkiler: EmreDurmaz
TRT deki yayında fonda mehteran var..

Geri